Namještaj, spavaća soba

Otvoreni ormar: funkcionalne ideje za vašu spavaću sobu!

otvorena garderoba

Otvoreni ormari postaju sve popularniji jer izgledaju atraktivno i odmah privlače poglede u prostoriji. Iz ovog članka možete saznati koje prednosti i nedostatke ima otvorena garderoba! Evo nekoliko cool ideja za spavaću sobu iz kojih možete izvući inspiraciju!

Otvoreni ormar: predstavite svoju odjeću sa stilom!

Kutni ormar otvara prekrasan izgled

Otvoreni ormar u spavaćoj sobi može vam pomoći da pravilno pokažete svoju strast prema modi i odjeći. Također vam daje priliku da uvijek vidite koji su odjevni predmeti dostupni, što vam olakšava odabir odjeće ujutro. “Otvoreni ormar” ne znači klasični ormar bez vrata. Obično se radi o praktičnoj kabriolet jakni koja je izrađena prema prostornim uvjetima. Na taj način možete maksimalno iskoristiti raspoloživi prostor. Nadalje, zidni elementi – od čelika, plastike itd., Obično su jeftiniji, u usporedbi s klasičnim ormarom. Tako da i s tim možete uštedjeti nešto novca. Zvuči fantastično, zar ne?

Ideje za uštedu prostora za male spavaće sobe

sustav spavaćih soba s otvorenim policama

Takav ormar, izrađen po mjeri, omogućuje vam skladištenje koje vam jednostavno odgovara. Može čak zauzeti cijeli zid i pružiti vam dovoljno prostora za pohranu vaše odjeće i pribora. Osim toga, zidni element često štedi prostor od klasičnog ormara, što ga čini jednostavno savršenim za manje stanove. To je zato što s otvorenim ormarima možete koristiti prostor do stropa sobe. Samo pogledajte naše fotografije i uvjerite se!

Lijepo uredite otvoreni ormar

Kutna garderoba prekrasnog izgleda

A kako biste trebali urediti sve u ormaru kako bi izgledalo lijepo i elegantno? Prije svega, preporučujemo da odjeću i pribor podijelite u skupine prema godišnjim dobima. Zatim određujete koja mogućnost skladištenja – štap, polica, ladica, prikladna za koju skupinu. Jednako je lijepo prikazati svoje najljepše odjevne predmete ili one koje najčešće nosite u visini očiju.

Ne zaboravite da otvoreni ormar nije samo mjesto za odlaganje odjeće. Tamo se mogu slagati i ukrasi – biljke, kutije, slike. Tako će ormar izgledati jako lijepo i elegantno. Također biste trebali pametno koristiti raspoloživi prostor. Na primjer, ne odlaže se sva odjeća – možete je presaviti na pod ili na police. I ostaviti slobodan raspon – za već istrošenu odjeću ili odjeću za sljedeći dan također bi imalo smisla. &# 128578;

Ogledalo je nužnost

Stajaće ogledalo berba

Također preporučujemo postavljanje velikog stojećeg ogledala pored ormara. Klasični ormari često imaju zrcalna vrata, ali ovaj element nedostaje u otvorenim verzijama. Ogledalo u spavaćoj sobi nužnost je ne samo s praktičnog gledišta. Tako će soba izgledati veća jer reflektira svjetlost i distribuira je po prostoriji. Osim toga, ogledalo pored ormara učinit će da se osjećate kao u pravoj svlačionici! I naravno, tamo možete provjeriti svoju odjeću prije nego izađete.

Još korisnih savjeta za pohranu

Rasporedite odjeću i pribor

Odjeću za tekuću sezonu uvijek spremite tako da joj bude lako dostupna. Čim se vrijeme dugoročno promijeni, jednostavno preuredite svoju garderobu. Odjevne komade ne možete samo objesiti ili presavijati na police, već ih i spremiti u kutije, što izgleda vrlo zanimljivo. A u ukrasne košare možete staviti nakit i pribor.

Nedostaci otvorenog ormara

otvoreni ormar u industrijskom stilu

Glavni nedostatak otvorenog ormara je činjenica da ga morate stalno držati urednim – inače će kaos biti vidljiv. No prednosti su znatno više. Na kraju, ali ne i najmanje važno, garderobni ormar omogućuje vam stvaranje individualnog sustava za pohranu. Takav ormar možete kupiti u trgovini namještajem ili naručiti putem interneta. Ima sjajnih modela na IKEA, stoga vam savjetujemo da pogledate njihovu web stranicu.

Cijev za obroke za vješanje odjeće na stalak

sakriti otvoren ormar iza zastora

otvorena garderoba za slaganje odjeće

otvorena garderoba velika elegantna

otvorene ormarske šipke police ladice

Zidni stalak za vješanje odjeće

zastor za zaštitu privatnosti otvorenog ormara

otvorene police cipele za odjeću

otvoreni sustav polica

otvoreni ormar štedi prostor

otvoreni ormar klizni zaslon za privatnost

prednosti garderobe

Nedostaci sustava otvorenih polica

sustav otvorenih polica s puno prostora za skladištenje

Kliedung je obješen

metalni otvoreni ormar

otvoreni ormar industrijskog izgleda

otvorena garderoba iz IKEA -e

sustav otvorenih polica koji uređuje savjete za odjeću

Spavaća soba s namještajem

nedostaci otvorene garderobe

Industrijski ormar bez vrata

Napravite vlastitu otvorenu garderobu

Uređivanje savjeta za odjeću

otvoreni sustav polica iz IKEA -e

Praktične ideje za namještaj za spavaću sobu

Svlačionica otvara police

Namještaj za spavaće sobe