Način života, putovanja i odmor

Što spada u torbu za plažu? – korisni savjeti i ideje

Spakiraj torbu za plažu kako si

Ljeto uskoro dolazi, a vi već počinjete razmišljati o plaži i moru! U ovom ćemo vam članku reći što ne smije nedostajati u torbi za plažu tijekom vašeg ljetovanja. Pogledajte naš popis bitne odjeće i pribora i zadivite se! Želimo vam nezaboravan odmor!

Što trebate spakirati u torbu za plažu?

Ideje i savjeti sadrže torbe za plažu

Torba za plažu elegantna žena more

što trebate spakirati u torbu za plažu Savjeti

Komplet torbi za plažu

Torba za plažu neophodna je za odmor uz more. No, znate li što odjenuti unutra da vam ništa ne promakne na plaži? Odgovor na ovo pitanje možete pronaći ovdje! Kao što je obećano, ovdje je popis najvažnijih dodataka i odjeće za plažu (to se naravno može proširiti ako želite). Nakon što pročitate naše savjete, možete početi pakirati torbu za plažu!

Proizvodi za zaštitu od sunca pripadaju torbi za plažu

Nezaobilazna plaža za zaštitu od sunca

Torba za plažu kozmetika pribor za kosu

Uzmite kremu za sunčanje s torbom za plažu

Krema za zaštitu od sunca od UV zraka

Počnimo s najvažnijom stvari koju ćete nositi na plaži, naime – Zaštita od sunca! Visokokvalitetni proizvodi za zaštitu od sunca ovisno o vašem tipu kože jednostavno su neophodni, jer mokra koža jako brzo izgori na jakom ljetnom suncu. Osim opeklina od sunca, koje su zaista neugodne i bolne, štetne UV zrake mogu uzrokovati čak i rak! Na tržištu postoji širok raspon krema i sprejeva za kožu djece i odraslih s različitim faktorima zaštite od sunca. Ako niste toliko sigurni u izbor, možete čak potražiti savjet od dermatologa.

Hidratantni balzam za usne

Balzam za usne u vrećici za plažu

Hidratantna plaža s balzamom za usne

Osim što štitite kožu, trebali biste zaštititi i usne od sunca, pa vam preporučujemo da sa sobom nosite balzam za usne. Najbolji izbor je hidratantni balzam jer se usne brzo suše na vrućem suncu.

Sunčane naočale

Neophodne sunčane naočale za plažu

Sunčane naočale za zaštitu očiju plaža

Visokokvalitetne sunčane naočale za plažu

Ne zaboravite ni na sunčane naočale! Ovo bi također trebalo biti visoke kvalitete kako bi pravilno štitilo vaše oči od štetnih UV zraka. Osim toga, naočale mogu biti nevjerojatno elegantan dodatak vašoj odjeći za plažu.

Pokrivač za plažu

Tunika za plažu odjeća tunika narančasta

Navlaka za plažu u boji pareo

Odjeća za čipku, torba za plažu, žena prekrasnog izgleda

Odjeća za torbe za plažu, tunika za kosu

A što se odjeće tiče, pokrivenost plaža je posebno važna. Široka tunika ili veliki šal također mogu zaštititi vaše tijelo od jakog ljetnog sunca, a također izgledati zaista moderno i atraktivno! Pokrivač plaže također bi vam mogao pomoći da sakrijete male mrlje kada niste u vodi.

Udobne japanke

Cipele japanke za plažu

Nošenje japanki s torbom za plažu

Japanke su također nužnost da se vrući pijesak cijelo vrijeme ne lijepi za mokra stopala. A oni koji uživaju u dugim šetnjama plažom mogu sa sobom povesti više od jednog para! Udobne “cipele za plažu” trebale bi pristajati vašem bikiniju, kupaćem kostimu ili prekrivaču za plažu tako da izgledate doista elegantno.

Velika boca vode za piće

Flaša vode s vrećicom za plažu

Mnogi ljudi zaboravljaju, ali nemojte pogriješiti – ponesite sa sobom dovoljno vode za piće! Ako cijeli dan provedete na vrućini, dehidracija dolazi vrlo brzo. Da biste to izbjegli, ponesite sa sobom veliku bocu vode i pijte što je više moguće.

Moderan šešir Fedora

Federa šešir za zaštitu od sunca moderan

Još jedan pribor koji je trenutno jako popularan i koji ispunjava važne zaštitne funkcije na plaži je šešir fedora. Fedora šeširi zadivljuju svojim atraktivnim izgledom – osobito u kombinaciji s velikim sunčanim naočalama i mogu smanjiti rizik od sunčanog udara.

Deka ili velika krpa

Pokrivač na plaži leži na suncu

Ponesite deku za plažu u torbu za plažu

Torbu za plažu ponesite sa sobom veliku deku

Nosite ručnik za plažu na kojem ćete ležati

Kad spakirate torbu za plažu, ne zaboravite uzeti veliki ručnik ili deku na koju ćete leći. Deka je možda bolja opcija jer je veća i stoga pogodna za nekoliko ljudi. Na njega možete staviti i sve svoje predmete za plažu.

Lak za kosu

Lak za kosu za + r

Lak za kosu za suhu kosu na plaži

Torba za plažu kozmetička mala torbica prozirna

Jake zrake sunca na plaži mogle bi učiniti vašu kosu lomljivom i suhom. Kako biste izbjegli ovaj učinak, preporučujemo da sa sobom ponesete i hidratantni lak za kosu. Svi kozmetički proizvodi poput laka za kosu, kreme za zaštitu od sunca, balzama za usne itd. Mogu se pakirati u malu kozmetičku vrećicu. Možete ih pronaći odmah kad vam zatrebaju.

Omogućite zabavu

Zabava na plaži uz slušanje glazbe

ponesite knjigu sa sobom na plažu

Posljednji savjet koji bismo vam htjeli dati je da se malo zabavite na plaži i sa sobom ponesete zanimljivu knjigu, časopis ili MP3 player. A ako ne želite potrošiti mnogo novca na restorane, pripremite male zalogaje u međuvremenu.