namještaj

namještaj

Na kauču: kupite pravi kauč za zajamčeno opuštanje

Savjeti za kupnju sofe

Neposredno prije kraja dana ideja o ugodnoj sofi, mekim, toplim pokrivačima, pjenušavoj čaši crnog vina i svjetlu svijeća postaje sve više proganjajuća. Čak je i samo razmišljanje o tome mnogima pomoglo da prebrode kraj stresnog radnog dana. Čežnja za zasluženim opuštanjem oblikuje užurbanu svakodnevicu modernih ljudi. Pogreška je tvrditi da je to luksuz koji sebi ne može priuštiti. Budući da su možda podcijenili potencijal opuštanja jednog od najtradicionalnijih komada namještaja, bez kojeg bi ugodan dom bio nezamisliv – sofe. Ne piše se samo u pravopisnom smislu, jer je imenica, već se, sa sigurnošću se može reći, zbog svoje neprocjenjive uloge faktora opuštanja, kao utočišta za razgovor koji nudi intimnost i sigurnost.

Međutim, sve ovo teško čini pitanje prave vrste kauča nimalo lakšim. Teško je donijeti odluku među brojnim modelima, različitim materijalima i svim zamislivim bojama koje se mogu uzeti u obzir. Također se mora uzeti u obzir postojeća oprema stana. Stoga smo za vas sastavili nekoliko korisnih savjeta kako bismo vam olakšali kupnju odgovarajuće sofe.

Kupnja sofe: od antike do modernih modela

Kupnja sofe: od antike do modernih modela

Još u davna vremena Rimljani su cijenili udobnost ležanja. Osjećaj maženja nikako im nije bio stran. Danas je u trendu pod nazivom “kauč”, u prošlosti je to bio komad luksuznog namještaja koji je bio rezerviran samo za bogate i aristokratske. Ni danas, otprilike 2000 godina kasnije, to se nije puno promijenilo: kauč ima važnu ulogu u svakom domaćinstvu. Zbog toga je njegova kupnja često povezana s mnogim pitanjima: Treba li to biti velika kutna garnitura ili udobna trosjed? Kvalitetna, moderna sofa od prave kože ili više volite skandinavsko s udobnim plišom? U elegantnoj crnoj boji ili u upečatljivim jarkim bojama? Općenito: zahtjevi određuju izbor. Ako još niste sigurni što vam se najviše sviđa i što odgovara vašim potrebama, pogledajte najčešće vrste kauča www.livingo.de gdje možete pronaći veliki izbor i stručne savjete. Kako bismo vam pomogli u kratkoj početnoj orijentaciji, sastavili smo neke posebne značajke različitih tipova kauča kako bismo vam olakšali odabir

Pravi model izraz je vaše individualnosti

Izrazite svoju individualnost odgovarajućim modelom

  • Dizajnerske sofe-dvosjed i trosjed: Elegantni dvosjed i trosjed vratili su se posljednjih godina. Međutim, ovdje se treba pridržavati jednog pravila – ako područje sjedala ima malo prostora, naslon bi trebao biti veći. Općenito, kada kupujete kauč, što je veći naslon, to je opuštenije. Međutim, ovi su modeli savršen izbor ako u dnevnoj sobi nema puno slobodnog prostora. Dizajneri privlačnim bojama postavljaju stilske naglaske na sofe i stvaraju ugođaj za ugodnu večer.
  • Ogromne kutne sofe: Kao apsolutni dominantan, kutni kauč pogodan je za velike prostorije i pretvara se u mjesto susreta. Ovdje je odlučujući faktor ne samo veličina sofe, već i presvlake. Uložite u visokokvalitetne navlake kako biste kutnu garnituru pretvorili u udobno utočište.
  • Moderne kožne sofe: Kad je riječ o presvlakama, prava koža utjelovljenje je kvalitete i luksuza. Elegantne kožne sofe prava su atrakcija u modernim dnevnim sobama. Osjećaj takve kožne sofe stvar je ukusa.

Potreba za opuštanjem prisutna je kod svih ljudi, čak i ako je različito zadovoljavaju. Kauč ​​se može svidjeti svima

Potreba za opuštanjem zajednička je svim ljudima - samo jedan kauč može zadovoljiti sve!

Vaš kauč je vaše utočište!

Sofa Kupite vrste sofa

Kada kupujete svoju sofu, ne birate bilo koji komad namještaja za dnevnu sobu, već utočište za apsolutni mir i osobnu opuštenost. Kad bi sofe mogle pričati, imale bi mnogo toga za ispričati … Sigurno bi otkrile gomilu tajni i priča i izazvale puno lijepih uspomena! Za kraj, imamo posljednji savjet za vas: Odaberite ovaj kauč za vlastiti dom koji vas poziva na čarobne trenutke! Dajte si vremena za opuštanje pa ćete imati dovoljno vremena za život!

Kupite moderan kauč

Read more
namještaj

Kreveti Treca – tradicija francuskih modnih kuća

Znanje Trece Betten: Spavanje je na neki način povišeno. Od 1960. Treca Interiors Paris radi s nekim od najvećih dizajnera poput Annette Lang, Matteo Thun, Andrea Weber na razvoju estetski fascinantnih i luksuzno ergonomskih kreveta koji nude najvišu razinu zdravog sna. Kreveti Treca pokazuju pozornost na detalje nastojeći održati ugled koji su već stekli.

Treca Interiors Paris nedavno je u suradnji s vrhunskim dizajnerima stvorio novi luksuzni val. Krevet je odabran kao završni dodir spektakularne megajahte koju je dizajnirao Philippe Starck. Svojim finim dizajnom i kvalitetom, ovaj krevet je koristio Treca Interiors Paris u prestižnom hotelu Ritz Paris, a odabran je i kao uzorak kreveta za predstavljanje finog izbora posteljine Hermes u Hermes Boutiqueu.

Kreveti visoke mode s organskim rubom

treca-kreveti-bijeli

Treca Interiors Paris čak pokušava zamijeniti sintetičke materijale organskim. Prirodni materijali poput mikrovlakana, fito-organske vune, Sea Zell i Ingeo ne samo da imaju manje štetan učinak na okoliš, već su i prirodno hipoalergenski, antibakterijski, ventilacijski i vrlo izdržljivi.

Treca – prirodni materijali i ručni radovi iz Francuske

treca-kreveti-versailles

Treca Interiors Paris predstavila je Platinum Collection koja predstavlja kolekciju najizvanrednijih vrhunskih proizvoda tvrtke. Uz ovaj univerzum izuzetne izvrsnosti, kreveti Treca naučit će vas kako ovladati umjetnošću sna. Kreveti Platinum Premier posebno su razvijeni kako bi unijeli najvišu razinu udobnosti za vaše zadovoljstvo spavanja sa svim njihovim rijetkim i prirodnim sirovinama poput svile, lana, kašmira, devine dlake, bambusovih vlakana i inovativnog asimetričnog dvostrukog ovjesa.

Kako bi upotpunili svoje madrace, Treca Interiors Paris ima niz poznatih ekstravagantnih okvira kreveta i namještaja Haute Couture koji vašoj spavaćoj sobi daju notu slavne osobe.

Treca kreveti – Odabir dobrog kreveta ključan je

treca-kreveti-srebro-prestiž

KOLETA u crvenoj boji

treca-kreveti-svijetlocrveni

COLETTE je prepoznatljivo uzglavlje, obogaćeno šavovima i presvlakama. Može se prekriti vlastitom tkaninom u našem vlastitom prostoru za konfekciju ili u „Haute Couture“. Naša verzija sašivena sedlom presvučena je kožom i posljednja riječ u profinjenosti. * Ovo uzglavlje, retro izgleda, odražava duh i udobnost kauča. Veliki “jastuci” imaju labave navlake ukrašene cijevima. Ovo uzglavlje, retro izgleda, odražava duh i udobnost sofe. Veliki “jastuci” imaju labave navlake ukrašene cijevima.

CHLOÉ

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-cloe_03

CHLOÉ kombinira visoku modu i atraktivan dizajn. Oblik je pravocrtni, ali volumeni suptilno stvaraju jastuci u obliku dijamanta kroz cijevi. Cilj je profinjenost, puna nježnosti i emocija te izraziti udobnost tradicionalnog francuskog budoara.

BRUT DIJAMANT

treca-kreveti-interijeri-paris-platina-sazviježđe

DIAMANT BRUT ima tanak drveni okvir koji okružuje. Njegov dvostruko prošiveni šav ocrtava mnoge male dijamante koji stvaraju obrise ove glave kreveta. Okvir je dostupan u tri verzije: lakirane (crna, bijela ili RAL na zahtjev), orah (mat ili sjajni) i makasarov ebanovina.

DIAMOND se igra reflektiranom svjetlošću, što omogućuje mnoge aspekte ovog jedinstvenog dragog kamena.

KARAT

treca-kreveti-interijeri-paris-platina-karat-2

CARAT, u suptilnom i suzdržanom stilu, očarat će vas svojom geometrijskom i smirujućom snagom. Cijevi i gumbe možete upotrijebiti za stvaranje kontrastnog efekta na suptilan način. Boje se razlikuju i mogu se igrati na različitim tkaninama ili na koži.

KONSTELLATION, uzglavlje impozantnog veličanstva smješteno u pomno uređeno okruženje. Idealan je izbor za platinaste krevete. Odmarajući se na podu, montiran na zid i bočno s obje strane kreveta, Constellation će uljepšati vašu spavaću sobu svojom impresivnom prisutnošću.

SLUČAJNO

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-ležerni_03

CASUAL nema samo oblik jastuka, već i ugodan osjećaj koji jastuk daje. Skočite na to prije nego što odete na spavanje.

KOCKA

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-kocka_04

CUBE, čisti izraz suvremenog dizajna, odlikuje se volumenom i čistim geometrijskim proporcijama.

KOCKA ŠIRA

treca-kreveti-interijeri-paris-glava dio-kocka široka_03

CUBE WIDE, koji se proteže preko podnožja kreveta s obje strane, ima jednostavan oblik za razliku od impozantnih dimenzija. Pun elegancije i veličine. Posebno prikladan za moderan interijer, presvlake kožne inačice odišu bezvremenskim luksuzom.

treca-kreveti-moderni-noir

treca-kreveti-interijeri-paris-orijent-express-escale-2

treca-beds-montecarlo

treca-kreveti-moderni

treca-beds-louis-xvi

treca krevet uzglavlje salon

treca-beds-kate-framboise

treca kreveti interiors paris uzglavlje monte carlo

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-versailles_03

treca-kreveti-interijeri-paris-platina-baccara

treca-kreveti-interijeri-paris-platina-karat

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-rov_03

treca-kreveti-interijeri-paris-head dio-tournelle_03

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-stella_03

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-igra_03

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-moderno

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-louis-xv

treca-kreveti-interijeri-paris-colette-lila

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-amsterdam_03

treca-kreveti-interijeri-paris-glava dio-bruxelles_03

treca-kreveti-interijeri-paris-head dio-klub_03

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-colette_03

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-etoile-capitonne_03

treca-kreveti-interijeri-paris-krevet-kate-2

Treca-kreveti-interijer-paris-louis

treca-kreveti-interijeri-paris-uzglavlje-kocka_03

Treca-kreveti-interijer-paris-3

Moderan interijer spavaće sobe 3d

treca-beds-chloe-blue

treca-kreveti-plavi

Treca-kreveti-interijer-paris

treca-kreveti-elegantni

treca-kreveti-tamni

treka-kreveti-kocka široka-ljubičasta

Treca-kreveti-colette-crvena

Treca-kreveti-colette-narančasta

Treca-kreveti-colette-ljubičasto-tamni

Treca-kreveti-colette-colette

Treca-kreveti-colette

Read more
namještaj

Izvrsni sofe – važne informacije o kupnji sofe

Odlične sofe u dnevnoj sobi žute policeOdlične sofe

Saznajte više o pravom izboru između pjene i perja, sjedala, tkanina i još mnogo toga

Kauč ​​je jedno od najvećih ulaganja koje se obično čini za kućanstvo. Tada ćete potrošiti puno vremena na ovaj komad namještaja.

Čak i ako se radi o privremenom rješenju, vrlo je vjerojatno da će se ovaj komad namještaja koristiti negdje drugdje.

Prije nego što uopće shvatite, proći će desetljeće ili mnogo više, a ovaj se komad pretvorio u neodvojivi dio vašeg života. Zato prije nego krenete u kupovinu, odvojite vrijeme i dobro razmislite kako to učiniti ispravno.

U dnevnu sobu stavite sofe

Odlične sofe za dnevni boravak

Kvalitetne sofe su teške i čvrste. Kladite se u to i isprobajte njihovu robusnost. Podignite sofu bočno i malo je ljuljajte. Ako vam se čini presvijetlim ili drhtavim, nastavite dalje. Potražite okvire izrađene od osušenog tvrdog drva poput hrasta, johe, breze, javora, visokokvalitetne šperploče koja štiti od požara ili vodootporne šperploče. Ručno tkani izvori obilježja su dobrog namještaja. Međutim, namotane opružne drvene letvice mogu dati potpuno istu čvrstoću. Okrugle zavojne opruge su još jedna prilično jeftina alternativa.

Svijetlozelena sofa

Odlične sofe dnevni boravak zeleni stol

Većina jastuka za tapeciranje ima jezgru od poliuretanske pjene. Što je pjena gušća, to je teža i trajat će mnogo dulje. Jeftini namještaj nema ništa više od ove jezgre od poliuretanske pjene.

U skupljim je jezgra još uvijek ispunjena drugim materijalom. Bolje verzije uključuju više jastuka izrađenih od različitih materijala. Elastični jastuci s jezgrom od pjene i perja još su elegantniji.

Bijele sofe

Odlične sofe bijeli stol

Najbolje sofe imaju dvostruke spone. Oni imaju kutne blokove koji su zalijepljeni i zavrnuti (ne spajaju se klamericama). U kvalitativnim dijelovima noge predstavljaju dio konstrukcije i nisu joj dodane.

Ova će se mogućnost vjerojatnije odabrati, iako je lakše premjestiti komade preko vrata pomičnim nogama.

Jastuci s uzorkom na sofi

Odlične sofe za dnevni boravak

Kupite najkvalitetnije moguće sofe! Dakle, kauč morate zamijeniti tek nakon mnogo godina. Za to već imam mnogo dokaza. Primjer: Puno je jeftinije tapecirati dobar kauč nakon mnogo godina nego kupiti potpuno novi.

Treba kupiti najkvalitetnije moguće sofe

Odlične sofe dnevni boravak crvene boje

Divan i dizajn interijera

Svakako biste trebali kupiti kauč koji se dobro usklađuje s cjelokupnim dizajnom interijera. Imate li tradicionalniji namještaj? Zatim potražite kauč sa zaobljenim rukama, oblikovanim leđima, čupavim jastucima za leđa ili za uglove.

Suvremene sofe imaju jasne linije, malo detalja i smanjene presvlake za presvlake.

Gomile

Najbolje je kupiti kauč po mjeri. Precizno izmjerite prostor i odredite duljinu, širinu i visinu svih strana.

Također možete napraviti model od papira i tako precizno odrediti položaj budućeg komada namještaja. Također možete izraditi kauč od praznih kartonskih kutija, a zatim još preciznije odrediti odgovarajuće dimenzije.

Isprobajte karakteristike sofe za praktičnu uporabu. Želite li često gledati karte na sofi? Tada biste trebali biti sigurni da želite dovoljno prostora između ruku.

Nemojte se oslanjati samo na duljinu jer će širina krakova sofe odrediti prostor između njih.

Nedostaje vam mjesta u stanu? Možda bi u ovom slučaju bilo bolje naručiti kauč s malim oružjem ili bez njega? Koliko će ljudi obično sjediti na sofi? Čini li vam se pitanje čudnim? Nitko ne voli sjediti u kutu ili na stolici. Izračunajte koliko ljudi obično sjedi tamo!

Ako postoje dva jastuka za sjedenje, dvije osobe će se tamo obično osjećati ugodno.

Svakako biste trebali kupiti kauč koji se dobro usklađuje s cjelokupnim dizajnom interijera

Odlični jastuci za sofe plavi

Ostatak

Ovdje uglavnom postoje dvije vrste. Leđa s pomičnim jastucima i ili uska leđa. U drugom slučaju, presvlake su čvrsto pričvršćene na konstrukciju.

Uglavnom se misli da su sofe s jastucima na leđima privlačnije i udobnije. No postoji jedan nedostatak: jastuci će uvijek sjediti pomalo nakrivljeni i izgled će biti manje uredan nego u drugom slučaju.

Sve mase imaju iznimno važnu ulogu za ugodno sjedenje. Dubina sjedala i kut namještaja određuju razinu udobnosti na ovoj sofi.

Želite li odrediti dimenzije koje vam odgovaraju? Trudimo se biti vaš vodič! Prvo pronađite kauč na kojem se osjećate vrlo ugodno. Izmjerite udaljenost između koljena i mjesta gdje se donji dio leđa hvata za naslon sofe. Sada možete kupiti kauč sličnih dimenzija.

Isprobajte karakteristike sofe za praktičnu uporabu

Odlične police za dnevne sobe i sofe

Modni trendovi

Kauč ​​je vrlo velika investicija. Sigurno želite zadržati moderan izgled dugo vremena, zar ne? Stoga je najbolje odlučiti se za neutralne boje. Možete dodati više boja kroz jastuke ili pribor.

Također možete jednostavno zamijeniti jastuke.

Uglavnom se misli da su sofe s jastucima na leđima privlačnije i udobnije

Odlične sofe eklektičan dnevni boravak jastuci crveni stol

Sofe i djeca

Imate li malu djecu? U ovom slučaju kauč neutralne boje nije baš najbolja ideja! Najbolje je odlučiti se za tamnu nijansu ili suptilan uzorak.

U pravilu, sintetičke tkanine traju dugo, lakše se boje i lakše se čiste.

Izbjegavajte saten, brokat i damast osim ako rijetko koristite sofu.

Tkanina

Prije nego se odlučite za bilo koji damast, zatražite komad te tkanine. Držite ga pod svjetlom svoje sobe i pogledajte kako izgleda u vašem domu!

Kauč ​​je vrlo velika investicija

Odlične plave narančaste sofe

Želite li razmisliti o kupnji kauča? Počinjete li sada ili ćete novim očima gledati modele koje ste već odabrali? Želimo vam puno uspjeha u ovome!

Izbjegavajte saten, brokat i damast osim ako rijetko koristite sofu   Odlične sofe narančasti jastuci

Chloe Warner, jamesthomas, LLC, Tobi Fairley Uređenje interijera, Staples Design Group, Oakley Home Builders, Shoshana Gosselin, MuseInteriors, Kendall Wilkinson Design, Anna Baskin Lattimore Design, Lucy and Company, Rachel Reider Interiors

Read more
namještaj

Moderne ideje namještaja – 34 aktualna životna trenda koja postaju klasika

Moderne ideje namještaja koje će za nekoliko godina poslužiti kao klasik

Kada trend postaje klasičan? Tendencije su klasične, koje su i dalje upotrebljive nekoliko godina nakon što su prvi put bile relevantne, pa se s vremenom čak i osjećaju vrijednijim. Postoje mnogi moderni trendovi koji sada odgovaraju ovoj definiciji. O tome ćemo danas razgovarati. Postoje i mnogi moderni trendovi u 2016. godini kojih nema prvi put. Možda ih želite odabrati za svoju obnovu ili redizajn kako bi vaš dizajn interijera izgledao suvremeno i ostao vrijedan još mnogo godina.

Unutarnje vrijednosti

dizajn interijera dnevni trendovi dizajn dnevna soba

Suvremene tendencije koje dulje ostaju aktualne obično skrivaju dublje značenje. Njihov vanjski izgled je promjenjiv i nudi veliku raznolikost. Može zadovoljiti različite ukuse. Zajedničko svemu ovome je slijeđenje određenih glavnih načela. Oni čine suvremeni karakter koji je povezan s najvišom kvalitetom i održivošću.

Evo kratkih pogleda na ova glavna načela: ergonomija, minimalizam, udobnost, ekološka prihvatljivost i visokokvalitetni materijali.

Ergonomija – dovoljno prostora

dizajn uređenja interijera dizajn spavaće sobe

Odricanje od nepotrebnog namještaja u korist više prostora moderno je. Funkcija svakog komada namještaja mora se dovesti u pitanje. Sve u prostoriji mora imati smisla, a ne samo vizualno ispuniti prostor. Potonji se sada percipira kao jeftin i neukusan.

Minimalizam

ideje namještaja moderno opremanje kućnog namještaja

Minimalizam više nije stil odabran iz ukusa. To mi je jako dobro došlo na mnogo načina. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ima visoku dekorativnu vrijednost i ostavlja nam puno prostora za svakodnevne aktivnosti u prostoriji. To je također prekrasna pozadina ako ikada poželite otići na bogatiji izgled. Odricanje od nepotrebnih detalja čini cijelu stvar elegantnom i vrhunskom.

Gospodarski objekt

kuhinjsko opremanje ideje namještaja dizajn namještaja

Prema suvremenim kriterijima, ekonomska institucija nije znak siromaštva, već je mnogi doživljavaju kao zdrav stav. Međutim, pojam se nekako drugačije shvaća nego prije. Ne radi se o tome da se najjeftinije kupuje u trgovini. Radi se o uvođenju vrijednih rješenja u kuću bez trošenja puno novca. Nije ekonomično kupovati jeftine sofe u masovnoj trgovini koje će se slomiti nakon dvije godine i povećati količinu smeća na našem planetu. Na primjer, radi se o miješanju jednostavnog namještaja s namještajem domaće izrade ili kombiniranju dizajnerskih komada s namještajem po mjeri. Rabljeni namještaj popularniji je svake sezone.

Vrijedni materijali za izradu

dizajn spavaće sobe dizajn interijera ideje opremanja životni trendovi

Ova je točka usko povezana s onim što je ranije rečeno. Trebali biste se osloniti na vrijedne materijale, ali koristiti samo namještaj koji vam zaista treba. To znači da je namještaj visoke kvalitete i ima dug život. Takvi komadi u dizajnu interijera ne gube na važnosti, također u pogledu izgleda.

Ideje iz časopisa u jednostavnijem kontekstu

žive ideje opremanje ideja moderni namještaj

Prevazilaženje gudura između različitih društvenih klasa san je kojem će trebati mnogo vremena da se ostvari. No tome pristupamo malim koracima u svakodnevnom životu. Na primjer, radi se o rušenju određenih tabua. To se odnosi i na namještaj. Više nije potrebno da imate kompletan luksuzni objekt kako biste unijeli dizajnerski komad u svoj dom. Možete kombinirati namještaj različitih razina cijena. Ono što je naravno važno ovdje je da razvijete dobar osjećaj za to.

Svi suvremeni trendovi koje smo naveli također su znak ovih društvenih promjena. Imaju tu određenu unutarnju vrijednost koja ih čini klasičnim.

Boje interijera su osobna stvar

  postaviti dizajn ideje za opremanje moder postaviti

Iznad svega, trebali biste se osjećati ugodno kod kuće

dizajn namještaja ideje za opremanje interijera

Sobne biljke dio su interijera i uvijek izgledaju moderno

uređenje dizajna uređenje interijera moderno opremanje

Trebali biste se osloniti na vrijedne materijale

dizajn namještaja dnevni trendovi dizajn interijera

Postoje i mnogi moderni trendovi u 2016. godini kojih nema prvi put

ideje namještaja opremanje stana opremanje spavaće sobe

Lijepa svjetla neophodna su u modernom namještaju

savjeti za opremanje dnevni trend opremanje interijera

Unesite neke sjajne naglaske u interijer

savjeti za opremanje životni trendovi opremanje interijera

Odricanje od nepotrebnih detalja čini cijelu stvar elegantnom i vrhunskom

dizajn spavaće sobe moderan namještaj dizajn spavaće sobe

Funkcija svakog komada namještaja mora se dovesti u pitanje

savjeti za opremanje apartmana dizajn stambeni trendovi ideje za opremanje interijera

Bijeli kuhinjski namještaj polako postaje klasika

ideje za opremanje interijera kuhinjsko opremanje

Također biste trebali napraviti više prostora u kupaonici

opremanje kupaonice opremanje interijera ideje dizajna kupaonice

Rabljeni namještaj popularniji je svake sezone

dizajn interijera dizajn kuhinje životni trendovi ideje opremanja

opremanje interijera moderno opremanje životni trendovi ideje opremanja

Odricanje od nepotrebnog namještaja u korist više prostora moderno je

opremanje interijera moderno opremanje apartmana ideje opremanja namještaja

Treba misliti na više prirodnog svjetla

dizajn interijera dnevni trendovi kuhinja projektiranje ideja dizajna interijera

Možete kombinirati namještaj različitih razina cijena

unutarnji namještaj kućni namještaj unutarnji namještaj dnevni trendovi ideje namještaja

Visoki sjaj osigurava elegantan izgled

dizajn kuhinje životni trendovi ideje uređenja interijera

Minimalizam više nije stil odabran iz ukusa

savjeti za opremanje kuhinje ideje za moderno opremanje namještaja

Moderan namještaj za besprijekoran interijer

moderno opremanje ideje namještaja ideje za apartmane

moderno opremanje ideja opremanja interijera životni trendovi ideje opremanja

kuhinjsko opremanje životni trendovi dizajn kuhinja opremanje ideja

opremanje moderni trendovi namještaja opremanje dizajna ideje za opremanje

moderno opremanje kuće opremanje ideja za opremanje

namještaj za spavaću sobu ideje za opremanje apartmana

unutarnje opremanje kuhinje dizajn moderno opremanje ideje za opremanje

dizajn modernih ideja za opremanje spavaćih soba

životni trendovi ideje namještaja opremanje dizajna namještaja

životni trendovi opremanje interijera moderno opremanje ideje namještaja

opremanje apartmana životni trendovi ideje uređenja interijera

Opremanje stana, projektiranje kuhinje, unutarnje opremanje, ideje za opremanje

dizajn namještaja za dom ideje za opremanje interijera

ideje za opremanje doma moderno opremanje

moderne ideje za opremanje namještaja

opremanje doma dnevna soba dizajn interijera ideje namještaja

savjeti za opremanje dizajna apartmana životni trendovi moderno opremanje ideja za opremanje

dnevni boravak ukrasite ideje za uređenje interijera

dizajn dnevnog boravka ideje za opremanje dizajn namještaja

Read more
namještaj

Sjedenje za vaš stan prilagođeno djeci, zabavnog karaktera i koje štedi prostor!

Drveni stolni ormarić za sjedenje prilagođen djeci, koji štedi prostor i štedi prostorSjedala koja štede prostor

Imate li kod kuće tapecirane klupe? Oni su poznati još iz doba blagovaonice. Oni su u to vrijeme bili posebno popularni s dobrim razlogom.

Oni zadovoljavaju potrebe stanovnika i također su prilagodljivi.

Banketi su ugrađena sjedala u uglovima.

Time se štedi prostor u kuhinji ili u niši. Mogu biti u obliku slova L ili oblikovani kao paralelne klupe. Možete ih koristiti sa ili bez stolica.

Tada imate najmanje 50 cm širine sjedala ili površine stola po osobi, a visina je najmanje 40 cm.

Dizajner David Burton za bankete u obliku slova L preporučuje od 1,5 do 2 metra. Također vam je potrebno malo slobodnog prostora u području da biste se mogli slobodno kretati.

Burtonova tvrtka dobila je ugovor o izgradnji klupe u sklopu obnove kuhinje. Projekt je vodio arhitekt Mueller Nicholls, a sadrži policu za knjige kod kuće, pribor za umjetničke aktivnosti, a također i kuharice.

Domjenci se nalaze izvan kuhinjskog prostora i služe kao okupljalište obitelji koja se stalno širi. Uobičajene ladice ormara bile su pričvršćene na podnožje. Sjedala i naslon za leđa izrađeni su od istog drvenog materijala i opremljeni istim pokrivačem preko gornjeg sloja.

Sjedala mogu biti u obliku slova L ili oblikovana kao paralelne klupe

Živahan stol za sjedenje koji štedi prostor i prilagođen je djeci koji štedi prostor

Kako realizirate takav projekt kod kuće?

Varijacije troškova ovise o nizu važnih čimbenika. Ako se radi o samostalnom projektu, može biti skuplji nego ako je dio većeg projekta.

Što više prostora za pohranu želite, bit će vam potrebno više materijala

Živahno kuhalo za sjedenje koje štedi prostor i prilagođeno je djetetu

Što više prostora za skladištenje želite, više materijala će vam trebati i troškovi će se povećati. Ovdje su prostrane bankete izradili dizajneri Mitchell Wall Architecture & Dizajn nastao kao sastavni dio kuhinje. Ovaj komad namještaja vrlo je praktičan i istovremeno ima mnoge formalne karakteristike.

Ovaj komad namještaja vrlo je praktičan i istovremeno ima mnoge formalne karakteristike

Bijeli kauč za sjedenje prilagođen djeci koji štedi prostor i koji štedi prostor

Time se obiteljska okupljanja lakše organiziraju, a istovremeno su i mnogo ugodnija. Odrasli sjede na stolicama, a djeca na udobnim i sigurnim klupama.

Djeca sjede na udobnim i sigurnim klupama

Živopisni stol za sjedenje prilagođen djeci koji štedi prostor i štedi prostor

Možete koristiti jastuke od jeftinih materijala za pričvršćivanje djece na odgovarajuću visinu.

Skladišni prostor u prazninama ispod klupa također je vrlo praktično rješenje. U ovom slučaju možete vidjeti dizajn tvrtke Podesta Construction.

Odaberete li visokokvalitetne materijale za presvlake, vaši će domjenci trajati jako dugo

Živahno mjesto za sjedenje, stol, kauč prilagođeno djeci

Odaberete li visokokvalitetne materijale za presvlake, vaši će domjenci trajati jako dugo i preživjet će mnoge divlje događaje. Upravo je to postigao dizajner iz Robert Allen Design. U ovom slučaju korišten je vinil, ali mikrovlakna i tkanine za vanjsku uporabu nisu lošija opcija. Sumbrella je jedno od poznatih poduzeća za proizvodnju takvih.

Presvlake zida iza domjenaka

Drvena stolna stolica za djecu koja voli zabavu i voli prostor koja štedi prostor

Kome nije potreban jednostavan pristup plastičnim zdjelama, salvetama, moljcima i priborom za jelo? Oni se mogu pažljivo spremiti u ladice domjenaka. Na slici vidimo primjer arhitekata iz Krieger + Associates Architects. Njihov se rad izvrsno uklapa s ostatkom kuhinjske opreme.

Nesreće s djecom uvijek su noćna mora za roditelje. Međutim, to se može izbjeći omotavanjem uglova mekom tkaninom kao u ovom primjeru.

Još jedna korisna mjera u tom smislu bila bi obložiti zid iza banketa, kao u ovom primjeru.

Mislite li da su domjenci opet moderni ili se ne uklapaju u vaš stil života? Odlučite li se koristiti jednom, pažljivo razmislite koju ćete mu funkciju dati.

Burton Architecture, Podesta Construction, Harry Braswell Inc., Krieger + Associates Architects Inc, Amoroso Design, Savvy Interiors

Arhitektura Mitchell zida & oblikovati

Mueller Nicholls

Read more
namještaj

Ideje za police s knjigama koje poboljšavaju dizajn dnevnog boravka-

Ovako možete ukrasiti police za knjige kako biste dizajn dnevne sobe podigli na višu razinu

Dekoracija polica za knjige mogla bi odigrati ključnu ulogu u opremanju dnevne sobe. Sljedeći savjeti jamče bezvremenski i sofisticiran izgled ne samo za ova otvorena skladišna područja, već i za cijelu sobu.

Jeste li već znatiželjni?

Obojite police za knjige istom bojom kao i zid iza njih

Učinite police iste boje kao i zid iza njih. Čini se da knjige lebde ispred njih. To također čini da vaš namještaj za dnevnu sobu izgleda mnogo modernije, čak i ako dizajn općenito ima tradicionalan karakter.

Obojite police za knjige u pravu boju

pribor-na-prednjoj strani

Integrirajte radne površine u sustav polica za knjige

Ako ste se odlučili za zid police za knjige, u njega možete integrirati i druge funkcije. Dio donjih površina može se koristiti kao radni prostor. To vam omogućuje besprijekornu integraciju ovog područja u ostatak prostorije.

To je osobito važno u suvremenom životnom okruženju, jer sve više soba kombinira nekoliko funkcija.

Kreativna integracija radnih površina

integrirati radnu površinu

Postavite umjetničke predmete u visinu očiju

Postavljanje umjetničkih objekata uobičajen je dizajnerski trik. Umjetnička djela idealno bi trebala biti u visini očiju. Umjetnička djela izložena su u muzejima i galerijama. Držeći se ovog pravila, vaš namještaj za dom pokazuje da imate visoku kulturu, dobro opće obrazovanje i sofisticiran ukus.

Umjetničko djelo mora biti postavljeno u visini vaših očiju

umjetnička djela-aud-u visini očiju

Zatvorite otvorene police sa staklenim vratima

Staklena vrata postavljena ispred polica za knjige dizajnerska su sredstva poslana radi poboljšanja polica za knjige. Ovo je također dobra strategija koju možete upotrijebiti za osvjetljavanje tamnog interijera dnevne sobe.

Staklena vrata su klasična i elegantna

zatvorena sa staklenim vratima

Obojena i crno -bijela područja na polici za knjige

Posebno su zanimljive police na kojima se prikazuju izmjenjiva jednobojna i obojena područja. Zato napravite malo prostora za crno -bijele fotografije ili grafiku. Ne zaboravite upravo spomenuto pravilo, naime da bi trebali biti u razini očiju.

Crno -bijela područja koja se savršeno slažu sa zidnim dizajnom

crno-bijele površine-na-polici

Simetrično raspoređene police

Simetrični dizajn interijera vraća svoju popularnost. Vrlo je u trendu 2017. Ovaj objekt može se izvrsno naglasiti s dvije identične police s obje strane vrata ili nekim drugim središnjim elementom.

Simetrija i kreativnost u jednom

simetrično raspoređene police s kreativnim oblicima

Pribor na prednjoj strani polica

Ugrađene police biraju stanovnici kojima je jako stalo do besprijekornog izgleda. Naglasite svoj uvučeni lik nekim umjetničkim djelom na prednjoj strani. To možete postići kroz razne dodatke i umjetnička djela instalirana na njemu.

Pribor stavite sprijeda

vlastiti rad-sa-svake police

Napravite vlastiti rad na svakoj polici za knjige

Moderni koncepti uređenja dnevne sobe tretiraju police s knjigama kao pojedinačna umjetnička djela. Oni su poput slobodnog područja na kojem se može prikazati vaš vlastiti “predmet”. Ovom strategijom različitim područjima dnevnih soba također možete uspješno dati svoj karakter.

Polica za knjige trebala bi imati svoj karakter

vlastiti rad-s-police za knjige

Prikažite samo nekoliko odabranih knjiga

Svoje knjige možete držati i na zaključanim policama. Pokažite samo one radove na otvorenim prostorima koji imaju privlačan naglasak i točno predstavljaju vaše interese.

Pokažite samo djela koja vam se najviše sviđaju

odabrati odabrane knjige

Strategije opisane za moderan i vrhunski dizajn knjiga djeluju vrlo plemenito i relativno ih je lako implementirati. Na kraju, željeli bismo istaknuti da su neki od njih sjajni međusobno. Nadamo se da ćete uživati ​​razvijajući vlastite ideje za uređenje i oblikovanje polica za knjige.

Crno -bijeli dizajn police za knjige

polica sa knjigama od staklenih vrata

Umjetnička djela postavite vrlo pažljivo i u visini očiju

umjetnička djela na polici

Omiljene knjige trebaju biti postavljene centralno

odabrati pravu boju

Vintage polica za knjige sa staklenim vratima

retro berba s policama za knjige

Obratite pozornost na simetriju police za knjige

ideje o policama za knjige o simetriji

Read more
namještaj

80 ideja za jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige

Već smo u novom digitalnom dobu i sve više vidimo upaljivanje i slušanje pjesama na mobitelima kao prave knjige. Ipak, nijedna se tehnologija ne može usporediti s opipljivom knjigom. Miris tinte ili desetljećima stara prašina, kontakt s knjigom s ljubavlju uvezanom i zvuk listanja-nijedna e-knjiga vam to ne može ponuditi. Kad imamo stotine naslova na jednom uređaju, odaberite jedan i prijeđite prstom po njegovim stranicama, čitajući se osjeća bezlično i udaljeno. Zato se ovaj put usredotočujemo na održavanje vašeg odnosa s autentičnom knjigom još dugo. 80 jedinstveno kreativnih polica i polica za knjige pokazuje vam koliko originalna i moderna može biti prezentacija vaših omiljenih knjiga.

Ujedinjeno staro i novo

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige.slatki muškarci u schloss saalu

Ako imate visoki strop, ali usku sobu, ovo može biti izvrsna alternativa

Jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige visi na stropu za spavaću sobu

Polica za knjige za svaki ukus

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige polukružne drvene zidne police kindle

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje prozirno vise s užadima

Praktična optička 3D iluzija za moderan dom

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige 3d polica s optičkom iluzijom

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige 3D polukrug polica

Kreativne police za knjige i police za knjige – središnja točka u unutrašnjosti doma

Točno, kreativne police za knjige i police za knjige više su od privlačenja očiju jer vaše knjige čine privlačnijima i dobra su referentna točka za vaše osobne preferencije. Uostalom, knjige i lijepe police za knjige i police za knjige uvijek ostavljaju dobar dojam na posjetitelje. Svih 80 ovih ideja naravno nisu samo praktične, već i vrlo dekorativne, a posebno su prikladne za moderan dizajnerski interijer.

Igrajte kucanje na nogama dok odabirete svoju knjigu

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige tic tac toe polica za igru ​​smiješne

Zapanjujuće kreativna ideja za veliki dnevni boravak

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige uokvirene ogromnim starinskim okvirima

Gotovo vrijedan muzejskog postava

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige viseća mreža izrađena od drveta moderni sažetak

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige s okretnim policama od drva i metala

Knjige vas čine pametnima

Jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige s ženskom glavom siluete kose

Idealna polica za knjige kada se ne možete odlučiti između klasičnog i modernog

Jedinstvene kreativne siluete s policama za knjige i police za knjige na modernoj polici

Vjerojatno ideja inspirirana Michaelom Grabom

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige raspadaju ravnotežu polica

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige smiješna polica koja se raspada iluzija

Ova polica za knjige nalazi se u nagnutom položaju koji omogućuje da knjige nestanu u njoj

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige moderne optičke iluzije nevidljive knjige

Neki se mogu koristiti u razne svrhe, dok su drugi isključivo za knjige i časopise. Neki izgledaju kao fantastična stvorenja ili komplicirani origami, drugi stavljaju u igru ​​recikliranje i vraćaju život starim zaboravljenim predmetima. Što kažete na retro auto okrenut naopačke s ugrađenim policama? Ili biste radije imali stari televizor iz 70 -ih? Ako je DIY vaša stvar i imate malo umijeća, onda oni definitivno mogu poslužiti kao izvor inspiracije za vaše vlastite verzije. Pobudili smo vaše zanimanje? Zatim se samo pomaknite!

Pazite na književne molje i ljubitelje starih automobila – sada možete kombinirati svoje omiljene hobije

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige stare auto police za recikliranje

Nikada ne bacajte stare uređaje

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje recikliraju stare televizore iz 70 -ih

Kutije za vino i voće mogu se učinkovito ponovno upotrijebiti

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige sanduci za vino sanduci za voće naslagani na police upcycling

Zid je “progutao” više od polovice ovih kofera kako bi stabilizirao police

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige stare reciklaže polica za kovčege

Izrazite svoje najmilije za klizanje i čitanje s ovom policom

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige skateboards upcycling regal original

Neki glazbeni instrumenti jednostavno su nepopravljivi i mogu se samo reciklirati

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje recikliraju stari glasovir

Idealno za industrijsko opremanje doma

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige, industrijske crne cijevi sa lampom

Funkcionalne i dekorativne – čak i kreativne police za knjige i police za knjige moraju biti

Knjige su one koje nas prenose u svijet znanja ili čarobne zemlje gdje sve postaje moguće maštom i kreativnošću književnika. Što više čitamo, postajemo mudriji i uzvišeniji. Stanovi bez knjiga su prazni i površni. Police za knjige i police za knjige uvijek stvaraju ugodnu atmosferu i doprinose posebno osobnom dizajnu interijera.

DNK polica za knjige iz Cattelan Italia

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige dna illusion toranj knjiga

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige proširive, praktične za uštedu prostora

Motivi jelena često se mogu pronaći u skandinavskom stilu življenja

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige hirschkopf regal geometric black

Tangram je drevna kineska igra za plasman

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige tangram zagonetke na zidu

Futuristički i moderno

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige, bakreni izgled, valovita polica

Ova polica se može po želji rastaviti i preurediti

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige strelice odvojive, geometrijski moderne

Mala kutija od knjiga za knjige

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige izrađene od plastičnih knjiga

Interaktivni PinPres tvrtke OOO My Design prava je atrakcija

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige na izvlačenje koje štede prostor

Kreativne police za knjige i police za knjige mogu ispuniti funkciju naslonjača ili pomoćnog stola, ukrasiti zid uspješno poput slike, biti ugrađene u njega ili poslužiti kao pregrada za sobu. A tko ne zna tajne sobe iz filmova koji su skriveni iza polica s knjigama. Idealne su ako želite imati vremena za sebe. Glavna stvar je da svojim knjigama ponudite udobno mjesto koje vam je lagano na leđima i štiti ih od izravnog sunca i vlage.

Održivi londonski Shelflife ima ugrađenu stolicu i pomoćni stolić

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje se mogu spojiti zajedno s geometrijskim stolom

Lois in sofa by Daisuke Motogi omogućuje vam umetanje svih vrsta predmeta

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige s naslonjačima s rupama za knjige

Prođite kroz dnevnu sobu s policom za knjige David Garcia

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige kauč koji se okreće okruglo crveno

Knjiški moljac za sjesti

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige Bookworm za sjedenje i čitanje

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige s naslonom s ugrađenim policama

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige s drvenim stolcem s ugrađenom policom

Otkrijte praktičnu stranu knjiga

jedinstveno kreativne police za knjige i ormarići za knjige na bočnom stolu za vješanje knjiga

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige od betona sa rupama za knjige

Moderna pregrada za sobe ima ovalne kutove sigurne za djecu

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige ugrađena polica pregrada za sobu bijela visoko

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige slagalice koje je moguće rastaviti

ABC: Pročitajte svoju policu za knjige

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige čitaju vašu policu za čitanje

Ove cvjetne police za knjige nisu samo vrlo praktične, već i vrlo dekorativne

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige moderno geometrijsko cvijeće bijelo i crno

Elastična polica za knjige prilagođava se veličini vaših knjiga

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige proširive i prilagodljive obliku knjiga

Da, mi smo u digitalnom dobu. Za mnoge će, međutim, knjige ostati nešto vrijednije od tehnologije koja ih želi zamijeniti. Pričaju svoje priče u tišini i nagrađuju čitatelje nezaboravnim trenucima. Zato dajte svojoj zbirci knjiga dom koji oboje zaslužuju.

Polica za knjige s rezerviranim mjestom podijeljena je na dva dijela kako bi se stvorio veći prostor za knjige

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje se mogu izvući

I ovaj Tetris-aritge REK može se rastaviti

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige na izvlačenje štede prostor

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige, radna ploča i polica u modernoj interpretaciji

Babilonske kule

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige, tornjevi znanja, bijeli, geometrijski

Nevidljiva polica za knjige omogućuje vašim knjigama da “lebde”

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige nevidljive police za vješanje knjiga

Kreativne police za knjige i police za knjige pomoći će vam da uljepšate dosadne kutove kod kuće

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige odvojivi krugovi cilindrično drvo

Tamne pozadine uvijek čine da se vaši ukrasi lijepo ističu

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige šareni uglovi moderne geometrije

Ne biste li voljeli imati tajno mjesto iza police za knjige??

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige tajni prostor iza police za knjige

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige, geometrijski apstraktni oblici stopljeni

Odložite svoje omiljene knjige

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige s optikom za viseće knjige

Izgled ove police može se promijeniti s vašim raspoloženjem

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje mijenjaju oblik

Ovca od pomoći prolazi s vama kroz kuću

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige ovčjih polica životinjski motivi

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige apstraktne šarene geometrijske dnevne sobe

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige apstraktni geometrijski dizajn moderan

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige abecednim redom

Naučite svoju djecu abecedi sa zabavnom policom za knjige

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige abeceda regal rese vaša kraljevska dječja soba

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige odškrinute police za zabavu na dugim nogama

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige od hrđavog metala zaokružene svjetiljkom

Uživajte u šalici čaja s knjigom na ovoj polici

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige izrađene od šalica čaja naslaganih jedna na drugu

Kreativno uštedite prostor kod kuće

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige uokvirene baroknom policom u dnevnom boravku

Batman će vaše omiljene knjige čuvati na sigurnom

jedinstvene kreativne police za knjige i police za knjige Batman symbol regal

Betonski namještaj široko se koristi u industrijskim stilovima namještaja

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige od betonskih i mrežastih polica

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige, šarene kutije geometrijski rastu

Samo za strastvene obožavatelje Doktora Whoa

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige dr who police box regal fan project

Optička iluzija Neckerove kocke predstavljena kao polica

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige geometrijska iluzija šarene

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige geometrijsko moderno drvo šarene knjige

Ove viseće police ne smiju se preopteretiti

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige ovješene o policu i uže

Knjiga je velika drvena kugla

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige drvena kugla i metalni okvir podržava knjige

Mačke uvijek žele biti iznad razine očiju

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje se penju za mačke

Groteskno ili lijepo?

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige čudovišno grotesknih grana

Kamo vodi ovaj QR kôd??

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige sa qr kodom na zid

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige kosa geometrijska polica

Ova bi se polica za knjige mogla lako upisati u postmodernu izložbu

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige. kosa polica crveno apstraktno stablo

A čini se da se topi

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje tope staklenu policu

Pomozite, naše police tone u zemlju!

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige tonuće police malo drvo

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige koje dijele zid sa rasvjetom

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige govorni mjehurići bijeli i plavi

Korištenje lijesa kao police za knjige nije ništa novo – Jared Leto definitivno misli da je to sjajna ideja

jedinstveno kreativne police za knjige i police za knjige gotički lijes tamni interijer

Read more
namještaj

Dnevni boravak postavite s TV ormarom

TV soba ovih dana nije samo soba u koju stavljamo ravni ekran. Okupi se cijela obitelj kako bi zajedno proveli najljepše trenutke. Tamo bi se aranžman trebao optimizirati i najbolje bi bilo imati TV niska ploča integrirati u unutrašnjost dnevne sobe. Televizijske ploče su praktične i dolaze u mnogo različitih vrsta i stilova, na primjer ultramoderne, klasične ili s posebnim dizajnom. Danas vam želimo predstaviti nekoliko varijanti. Saznajte više o ovim komadima namještaja koji su posljednjih godina zamijenili starije TV ormare i komode.

Donja ploča za televizor u minimalističkom stilu s trendovskim akcentima u boji krem ​​ružičaste i maslinastozelene

TV ormar postavlja moderni dnevni boravak

Niske daske koje mogu optimizirati prostor

Priuštite si luksuz opremiti svoju dnevnu sobu potpuno novom TV ormarom. Prednosti – štedi prostor i pažljivo pohranjuje vaše stvari, dok možete uživati ​​u svojim aktivnostima na preostalom, slobodnom prostoru. Imate li takve hobije, na primjer, tiho čitate na ležaljci, meditirate ili se bavite sportom??

Najvažnije je da se kod kuće osjećate potpuno opušteno. Ili ako su članovi obitelji ljubitelji medija i novih tehnologija, televizor možete opremiti raznim tehničkim proizvodima poput stereo uređaja, DVD sustava ili video igara (za djecu). Svoju dnevnu sobu možete pretvoriti u malo kino dvoranu koristeći postolje kao stalak za kućno kino. Osim toga, TV ploče s policama otvorenog tipa osiguravaju savršen raspored vaših CD -ova, DVD -a, časopisa i / ili knjiga. I divno je što im uvijek imate lak pristup, zar ne??

Televizijska ploča – sve iz jednog izvora

TV niska ploča bijela i crna

Postavite TV sobu crno -bijelo: igra kontrasta

'' Dnevna soba za TV s niskim naslonom bijela i crna

Izuzetno moderne TV ploče za vaš dom

Danas se brojne TV ploče proizvode u ultra modernom stilu. Karakteriziraju ih jasne linije i / ili ovalni oblici. Televizijske daske raznovrsne su i gotovo uvijek višenamjenske s brojnim izvlačnim ili kliznim ladicama i policama. Dizajnerske niske daske prave su oči! Materijali poput visokog sjaja sada su u trendu. Još jedna prednost niskih daski je to što se lako održavaju. No, trebali biste obratiti pozornost na kombinacije boja – ili kupite nisku TV ploču u jednostavnoj boji ili odaberite onu s trendovskim akcentima u boji. Druga bi varijanta bila da tehnologija i niska ploča televizora stvaraju crno -bijele kontraste.

TV podnica izrađena od poliranog visokog sjaja s ugrađenom LED rasvjetom

LED rasvjeta za nisku ploču televizora

Kad se sve posloži u dnevnoj sobi, imat ćete više slobodnog prostora za svoje hobije

Moderna dnevna soba s niskim pločama

 Savjet: upotreba komoda

Ako želite unijeti blagi dašak berbe u unutrašnjost dnevne sobe, možete pretvoriti svoj stari ormar u TV ormarić. Ukusno upišite komodu u interijer i izgledat će neobično.

U našoj galeriji slika za vas smo prikupili neke ideje za dizajn TV sobe. I na kraju želimo vam poželjeti puno zabave u opremanju vaše dnevne sobe!

 Stare komode su također funkcionalne

TV komoda u vintage stilu

Lowboard ugrađen u modularni sustav tvrtke IKEA odlično se slaže s bilo kojim jednostavnim interijerom

Struja dnevne sobe na niskim daskama

Opremite crno -bijeli dnevni boravak TV ormarom u klasičnom stilu

Dnevna soba za TV s niskim naslonom, crno -bijela

Tamno siva unutrašnjost u industrijskom stilu osvježena je prirodnim krajolikom

Siva dnevna soba s TV -om

Drvena TV podnica za ljubitelje glazbe

Dizajner dnevne sobe s TV -om

Osjećajte se ugodno u svom utočištu ispred televizora sa svijećnjakom za čitanje

TV luster za dnevnu sobu

Dodajte svijeće u dekor sobe kako biste stvorili ugodan ambijent

Udobna dnevna soba s TV -om

TV soba u pastelnim bojama s ukrasom metalnih suvenira izgleda vrlo elegantno

Elegantna dnevna soba s TV -om

Praktično, diskretno i funkcionalno – prednosti niskih daski s klasičnom strukturom

Supersrendi dnevne sobe s TV -om

Televizijska ploča s visokim sjajem na police na koje su postavljeni moderni uređaji

Podovi dnevnog boravka s TV -om

Duga niska ploča za ljubitelje knjiga

dugačke knjige za dnevnu sobu na podu

A sa TV zidom dnevni boravak postaje kino za sve ljubitelje filma u obitelji

Lowboard dnevni boravak TV zidna kino soba

Read more