Način života

Godišnji horoskop 2017: sretne boje ovisno o horoskopskom znaku

Godišnji horoskop 2017: koje će boje donijeti sreću različitim horoskopskim znakovima

Banalno je, ali istinito – početak svake nove godine u nama stvara očekivanja o boljoj budućnosti. Koristimo ga kao priliku da se oslobodimo starih ideja i obrazaca ponašanja te krenemo u nove avanture i pozitivna kretanja. Simbolika boja igra vrlo važnu ulogu u ovom kontekstu.

Saznajte koje će vas boje, prema astrolozima, dovesti do pozitivnijeg životnog razvoja u sljedećih dvanaest mjeseci i podržati će vas u tome.

Bacićemo pogled na to koje su boje bitno korisne za vaš horoskopski znak, a zatim vam dajemo neke konkretne prijedloge s popisa Instituta za boje Pantone. Potonji mogu poslužiti kao polazna točka pri odabiru odjeće, namještaja, pribora itd..

Ovan u horoskopskom znaku

horoskop 2017 Ovan

Horoskopski znak Ovan vodi planet Mars. U osnovi, crvena je ovdje od temeljne važnosti. Za kompenzaciju trebate nositi i bijelu, ružičastu, plavu i žutu boju. Na Pantoneovu popisu postoji niz ponuda koje miješaju ove nijanse. To bi, na primjer, bili blijedi drijen, lješnjak i jaglac.

Godišnji horoskop 2017. – horoskopski znak Bik

horoskop 2017 horoskopski znak Bik

Bik se vodi planetom ljubavi, odnosno Venerom. Imate veliku sreću sa zelenom, plavom, tirkiznom i nježno ružičastom. Prema astrolozima, potonju boju treba nositi posebno petkom. Tako postavljate pozitivne procese u svom životu. Mnogo je modernih boja tvrtke Pontone pomoću kojih možete osigurati pozitivan razvoj u 2017. godini. Prije svega, to je boja godine – zelenilo, ali tu su i Island Paradise, Niagara, Kale i Lapis Blue.

zvjezdani znak Blizanci

horoskop horoskopski znak 2017 Blizanci

Blizanci su povezani s planetom Merkur. Dobro se osjećamo u bijeloj, bisernoj, srebrnoj, zlatnoj, svijetlo zelenoj boji. Posljednja nijansa posebno je korisna srijedom. Onda kad ga nosite, donijet će bogatstvo sa sobom.

Među bojama Pantone posebno bi bile prikladne sljedeće: blijedo tamno drvo, zelenilo, kelj.

Godišnji horoskop 2017. – horoskopski znak Rak

horoskop horoskop horoskop 2017 rak

Mjesec vodi predstavnike horoskopskog znaka Raka. Unutarnji sklad možete postići s bisernim bojama, srebrnom, svijetloplavom i smaragdno zelenom. Plave i zelene nijanse donose puno energije i sreće početkom tjedna. U paleti boja Pantone odaberite Pale Dogwood, Island Paradise, Niagara, Kale i Lapis Blue.

astrološki znak Lav

horoskop 2017 strogi lav

Lavove vodi sunce, a tipične boje koje svi preferiraju su crvena, žuta i narančasta. Također možete imati koristi od pozitivnih vibracija zlatne i bijele boje. Iz Pantone palete boja, rođeni Lav vjerojatno bi intuitivno odabrao jaglac žuti, plameni i ružičasti stolisnik. Za kompenzaciju, svakako možete nositi i nešto poput blijedog drijena i lješnjaka.

Godišnji horoskop 2017. – horoskopski znak Djevica

horoskop 2017 horoskopski znak djevica

Djevice imaju sreće s plavim, breskvastim, žutim i zelenim. Predstavnicima ovog horoskopskog znaka posebno je važno da u srijedu nose zeleno. Brojne Pantone nijanse vrlo su korisne u ovom slučaju. Pozitivni primjeri su blijedi drijen, lješnjak, žuto cvijeće, zelenilo, ružičasti stolisnik, kelj.

Horoskopski znak Vaga

horoskop 2017 horoskopski znak vaga

Ovaj horoskopski znak je romantičan i elegantan. Starosjedioci Vaga uvelike duguju ove karakteristike utjecaju Venere. Kraljevsko plava, ljubičasta i ružičasta ovdje su najprikladnije boje. Za više harmonije, u petak nosite bijelo i kremasto. Tako 2017. godine Vaga može nositi puno tirkizne boje, kao i punkerski stolisnik. Blijedi drijen i lješnjak bili bi osobito prikladni za petak.

Godišnji horoskop 2017. – horoskopski znak Škorpion

horoskop horoskop horoskop 2017

Škorpion vodi Mars i svi rođeni pod ovim horoskopskim znakom moraju nositi više smeđe, sive i crne boje. Bordo i crvena boja bili bi najprikladniji za utorak. To stvara pozitivizam. Lješnjak i Plamen prikladni su za novu 2017. godinu.

Horoskopski znak Strijelac

horoskop 2017 stroge zaštite

Strijelce vodi Jupiter. Prosperitet donosi ljubičastu, indigo, plavu i svijetlu crvenu boju. Utorkom nosite više žute boje da biste ostali življi. Odgovarajuće boje iz Pantone palete boja za 2017. godinu bile bi jaglac žuti, lapis plavi i punk stolisnik.

Godišnji horoskop 2017 – horoskopski znak Jarac

horoskop 2017 strogi Jarac

Jarce vodi Saturn. Sreća je u sljedećim bojama: crna, siva, ljubičasta, tamnoplava i zemljane nijanse. Blijedi drijen, lješnjak, kelj i evl. Lapis Plava.

Vodenjak

horoskop 2017 znak Vodenjak

Ekscentrična zelena, tamnoplave nijanse i kraljevska ljubičasta donose Vodenjaku mnogo sreće u životu. Plava i ljubičasta uglavnom se nose subotom. Vi ćete stvoriti bogatstvo. 2017., rođeni u Vodenjaku mogli bi privući boje inspirirane Pantoneovom Niagarom, zelenilom i lapis plavim.

Godišnji horoskop 2017. – horoskopski znak Ribe

horoskop 2017 stroge ribe

Da biste bili sretni tijekom 2017., ponovno biste trebali nositi boje poput ametista, morske zelene i tirkizne. Svijetlozelene nijanse prikladne su za četvrtak. Odaberite iz Pantone palete Primerose Yellow, Greenery, Kale i Lapis Blue i nećete pogriješiti!

Pronađite svoju osobnu sreću u 2017. i ostanite zdravi!

godišnji horoskop 2017 horoskop 2017