Noć vještica

Halloween 2017: 10 TOP TREND kostima ove godine

Ideje za kostime za Noć vještica 2017

“Užas loš od kuće do kuće i proziva sve ljude”. Bez sumnje, riječ je o jezivom festivalu Kelta – Halloween. 31. listopada opet je to vrijeme, a kostimi za Noć vještica neophodni su. Zbog američkog utjecaja od 1990 -ih, Halloween je godinama glasniji, šareniji i moderniji. Tako i kostimi. Trendi kostime za ovu Noć vještica 2017. prikupili smo posebno za vas, tako da vam je izbor lakši i sve oči uprte u vas. Od jezive vještice od čistog horor filma do seksi i jednako nježne Snjeguljice do strip junaka, kod nas ćete pronaći sve što je u trendu ove godine!

Kostimi za Noć vještica 2017.: Sve je dopušteno!

Kostimi za Noć vještica

Ljudi vole preuzimati nove uloge. Noć vještica je doba godine u kojem je sve moguće! Pod “svime” ne mislimo samo na prerušavanje na jeziv način, već vrijedi i princip: Dopušteno je sve što je ludo. Također možete promijeniti bilo koji kostim s odgovarajućim priborom i šminkom. Naš je tim proveo istraživanje koji su popularni kostimi za Noć vještica 2016. bili: Frankenstein, kostur, horor klaun, pauk, vještica, mumija ili zombi. Ne treba zaboraviti ni superjunake, posebno s djecom i junake “uradi sam”. S dobro poznatim likovima iz igara ili filmova privući ćete više pažnje i postati privlačni pogled! Kupnja kostima nije vrijedna samo za one koji privlače poglede i dodatnih slatkiša nakon pitanja “Slatko ili kiselo?”, Također ne mora nužno biti 31. listopada. Vrijedi jer budi želju za sljedećom zabavom i obećava predivno vrijeme s djecom i prijateljima. Ako želite kostim iz kojeg ne mora nužno poteći krv, možete ga nositi i za njemački karneval! Kostimi prikladni za sve prigode i događaje mogu se naći, primjerice, u web trgovini https://kostuemkiste.com.

BUH! Zastrašujuća ljepota kroz zastrašujuće kostime

Jezivi kostimi uvijek privlače poglede na zabavi, no što će biti vrhunac ove Noći vještica 2017.? Ne morate kopati duboko u džepu da biste dobili strašan, genijalan kostim na Noć vještica. Kostim zombija jedna je od jeftinih alternativa koje možete jeftino pronaći u trgovinama ili koju lako možete napraviti sami. Kao živi mrtvac, sigurno nećete samo uplašiti djecu koja su dvije godine mlađa od vas. Sve što vam je potrebno za taj jezivi izgled je neka stara odjeća iz ormara i odgovarajući horor pribor. Koji bi bili najpopularniji zastrašujući kostimi ove godine, pogledajte ovdje:

Kostim doktora zombija 

Zastrašujuće ideje za Noć vještica

Sve što je povezano s liječnikom zvuči jezivo, posebno u kombinaciji s puno krvi. Kostim liječnika zombija ulaznica je za Noć vještica 2017. i prikupit će puno slatkiša. Sve što vam treba je radna haljina, šešir, maska ​​za lice od lateksa i stetoskop koji će vam zapeti za oko. Krv i ozljede su neophodne!

Strašni klaunovi posvuda 

Ideje za kostime za Noć vještica 2017

the Priča od prošle godine Uz jezive klaunove entuzijasti neće uspjeti jer će klaunovi horora i ove godine uplašiti ljude. Bez obzira imate li samo masku klauna ili cijeli kostim klauna, ovaj Halloween look ove će godine biti najbolji izbor.

Manje je više: Noć vještica 2017. bila bi seksi!

Kostimi za Noć vještica za žene

Iako je fokus na Noć vještica jasno na jezivim i zastrašujućim kostimima, ove ćete godine vidjeti više kostima koji prikazuju kožu, posebno za žene. Noć vještica 2017. bila bi jako seksi s ova dva kostima – Snjeguljicom i Ursulom!

Kostimi za Noć vještica Ursula

Kostimi superjunaka Neka vas slave kao heroje!

Kostimi za Noć vještica

Odabirom kostima za Noć vještica nećete odabrati samo svoju masku, već i lik. Snjeguljica i Ursula nisu samo poznati likovi iz bajki, oni su likovi. Batman također. I svi kostimi i kostimi superjunaka. Ove godine ponovno se vraćaju komični kostimi, posebno Marvelovi junaci i superjunaci iz filmova. Naš savjet za moderan kostim za Noć vještica: sjetite se najboljih filmova 2017. godine!

Halloween 2017: odaberite najbolji kostim za najbolju noć u godini

Noć vještica šminka klauna

Najbolja stvar u vezi Noći vještica je što je to poput horor filma. Nikada se ne možete osjećati sami! Nadamo se da se uz našu pomoć nećete osjećati sami dok se pripremate za sablasni festival. Iskoristite naše ideje za prikupljanje prijedloga za jezivu, a ipak stilsku proslavu. Želimo vam sretan i zastrašujući Halloween! Zabavi se!