Nyaraló- és szállodatervezés, álomotthonok

Igazán fantasztikus lakóhajók

Mivel a tengerek, tavak és folyók elfoglalták a föld felszínének nagy részét, csak idő kérdése volt, hogy a szárazföldre jellemző szerkezetek hogyan kezdenek utat mutatni a vízhez. Már az 1900 -as évek elején – és valószínűleg korábban is – kezdett kialakulni a vízen álló ház fogalma. Ennek nagy része olyan vízbarát városokban történt, mint Amszterdam, Hollandia és Portland, Oregon. Az évek során olyan országok, mint Zimbabwe, India és Laosz lakóhajókkal szórakoztatták a turistákat, városról városra utaztak, vagy csak eltöltöttek egy kis időt a várostól távol..

Lakóhajók az Eilbek -csatornán, Amelie Rost és Joerg Niderehe építészek, Hamburg, Németország

Lakóhajók Traumfnger Hamburg, Németország

Bár még létezik közösség ezekhez a hagyományos lakóhajókhoz, a pazar úszóházak piaca minden idők legmagasabb szintjén van. A fényűző, modern és néha felháborító úszó otthonok új termése vihart kavart az ingatlanpiacon, és megtaláltuk 10 minden idők kedvencét a világ minden tájáról. Mivel a tervek nagy része a világ legragyogóbb építészeinek gondolataiból származik, az ezt követő otthonok valóban hihetetlen műalkotások és lélegzetelállító építmények..

A Fennell’s Residence – Portland, Oregon

1-a-édeskömény-lakóház hajók

Első pillantásra világos, hogy a híres építész, Robert Harvey Oshatz miért társította egyedi dizájnját ehhez a csodálatos lakóhajóhoz. A portlandi Willamette -folyón ülni Oregonban tiszta öröm. A Fennell rezidenciája meleg, barátságos légkört kínál a ragasztott fából készült fagerendák ügyes használatával. A nappali és az étkező a folyóra néz, és kiterjedt üvegablakokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen megörökítik a gyönyörű naplementét. A büszke hálószoba a nappali felett található, és a Willamette folyóra néz. Oshatz tökéletesen játszott a lakóhajó térbeli megkülönböztetésével. Hihetetlenül lenyűgöző ívelt formát adott, amely minden nap csodává teszi a lakóhajót, napszaktól függetlenül.

The Floatwing – Coimbra, Portugália

1-the-floatwing

Ezt a Floatwing néven ismert szépséget egy eredetileg a Coimbrai Egyetemhez tartozó csoport hozta létre. A csoport továbbra is ugyanazokból a tengeri építészekből, mérnökökből és ipari tervezőkből áll, mint korábban. A csapat a személyes tengeralattjárók és az előregyártott úszóházak nagyon speciális piacára specializálódott, és megrendelésre gyártott lakóhajókat gyárt, amelyek hossza 33 és 59 méter között változik. Bár a Deluxe Floatwing csomagok egy része napelemes motort is tartalmaz, a normál lakások is legalább egy hétig önellátóak. A személyes denevérrész külön kapható.

Álomfogó – Hamburg, Németország

lakóhajó

Bár mozdulatlansága miatt inkább dicsőített uszály, ez a gyönyörű ház a hamburgi Rost Niderehe építészeti iroda ragyogó fejéből származik. A rozsda Niderehe a lakóhajó minden sarkában aláírást és sok modern ékezetet tett fel. Gyönyörű fa burkolattal, nyitott hátsó fedélzettel, valamint saját hálószobákkal és fürdőszobákkal rendelkezik. Ez a 2011 -ben épült ház néhány darab építési díjat nyert az építészeti cégnek, és elismerést kapott gyönyörű stílusa és elegáns külső burkolata miatt. Ez a szépség az Eilbek -csatornában fekszik, Hamburgban, Németországban, és nem valószínű, hogy bármikor új címet kap, mivel vontató segítségére van szüksége a közlekedéshez.

Port -X – Prága, Csehország

1-port-x-prága-cseh-köztársaság

Ez az egyedülálló lakóhajó az ambiciózus Port X projekt jóvoltából érkezik. A „C” alakú kialakítás segít kialakítani a szerkezet padlóját, tetőjét és hátsó falát, és üveghomlokzat veszi körül az épületet, és zavartalan kilátás nyílik a Moldvára. Az elegáns, modern dizájn csodálatos kontrasztként szolgál a környező rotundával és a város román stílusú építészetével, míg az intuitív kialakítás lehetővé teszi az egyszerű összeszerelést, lebontást és áthelyezést. A kétéltű házat akár le is vontathatja a folyón, vagy éjszakánként 235 dollárért bérelheti, vagy 193 dollár egyetlen szállásként három másik vendég mellett.

Xenia

Örökség lakóhajók

undine lakóhajók

Örökség lakóhajó

Tchibo lakóhajó

Lebegő ház

Lebegő házak

nautino mini

lakóhajók az eilbek csatorna képen

nautilus

lakóhajók berlini engedély nélkül

lakóhajók olcsón

lakóhajók az amszterdami csatornában istock

Lakóhajó Kamalakshi

lakóhajó nautino

Házi hajók

STERN lakóhajók a kikötőjüknél

STERN lakóhajók a kikötőjüknél

motorcsónak-lakóhajó-nomadream-

Házi hajók

Lakóhajók Goitzsche Resort

Lakóhajók a Poelebrug -ban, Groningen

lakóhajó-2

lakóhajó_4

Lakóhajó Amszterdam

Hans Harting lakóhajói

DSC_4012k

ei-home-nautilus-lakóhajók

4471598

4502130

Archimage Hamburg / Meike Hansen

fl44_boltenhagen-floating-am-steg2

lebegő ház a sötétben

Lakóhajó az Eilbek -csatornában, Hamburg, Tun Architekten | [(c) Archimage Hamburg / Meike Hansen; Kiadás csak térítés ellenében kérhető, szerzői jogi értesítés és példánypéldány; Ha a fényképet újságírói célokon kívül használják, kérjük, lépjen kapcsolatba a fotóssal; Hacsak nincs kifejezetten kimondva, nem adnak ki modellkiadást, tulajdonjogot, műalkotást vagy védjegyjogot; Banki adatok: Meike Hansen, Hamburger Sparkasse BLZ 200 505 50 | Számlaszám. 1 228 452 684 IBAN: DE09200505501228452684 | BIC / SWIFT kód: HASPDEHHXXX]

csm_Header_Tour_mit_dem_Hausboot_Foto_

Center_Park_Bispingen_Hausboot

Még esténként is jól néznek ki a lakóhajók

aeebb022-5444-4c53-b64e-f10ed0ff8181_635641274762930000

1166240637

Házi hajók

Házi hajók

Házi hajók

1-villa-nackros

Házi hajók

Házi hajók

Lakóhajók álomfogója