Namještaj "uradi sam"

Ovako izgleda pametan dizajn sobe s višenamjenskim zidnim stolom!

U ovom se članku naš urednički tim htio pozabaviti zanimljivom temom koja se odnosi na pametno korištenje prostora koje štedi prostor. Drugim riječima, želimo pobliže pogledati ideju koja je postala vrlo popularna u posljednjih nekoliko tjedana – zidni stol. Naš urednički tim htio bi započeti s komadom namještaja koji je kombinacija velikog blagovaonskog stola, četiri stolice i izvrsnog zidnog ukrasa u isto vrijeme. Zatim predstavljamo izbor kreativnih ideja koje su neke od najboljih opcija zidnih stolova koji štede prostor. Više informacija možete pronaći u sljedećim točkama!

Zrcalni zidni stol definitivno je postavljen kao trend

limeni zidni stol

Zidni stol kao zidni ukras, radna površina i stol za blagovanje?

Ovdje bismo htjeli predstaviti prilično novu ideju za zidni stol koja ima mnoge prednosti. Dizajneri interijera opisuju komad namještaja kao jedinstven zbog mnogih prednosti koje ima. Zidni stol izgleda kao veliko umjetničko djelo koje pruža prekrasan izgled s prirodnim motivima.

Savršen izgled i kreativna konstrukcija

dizajnira zidni stol

ideje za zidne stolove

Zidni stol dostupan je u dva dizajna: s drvenim izgledom ili sa šarenim motivima. Dvije varijante smatraju se elegantnim zidnim ukrasom. Izgled drva pruža veliki broj nijansi i linija.

Pažljivo se rasklopite i uživajte u dizajnu

Ideje za opremanje zidnog stola

Praktična funkcija zidnog stola vrlo je dominantna u usporedbi s konvencionalnim konstrukcijama. Razlog tome je što komad namještaja nudi veliki stol i četiri elegantne stolice. Da, dobro ste pročitali. Stol i četiri stolice postaju izvrstan zidni ukras u roku od nekoliko sekundi i pružaju praktičnu konfiguraciju prostorije.

Imajte veliki stol za blagovanje za nekoliko sekundi

zidni stol sklopiv

Zahvaljujući pametnoj zidnoj montaži, možete jednostavno preklopiti pojedinačne dijelove. Prvo se noge stola pažljivo presavijaju tako da se zidni stol može stabilno postaviti. Važna prednost konstrukcije je da se zidni stol može odvojiti od zida. Tako da stol možete postaviti bilo gdje. Tek tada uzmite četiri stolice koje metalnim šarkama osiguravaju stabilan položaj sjedenja.

Prvo postavite stol, a zatim stolice

limeni zidni stol

Zidni stol nudi nekoliko veličina za odabir, koji su idealni za radnu površinu i veliki stol za blagovanje.

Savršena radna površina za svaku sobu

dizajn zidni stol

Elegantan zidni stol

Zidni sklopivi stolovi savršeni su za manje prostorije. Bilo da se radi o hladnoj radnoj površini ili malom blagovaonskom stolu, ovaj komad namještaja trebao bi pozitivno poboljšati prostoriju. Mlada dizajnerica si je postavila ovaj cilj i krajnji rezultat izgleda sjajno. Glavna ideja projekta nije samo praktično korištenje prostora, već i elegantan izgled. Zbog toga je projekt dio dekora.

Zidni stolovi izrađuju se s ukrasnim plakatom ili s ogledalom. Ovi sklopivi stolovi za blagovanje pogodni su za dnevne sobe, hotelske sobe, kavane, salone, ali i funkcionalne sobe. Dizajn se smatra višenamjenskim, štedi prostor i privlačan je.

Velika konstrukcija krije se iza ove slike

dizajn zidnog stola

Dizajneri koji jako dobro poznaju zidne stolove i detaljno opisuju dizajn kao komad namještaja s efektom iznenađenja. Prema statistikama, osobi je potrebno manje od 20 sekundi da rasklopi stol. Zrcalni zidni stol smatra se klasikom u usporedbi s alternativom okvira za slike, koji se sastoji od kul postera koji se mogu odabrati prema vašem ukusu. Ako slika ne odgovara cijelom interijeru, imate mogućnost izmjene motiva. Važno je da prilikom rasklapanja stola i zamjene plakata nisu potrebni nikakvi alati niti dodatna pomoć. Lako i brzo!

Rasklapanje traje 20 sekundi

deco zidni stol

zidni stol

Nakon što je naš urednički tim predstavio dvije zanimljive ideje za zidne stolove, moramo otići korak dalje i predstaviti kreativne alternative. U galeriji slika pronaći ćete pametne varijante za postavljanje zidnog stola. Restorani, kafići i tavanski prostori imaju koristi od kreativnih konfiguracija soba. Kombinacija stola za blagovanje i police za knjige također je jedna od najpopularnijih ideja. Uživajte u različitim dizajnom!

Polica za knjige i stol za blagovanje u jednom? Da molim!

dizajn zidnih stolova

 zidne ideje diy ideje

Metalne šarke osiguravaju stabilnost

vrhovi zidni stol     ideje za opremanje

Pametni dizajn prostorije koji štedi prostor

zidni stol (5) zidni stol koncept restoran

Rad sa zabavom

ideje zidni stol  ukrasni zidni stol ideje za izradu zidnih stolova     savjeti za zidne stolove ideje za zidne stolove boje zidnih stolova