Namještaj "uradi sam"

Sami napravite jedinstvenu policu s knjigama – ovako to funkcionira!

Police za knjige uživaju sve veći interes u cijelom svijetu. Zahvaljujući kreativnim oblicima od drva, sve se više ljudi odlučuje sami izgraditi policu za knjige. Iz tog razloga, naš urednički tim htio bi vas upoznati s nekim idejama s uputama. Sljedeći DIY projekt danima je glavna tema u svijetu dizajnera koji izaziva veliku pozornost. Prema riječima stručnjaka, polica za knjige u obliku cvijeta mogla bi postati jedna od najboljih DIY ideja 2018. godine. Nekoliko detalja o tome kako sami napraviti policu za knjige možete saznati u tekstu, točnije uz pomoć priloženih uputa!

Apsolutno privlači poglede u prostoriji

Sami napravite policu za knjige

Polica za knjige u obliku cvijeta

Drvo svim ljubiteljima DIY -a nudi priliku za stvaranje kreativne životne atmosfere. Veliki izbor drvenih ploča osigurava visok stupanj individualnosti kod ovih dana u rukotvorinama. Polica za knjige “Cvijet” uglavnom je izrađena od drvenih ploča.

Korak 1 : Na prvom mjestu trebate odabrati i naručiti materijale. Konstrukcija se sastoji od drvenih ploča koje tvore mnoštvo kutija. Ti su oblici tada oblikovani u specifičnoj konstrukciji koja simbolizira veliki cvijet. Za projekt su potrebne tri različite vrste kutija (po 12 komada). Vrlo mali koriste se za unutrašnjost. Zatim se koriste srednji, a velike kutije za vanjsku upotrebu. Svaka skupina kutija ima određenu duljinu stranica koju treba odabrati na temelju vašeg ukusa.

Pažljivo sortirajte drvene ploče

DIY craft ideas polica za knjige DIY

Korak 2 : Nakon što nabavite materijale, dolazi najvažniji korak od svih. Započnite izradom svake kutije. Strateški razvrstajte 3 skupine kutija u prostoriji tako da imate ažuriran pregled drvenih ploča. Važno je da su vijci kutija čvrsto pričvršćeni.

Prvo mjesto, a zatim čvrsto učvrstite

Kutije za police DIY

3. korak: Gotove kutije nisu pričvršćene samo na zid, već i na veliku drvenu ploču. Ova drvena ploča igra važnu ulogu u ukupnoj stabilnosti pojedinačnih kutija. Pomoću vijaka možete pričvrstiti svih 36 kutija na drvenu ploču. Veliku drvenu ploču s kutijama trebaju objesiti na zid najmanje dvije osobe.

Ako je potrebno poboljšati konstrukciju, kutije možete pojedinačno montirati na zid. Prema statistikama, projekt traje ukupno 16 sati. Pozovite prijatelje ili članove obitelji da ubrzaju proces i više se zabave na DIY projektu!

Uvijek obratite pažnju na detalje!

Izradite vlastite kutije s policama za knjige

Sami napravite policu za knjige iz snova

Sami napravite policu za cvijeće

Izgradite vlastitu policu za knjige na japanski način!

Alternativa našoj prvoj ideji je DIY projekt koji je mnogo manji, ali još fleksibilniji. Polica za knjige može se prilagoditi i prilagoditi u bilo kojem trenutku kako bi se stvorili različiti oblici cvijeća. Drugim riječima, struktura može predstavljati različite faze cvatnje. Pojedinačne kutije nisu pričvršćene vijcima, već visećom papratom. Da, dobro ste pročitali! Vješava paprat smatra se čvrstim spojnim elementom koji je istovremeno vrlo jak i fleksibilan. Ova alternativa za pričvršćivanje drva kategorizirana je kao japanski ručni rad. Sljedeće slike dat će vam savršenu inspiraciju!

Japanski DIY projekti uvjeravaju visokom razinom kreativnosti

Koncept za policu s knjigama

Fleksibilnost i atraktivnost u jednom

Ideje za izradu zanatskih polica za police

Zamislite ekstra veliki cvijet kod kuće?

Koncept police za knjige

Budući da se naš urednički tim uvijek usredotočuje na najzanimljivije ideje, na raspolaganju vam je nekoliko varijanti i alternativa DIY policama za knjige. Prirodni motivi vrhunac su dizajna. Police u obliku cvijeća ili drveća u tren postaju privlačne poglede u svakoj prostoriji. Velika prednost ovih DIY projekata je niska razina težine i velika zabava za izgradnju. Naša galerija slika uključuje kreativne DIY zanatske ideje za police za knjige od drveta. Uživajte u pregledavanju!

Možete li smisliti bolje mjesto za odlaganje svojih knjiga??

Dizajn i koncept za Bpcherregal

Dizajn igra ključnu ulogu

Drvo BDIY zanatske ideje

Polica za knjige za svaki ukus

Izgradite vlastitu policu za knjige o dizajnu

Sami napravite policu za knjige sa elegantnim i praktičnim idejama

Savjeti DIY za police za knjige

Brzo i jednostavno stvorite jedinstvenu strukturu

Sami napravite stablo s knjigama

Pustite svoje zanatske ideje na slobodu

Sami izradite ideje za zanate za police s knjigama

Drvene ploče tvore mnoge kreativne oblike

Drvo ideja za zanate

Savršena zanatska ideja za ljubitelje dizajna

Izrada DIY zanatskih ideja za police za knjige

Dizajn dizajna u sobi

Sami izradite zanatske ideje za police s knjigama