Način života

Naši favoriti u testu električnih skutera

Električni skuteri vrlo su popularni. Ne samo da su ekološki prihvatljivi, već su i manji i upravljiviji od automobila. To vam omogućuje brže prolazak kroz promet, ne morate dugo trošiti na traženje parkirnog mjesta, a također štedi mnogo novca u usporedbi s automobilom.

Onima koji žive u gradu često je bolje služiti s e-skuterom nego s automobilom: Budući da ne morate redovito prelaziti velike udaljenosti, skuter je idealan za to. Na odredištu se može parkirati ispred ulaznih vrata, što štedi još više vremena.

Zbog trenda prema skuterima, a posljednjih godina, osobito u pogledu e-skutera, postoji veliki, zbunjujući izbor u kojem se morate snalaziti. U nastavku ćemo vam stoga dostaviti najbolji električni skuter na testu prije.

Naši favoriti u električnim skuterima sve su popularniji

E Flux Vision X2 pod mikroskopom

Skuter Vision X2 2000 watt 60 volt street legal od marke eFlux dolazi s otkupnom cijenom od 1.049,99 eura i dostupan je u crnoj i sivoj boji. Ima prave terenske gume, prednje i stražnje valovite disk kočnice i ima najviše sigurnosne standarde. ERoller može ubrzati do 45 km / h, što ga čini savršenim prolaznikom za središte grada.

Sa svojih 2000 vata trenutno je najmoćniji ulični legalni skuter. Njegove visokokvalitetne gume dolaze s 10-inčnim profilom ušica i amortizerima. Opremljen je višenamjenskim zaslonom koji prikazuje brzinu, kilometražu i broj okretaja motora.

ERoller je ulično legalan, što znači da mu je potrebno samo osigurati registarsku oznaku. Tada putovanje može početi! Može se voziti s vozačkom dozvolom klase M ili B.

Naši favoriti u testu električnih skutera eflux vision x2

EFlux Vision X2 ima privlačan retro izgled koji ga čini popularnim. Ima nisko težište koje sprječava pad skutera tijekom uporabe. Ovaj i učinkovit sustav kočenja čine skuter sigurnim objektom u prometu – za korisnika i za druge sudionike. Također je opremljen sirenom i LED svjetiljkama.

Skuter eFlux Vision X2 ima električni motor. Jednim punjenjem baterije može se preći udaljenost do 35 km. Svi koji putuju brzinom do 25 km / h također mogu uživati ​​u ECO načinu rada: Prigušivanjem snage motora pritiskom na tipku štedi se energija, dok se u isto vrijeme može pokriti veći raspon.

Puni ovjes modela čini neravne prepreke povjetarcem. S jednim amortizerom na prednjem kotaču i dva amortizera na stražnjoj osovini, užitak u vožnji nije određen prirodom tla.

Svatko tko puno putuje i želi redovito i jednostavno transportirati ili pospremiti eFlux Vision X2 valjak može uživati ​​u funkciji Easy Fold. Skuter se može sklopiti u samo nekoliko jednostavnih koraka tako da zauzima malo prostora i lako se može premjestiti s jednog mjesta na drugo.

Naš zaključak: Osim modernog retro izgleda, ovaj e-skuter ima brojne sigurnosne značajke i iznimno snažan pogon. Ako želite brzo i sigurno doći od A do B, a ipak želite ponuditi nešto za oko, kupnja ovog skutera najbolji je izbor.

Naši favoriti u testu električnih skutera e flux vision x2 skuter

eRetro Nova Motors

Električni skuter eRetro Star tvrtke Nova Motors stoji 999,00 eura. Zamotan je u sjajnu crnu boju i ima smeđe sjedalo. Također dolazi u trendovskom retro stilu i podsjeća na Italiju na prošla vremena. Pomoću njega se stilski može ući u najgušći promet – bez ispušnih plinova.

Sa svojim motorom od 2.000 W, eRetro Star vozi flotu od 45 km / h i na taj način postiže zakonom propisanu najveću brzinu. To se brzo postiže zahvaljujući ugodnom automatskom sustavu, s kojim se brzina može stalno povećavati. Ova se značajka posebno preporučuje u gradskom prometu zaustavi-i-kreni. Tako se čak i prometna gužva može učiniti manje stresnim. Budući da skuter ima malo istrošenih dijelova, malo se održava.

Skuter ima elektromotor, koji konačno zaustavlja punjenje benzinom i štete po okoliš. To znači da su vrijednosti ispušnih plinova klasificirane kao bez emisija. Istodobno, eRoller je tih čak i kao šapat. Pet ugrađenih baterija može se puniti u bilo kojoj utičnici – čak i kod kuće. Inteligentni punjač prilagođava funkciju punjenja razini napunjenosti baterije tako da je dugotrajno zaštićena. Vrijeme punjenja je oko šest do osam sati.

Naši favoriti u testu električnih skutera e retro nova motori skuteri

ERetro Star može se voziti s vozačkom dozvolom klasa AM, A1, A2, A ili B. Nadalje, za ovaj skuter potrebna je dozvola i naravno osiguranje od odgovornosti za motorna vozila.

Skuter ima praznu težinu od oko 75 kg, a s vozačem može težiti najviše 235 kg. Ispod sjedala nalazi se prostrani pretinac za odlaganje, u koji se mogu spremiti i sigurno spremiti čak i veće torbe. Dolazi s glavnim postoljem i bočnim postoljem te središnjim kontaktom i bravom za upravljanje. Kočnica na prednjem kotaču eRollera je disk kočnica, na stražnjem kotaču ima bubanj kočnicu. Osim toga, proizvođač daje dvogodišnje jamstvo.

Naš zaključak: Svatko tko uživa u talijanskom retro štihu i istodobno želi učiniti nešto dobro za okoliš, ovdje je pronašao svoj pametni e-skuter.

Naši favoriti u ispitivanju električnih skutera eretro nova motori