Obrtničke ideje, ukrasi i proslave, uradi sam, vjenčanje

Dizajnirajte vlastitu knjigu gostiju za vjenčanje: 10 kreativnih ideja

Knjiga za vjenčanje kreativna ideja poštanskog sandučića za razglednice

Gotovo svi mladenci danas stvaraju personaliziranu knjigu gostiju za svoje vjenčanje. Knjiga ostaje kao prekrasna uspomena na veliki dan i nakon godina – sami ili sa svojom djecom, možete ponovo okrenuti stranice kako biste ponovno pročitali lijepe riječi i čestitke svojih omiljenih ljudi. No ako vam obična knjižica izgleda previše dosadno, sami možete napraviti vrlo originalnu knjigu gostiju za vjenčanje. U nastavku predstavljamo 10 kreativnih ideja iz kojih možete izvući inspiraciju. Nadamo se da ćete uživati ​​i želimo vam sretno vjenčanje!

Dizajn knjiga gostiju za vjenčanje: stablo otiska prsta

Vjenčana knjiga vjenčane stabla s otiscima prstiju

Originalna vjenčana knjiga sa stabla otiska prsta

Stavite drvo otiska prsta na policu kamina

Knjiga gostiju vjenčanje stablo otisaka prstiju

Knjiga vjenčanja origibell otisci prstiju mason jar krijesnica

Klasična knjiga gostiju za vjenčanje danas ima mnogo neobičnih alternativa, koje ćemo vam ovdje ukratko predstaviti. Počnimo s popularnim stablom otisaka prstiju, koje je ispisano na papiru ili naslikano na platnu. Napišite ime mladenke i mladoženje i datum ispod. Stavite “knjigu gostiju” na zasebni stol i ostavite boje za prste i olovku ili olovku pored nje. Zamolite sve goste da ostave otiske prstiju negdje na granama stabla i napišu svoja imena pored njih. Ova je varijanta mnogo zanimljivija od tradicionalne knjižice u koju se gosti potpisuju. Tada možete staviti ovu “knjigu gostiju” u okvir i objesiti je kao odličan zidni ukras u stanu mladenaca.

Neobična knjiga gostiju za vjenčanje: slova u boci

osobne poruke boca vjenčana knjiga

Knjiga gostiju u vjenčanim slovima u bocama

Knjiga gostiju knjiga vjenčanja u boci kreativna ideja

Drvo otisaka prstiju je odlično, ali ima malo mjesta na koje možete napisati čestitke. Ako su vam osobne poruke najvažnije, isprobajte našu sljedeću ideju – slova u bocama! Da biste to učinili, potrebna vam je velika, prazna staklena boca i mali komadići papira na koje gosti mogu pisati. Oni se zatim smotaju, povežu i sakupe u bocu. Nakon vjenčanja možete otvoriti “slova” zajedno sa supružnikom i pročitati lijepe riječi.

Knjiga gostiju vjenčanja sa fotografijama

napraviti smiješne fotografije foto kutija vjenčanje

Snimite fotokabinu

Knjige gostiju vjenčanje smiješne fotografije s foto kutijom

Dizajnirajte knjigu vjenčanja sa fotografijama

Osim izreka i čestitki, knjigu gostiju mogu oblikovati i lijepe fotografije. U tom pogledu imate nekoliko mogućnosti: Možete, na primjer, unajmiti vjenčanog fotografa da fotografira knjigu gostiju. Također se može koristiti okvir za fotografije – ovdje možete saznati kako ga sami izgraditi. Moguće je i jednostavno postaviti kameru uz knjigu gostiju kako bi je vaši prijatelji mogli koristiti za snimanje lijepih ili ludih fotografija na web mjestu.

Kutija sa slovima umjesto knjige gostiju

Knjiga za vjenčanje kreativna ideja poštanskog sandučića za razglednice

Razglednice poštanskog sandučića razglednice vjenčanje neobično

Vjenčani poštanski sandučić knjiga gostiju

osobne poruke razglednice vjenčana knjiga

Umjesto klasične knjige gostiju za vjenčanje, možete koristiti i poštanski sandučić. Ideja je slična onoj sa slovima boce – jednostavno biste trebali pronaći lijep, mali poštanski sandučić. Najbolje je pogledati buvljak ili na internetu. Zatim biste trebali pripremiti razglednice za goste ili ih jednostavno zamoliti da ponesu jednu sa sobom. Razglednice možete čitati sa svojim partnerom tijekom medenog mjeseca.

Napišite čestitke na kamenčićima

Napišite knjigu gostiju o vjenčanju o kamenčićima

Knjiga gostiju vjenčanje neobični šljunak

Napišite knjigu gostiju za vjenčanje sjajne ideje o šljunku

Još jedna sjajna ideja je da gosti svoje čestitke napišu na kamenje. Prije dana vjenčanja trebali biste prikupiti dovoljno ravnog kamenja. Također nabavite veliki spremnik – poput zdjele ili vaze i marker. Nakon vjenčanja “knjigu gostiju” možete staviti na policu kamina ili stolić u dnevnoj sobi.

Posložite odličan mozaik

Originalna ideja mozaika za vjenčanje iz knjige gostiju

Knjiga gostiju mozaik vjenčanje srce ploča ploča od drveta

vjenčana knjiga s velikim mozaikom u obliku srca

Knjiga gostiju mozaik za vjenčanje iz srca romantičan

Knjiga gostiju vjenčana srca znak

Knjiga gostiju vjenčana srca drveni mozaik složiti

Još jedan romantičan prijedlog je stvaranje atraktivne knjige gostiju s vitrinom i malim srcima od kartona ili drva. Vaši gosti trebali bi pisati na srcima i poredati ih jedan pored drugog. Ovako ćete dobiti odličan mozaik!

Globus kao knjiga gostiju

Knjiga vjenčanja netradicionalni globus

Karta svijeta globus dizajn knjiga vjenčanja

Napišite knjigu vjenčanja na globusu

Također bi bilo vrlo originalno koristiti globus kao knjigu gostiju. Neka vaši gosti na njemu pišu vodootpornim fontom. Zatim možete upotrijebiti globus za ukrašavanje svog doma.

Napravite neobičnu knjigu gostiju: pišite o različitim predmetima

Knjiga gostiju vjenčanje neobično sidro

Knjiga gostiju vjenčanje neobična boca vina

Napišite neobičnu knjigu vjenčanih gostiju na drvenoj klupi

Napišite vjenčanu knjigu na drveni stol

Umjesto prave knjige, gosti svoje želje mogu upisati i na predmet posebno pripremljen za tu namjenu. Umjesto knjige gostiju, neki parovi koriste i:

– bocu vina ili šampanjca

– klupa koja se nakon vjenčanja može staviti u vrt

– sidro od drveta, koje predstavlja stabilnost u obitelji

Možete pronaći još jednu ideju za dizajniranje knjige gostiju za vjenčanje s besplatnim predlošcima za preuzimanje ovdje.