Način života

Vintage industrijski dizajn oblikuje raspoloženje u studentskom hotelu u Barceloni

Studentski hotel prikazan u nastavku nevjerojatan je primjer modernog uređenja interijera na mnogo načina. S jedne strane, imamo posla s izvrsnom interpretacijom industrijskog dizajna unutar modernog eklektičnog koncepta. Nadalje, uzorno možemo promatrati kako se slika marke može utisnuti i još uvijek integrirati različite moderne trendove. Uostalom, imamo posla s odličnom kombinacijom međunarodnog modernog stila koji je fascinirao studente diljem svijeta i izražava neke lokalne kulturne značajke.

Funkcija eklekticizma je definirati pojedine zone

Industrijski dizajn; moderan dizajn interijera;

Industrijski dizajn ovdje spaja mnoge funkcije

Studentski hotel je već nekoliko godina koncept za sebe. Glavna funkcija se razumije iz naziva. Ovdje imate priliku prenoćiti u kozmopolitskom gradu. U isto vrijeme mladi putujući studenti mogu upoznati druge ljude koji dijele približno istu životnu situaciju i interese.

Mjesto se također sasvim logično etablira kao prostor za suradnju. Studijski i drugi relevantni projekti mogu se razvijati i raspravljati. Cijela stvar je naravno popraćena kulturnom razmjenom. Tome doprinosi atmosfera i mogućnosti zabave. Industrijski dizajn pojavio se kao prikladan odgovor za spajanje svih ovih ideja i funkcija pod jedan krov.

Zidni dizajn također potiče kreativnost učenika

veliki industrijski dizajn prostora za sjedenje

Održavanje vlastitog identiteta unatoč uzimanju u obzir međunarodnih trendova

Studentski hotel nalazi se u Barceloni, u okrugu “Poble sec“. To je dio posjeda kampusa u marini. Sve su te okolnosti preduvjet za vrlo međunarodno ozračje. Studenti iz cijelog svijeta dolaze ovamo i moraju se moći poistovjetiti s ambijentom. Osim industrijskog stila i njegovog univerzalnog karaktera, u modernom uređenju interijera tome doprinose i drugi elementi. Neobična, moderna instalacija oblikuje podjelu prostorije i dizajn zida. Svijetle boje i oblici namještaja čine da raspoloženje izgleda ugodno i razigrano u isto vrijeme. Cijela stvar također ima nešto iz Memphisa iz 70 -ih – još jedan ujedinjujući stil. Biljni ukras i dominacija plave boje daju ovom modernom dizajnu mediteranski karakter.

Industrijski dizajn i stil Memphisa dominiraju među različitim stilovima

industrijski dizajn podjela industrijskog prostora

Svi detalji također imaju funkciju

Na prvi pogled mnogi su detalji jednostavno razigrani i izazovni. To se odnosi, na primjer, na različite natpise na zidu. Svi ovi elementi doprinose ispunjenju glavne funkcije zgrade. Oni su osnova za kreativne rasprave, pomažu u podjeli različitih zona koje različite skupine ili pojedinci mogu koristiti za znanstveni rad i druge projekte.

Ispred ovog crvenog zida zelene biljke dolaze na svoje

industrijski dizajn zid od crvene mreže

Formula koju je relativno lako primijeniti drugdje

Ovaj moderan dizajn interijera u kombinaciji s vintage industrijskim dizajnom i ostalim elementima rezultira eklekticizmom koji se može uspješno primijeniti na mnogim drugim mjestima. Ovdje imamo veliki spoj studentskog života, prostora za suradnju i jeftine zabave i zabave. Pogodno mjesto za studente u bilo kojem većem ili manjem studentskom gradu u svijetu, zar ne??

Plavo sjenčanje, zajedno s biljkama, širi mediteranski štih

industrijski dizajn naglašene stolice i instalacija

Pločice su praktična i istodobno zanimljiva podloga za ovu radnu zonu

područje industrijskog dizajna s pločicama

Detalji ovog modernog uređenja interijera jamče dobro raspoloženje

industrijski dizajn u sredini prostorije

Igre i druge mogućnosti zabave bitan su dio koncepta

stol za tenis u industrijskom dizajnu

Dizajn interijera ove sobe također djeluje vrlo kozmopolitski

stolovi industrijskog dizajna za učenje i prehranu

Komunikacija s okolinom zajamčena je kroz velike prozore

industrijski dizajn odličan dizajn prozora

Moderna arhitektura ovog hotela već je uočljiva na ulazu

prostorija sa industrijskim dizajnom sa žutim zidom

Međusobno djelovanje različitih boja savršeno je na svim mjestima

veliki dizajn zidova industrijski dizajn