namještaj

Brühl sofe – strast prema dizajnu

Koncepti sjedećih garnitura Brühl nude moderna rješenja za zahtjeve stalnog mijenjanja stilova života. Odlikuje ih živahni, svestrani dizajn i izuzetna održivost i ekološka prihvatljivost.

Brühl Sofas Stav – dizajn Kati Meyer -Brühl

brühl-sofe-model-stav-crna

Ugodno mekano ili s malo čvršćom udobnošću sjedenja, s naslonima za upravljanje koji sjedala pretvaraju u duge stolice, skrivenim nosačima za glavu – sve to pretvara kauč u luksuzan, udoban komad namještaja. Stražnji jastuci naglašeni su gumbima ili ukrasnim poprečnim šavovima. Kao dvosjed ili 2,5 sjedala. Uklonjivo.

Luksuzni komad namještaja iz sofe Brühl

brühl-sofe-model-stav-tirkizna

Grace – Dizajn Kati Meyer -Brühl

brühl-sofe-model-grace-2

Estetska praktičnost: Estetika je puna izuzetne lakoće koju čini se da materijal nadilazi. Jasan dizajn bez napora se prilagođava bilo kojoj vrsti interijera i razvija snažnu estetsku prisutnost zbog preciznih linija, rubova i dimenzija. Kutovi sjedala i naslona te visokokvalitetni presvlake nude iznenađujuće visoku razinu udobnosti sjedenja. Ili potpuno prekriven uklonjivim platnenim ili kožnim navlakama ili jednostavnom konstrukcijom od šperploče. Navlake su naglašene na padajućim šavovima.

Muškatni oraščić – dizajn Kati Meyer -Brühl

brühl-sofe-model-grace-dvosjed

brühl-sofe-model-muškat-crna

brühl-sofe-model-muškat-sivo-plava

Muskatski dvosjedi i naslonjači, s fiksnim crnim ili ekruziranim platnenim sjedalom, podstavljenim labavim jastucima i mekanim jastukom na leđima, izgledaju ležerno i ugodno zahvaljujući smanjenom, privlačnom dizajnu koji nema vizualno ometajućih suvišnih funkcija ili težine. Zbog svog minimalističkog, nekompliciranog izgleda, pristaju bilo gdje. Svoj prozračni šarm razvijaju i u urbanim i u rustikalnim interijerima.brühl-sofe-model-muškat-crna

Opcijski dostupni labavi nasloni za ruke, koji dodatno povećavaju udobnost, koja je već iznenađujuće visoka zahvaljujući kutu sjedala i naslona. Okvir od masivne bukve nauljen je obojenim ili prozirnim uljem. Za elemente presvlaka dostupan je izbor presvlaka od tkanine ili kože.

brühl-sofe-model-muškat-dvosjed

Brühl sofe: Četiri -dva – Möbel Jablonski u Essenu / Mülheim Düsseldorf

https://www.youtube.com/watch?v=7PeMO379FXA

Magnat – Dizajn Erik Magnussen

brühl-sofe-model-magnat-2

Magnatova atrakcija leži u iznimnoj jednostavnosti, jasnoći i eleganciji dizajna sofe Brühl, koji izgleda pomalo oskudno. Ima izvana zakrivljene naslone za ruke i gracioznu konturu koja nudi puno slobode kretanja kada sjednete. Visokokvalitetne kožne navlake izgledaju posebno upečatljivo u svom obliku, površine presvlaka su glatke. Ovi bezvremenski komadi namještaja izuzetno su izdržljivi.

brühl-sofe-model-magnat-crna

Jantar – Dizajn Roland Meyer -Brühl

brühl-sofe-model-jantarno-žuta

brühl-sofe-model-jantarno-žuta-2

Jantar je višeslojni materijal koji može pretvoriti vaš interijer u svestranu oazu sa svojim brojnim mogućnostima preinake – s potpuno podesivim naslonima za ruke i naslone, mekim dijamantnim presvlakama za presvlačenje i jasnom, geometrijskom strukturom. Ovdje kao luksuzni 2.5-sjedalni u baršunastoj, ali čvrstoj koži boje kartuzije s niskim naslonima za ruke. S pravokutnim kromiranim kliznim postoljima, alternativno s drvenim klizačem. Nasloni za ruke opcionalno u visokoj ili niskoj verziji.brühl-sofe-model-jantarno-siva

brühl-sofas-model-deep-space-high-quality-presvlake

Brojni nasloni za ruke, dodatni materijali za podnožja i navlake te stol za spremanje čine duboki prostor individualno konfiguriranim komadom namještaja. Udubljeni nasloni za ruke naglašavaju dinamičku konturu i blago konusan ukupni oblik sofe, dok kockasti karakter ostalim elementima daje minimalističku notu. Lagano nagnuta stopala izgledaju elegantno i veselo; graciozne baze saonica naglašavaju izdašan volumen jastuka i pojačavaju dojam da se čini da kauč lebdi u zraku. Posebno su prikladan izbor za sofe bez pomoćnog stola. Nasloni su individualno podesivi, dok se sjedala mogu izvući za 25 cm. Navlake se skidaju. Fotelja: estetika.

brühl-sofe-model-duboki svemir-kožna-sofa

Moule – Dizajn Roland Meyer -Brühlbrühl-sofe-model-moule-ružičasta

Iznenađujuće veliki izbor mogućnosti prenamjene čini moule jedinstvenim. Područje se tako lako mijenja zahvaljujući fleksibilnim okretnim sjedalima i neovisnim pomičnim leđima i naslonima za ruke. Moule nije samo komad namještaja za sjedenje ili ležaljke koji oduzima dah, već se pretvara u udoban bračni krevet. Kromirana ili crno-kromirana baza podesiva po visini pruža dodatnu udobnost. Navlake koje se mogu skinuti izrađene su od mekanog sivog vunenog filca.

brühl-sofe-model-moule-crne

Mosspink – Dizajn Kati Meyer -Brühl

brühl-sofe-model-mahovina-bež

Dizajn mahovine je ekološki prihvatljiv, inovativan i izdržljiv. Naslon za leđa sastoji se od jastuka koji su bez napora složeni jedan na drugi, poput šljunka, tako da nude maksimalnu udobnost.

brühl-sofe-model-mahovina-siva

brühl-sofe-model-alba

brühl-sofe-model-alba-nasloni za ruke

brühl-sofe-model-alba-sofe

brühl-sofe-model-amber-in-blue

brühl-sofe-model-jantarno-kožna-sofa

brühl-sofe-model-jantarno-crvena

brühl-sofe-model-jantarno-crna

brühl-sofe-model-vrtuljak

brühl-sofe-model-vrtuljak-garutoene

brühl-sofe-model-vrtuljak-duvan-boje

brühl-sofe-model-duboki-svemir-moderan

brühl-sofe-model-deep-space-black

brühl-sofe-model-deep-space-white

brühl-sofe-model-duboki-svemir-dvosjed

brühl-sofe-model-laki-peaces

brühl-sofe-model-laki-peaces-crno-plavi

brühl-sofe-model-jerry-žuta

brühl-sofas-model-jerry-sofa-krevet

brühl-sofe-model-jerry-bijelo-zelena

brühl-sofe-model-mahovina-inovativno-dizajniran

brühl-sofe-model-mahovina-vuna-tkanina

brühl-sofe-model-mahovina-ciklama

brühl-sofe-model-moule-plava

brühl-sofe-model-moule-lime

brühl-sofe-model-roro

brühl-sofe-model-grace-black-two

brühl-sofe-model-roro-medij

brühl-sofas-model-visavis

brühl-sofe-model-visavis-crna

brühl sofe model visavis bijela

brühl-sofe-model-grace-black

brühl sofe model magnat dvosjed