Művészetek

A mesei múzeumok a gyermekek szórakoztatásaként – a szórakozás és az oktatás kéz a kézben járnak

Üdvözöljük a taka tuka földjén

Minden gyermek (vagy talán még minden felnőtt is) arról álmodozott, hogy a rendkívüli kislányt, Pippi Longstockot alakítja át, megmenti Hófehérkét a gonosz boszorkánytól, megismeri a hét törpét, megcsókolja a Csipkerózsikát, hogy kivegye a mélyéből, hogy aludjon egyet … Egész generációk kedvenc mesefigurái kelnek életre, és különleges utazásra invitálják Önt és gyermekeit izgalmas történeteik és eseménydús, de néha veszélyes világukban. Egy ilyen élmény szórakozást és oktatást jelent – mind az irodalmi modellek, mind a viaszfigurák és a színes képek a múzeumokban befolyásolják gyermekei érzékszervi észlelését. A gyerekek világosan követhetik a történet menetét, és egyidejűleg következtetéseket vonhatnak le a didaktikai munkákból. Míg a nyelv legalább a képzelet kiszámítására korlátozódik, és elősegíti az emberi fantáziát, a gyermekmesék népszerű karakterei újra életre kelnek a szemed előtt az exkluzív mesemúzeumokban, és lehetőséget adnak a kicsiknek, hogy közvetlen kapcsolattartás szeretett hőseikkel – A figurák anyagisága, színe és művészisége páratlan kalandot kínál a gyerekeknek, és nevetésre és mosolyra készteti őket!

Merüljön el Charles Perrault mesevilágában

gyermek szórakoztatás mese múzeumok Charles kastély

Château de Breteuil elárasztja a látogatókat az itt bemutatott különböző pillanatokkal, összesen 7 meséből, Cherles Perraults -ból, és 150 lenyűgöző viaszfigurával örvendeztet meg – hamarosan megjelenik a kékszakáll az egyik sarokban, hamarosan megjelenik a csizmás punci egy másik helyen, és elviszi az izgalmas világ.

Az autentikus jelmezek és az élénk arckifejezések vonzó kiállítást tesznek lehetővé, és mindenkit teljesen a mesevilágra bíznak. A Párizstól 35 km -re lévő kastély minden vasárnap és az ünnepek alatt is látványos előadást kínál – a karakterek megelevenednek, a meseszínház nem hasonlítható máshoz, mert több mint 200 év után sem veszítettek el a gyermekmesék elbűvölésükről. A múzeum körüli hatalmas parkban a gyerekek órákig zavartalanul beszélgethetnek, eltévedhetnek a labirintusban, és kalandos keresgélésre indulhatnak az itt rejtett számos aranykincs után..

Gyermek szórakozás – Junibacken és Astrid Lindgren

múzeum és szórakoztató Svédország érdekes sziget

A Djurgården -félszigeten található Astrid Lindgren könyveinek szentelt múzeum Junibacken, amely mára a világ egyik leglátogatottabb gyermekmúzeuma! Amint belépsz, a mesekönyvben találod magad – egy fantasztikus hely a fantáziavilágból, ahol megtalálod a gyermekirodalom legnépszerűbb karaktereit a kis részletekben kidolgozott kis házukban. Itt látható Karlsson tetője és Pippi Longstocking furcsa háza. A kicsiknek minden házban valódi gyerekes, színesen díszített ételek, bútorok és akár ruhák állnak rendelkezésre, amelyekkel játszhatnak és szórakozhatnak. Különböző színházi előadások és változatos program gondoskodik minden látogató élvezetéről minden nap. A legnagyobb attrakció a mesevonat, amely végigvezet Lindgren történetein – az utazás bemutatja a felejthetetlen mesefigurákat és kalandos élményeiket (ezeket egyébként 12 különböző nyelven lehet elmondani. Az utolsó állomás a híres Villa Villekulla, ahol a gyerekek Pipi lován ülnek, játszanak a konyhában és csak szórakoznak.

Gyermek szórakozás – a német „meseút”

gyermek szórakoztató útvonal németország mese

A hesseni Hanautól Bremenig – a 600 km hosszú út egyedülálló utat kínál a túrázás szerelmeseinek a Grimm testvérek életében és munkásságában. A hagyományos vidéki élet és a modern városi hangulat összefonódik a Märchenweg -en – a középkori városok elbűvölő kultúrájukkal, érdekes történeteikkel, titokzatos váraikkal, múzeumaikkal és színházaikkal lenyűgözik a látogatókat. Vendégként Piroska vidékén, a brémai zenészekkel vagy a Csipkerózsika kastélyban, mindig meghívjuk és szívesen látjuk! A látványos völgyek, titokzatos erdők és hegyek, sötét síkságok és mocsarak azt az érzést keltik, mintha az ismert mesefigurák ma is itt kóborolnának; fenomenális kilátás tárul elénk a kastélytornyokból. Megcsodálhatja a varázslatos óvárosokat és falvakat az egész útvonalon, és néhány kocsmát is meglátogathat (csak felnőtteknek). Ha megtettük, ez az út mindenkit közelebb hoz egymáshoz, és felejthetetlen családi pillanatokat garantál Önnek!

Párizstól 32 km -re keletre talál… Disneyland

Disneyland gyerek szórakoztató családi idő jön

Ebben a szabadidős komplexumban találkozz kedvenc karaktereiddel a Disney által adaptált mesékből, készíts velük egy fényképet, és akár beszélgetést is kezdhetsz, mert itt igazi hercegnek és hercegnőnek öltözött emberek örülnek a vendégeknek, vége a Csipkerózsika impozáns kastélyának a park központjában az idő lesz a leglátogatottabb látnivaló. Mintha bűbájosak lennének, mindannyian a legkülönfélébb tevékenységekben vesznek részt, elrepülnek Peter Pan Goldelbahnjával a Neverlandba, sétálnak egyet Pinokkióval és Alice Csodaországban és természetesen nézik az izgalmas gyermekmesék filmadaptációit. A repülésszimulátor, a körhinta rakétákkal, valamint a beltéri és kültéri hullámvasutak bővítik a programot, a tematikus műsorokat és az autentikus építészeti stílust az izgalmas mesevilágba..

Álmodsz már ennek a varázslatos világnak a varázslatos erejéről és varázsáról? A mesefigurák már nem csak a gyerekkönyvek oldalain találhatók, hanem különleges múzeumaikban várnak, és bármikor várják látogatásukat!

Gyermek szórakozás – Perrault mesevilága

gyermek szórakoztató mese múzeumok Párizs

Ezt az élményt később egyszerűen nem lehet elfelejteni

gyermek szórakoztató mese múzeum palota franciaország

Gyermek szórakozás – látogasson el a Château de Breteuil -be, és élvezze a felejthetetlen élményt

gyerekek szórakoztató múzeuma szórakoztató viaszfigurák

Junibacken népszerű úti cél kicsiknek és nagyoknak

junibaken gyermek szórakoztató múzeum lindgren

Gyermek szórakoztatás – itt egy dolog garantálható: Az itteni látogatás során biztosan jól fog szórakozni!

junibacken svéd gyerek szórakoztató szórakozás

Játssz a Villa Villekulla -ban, és lovagoljon Pippi lován

gyermek szórakoztató svéd múzeum

Menj Grimm testvérek útjára

gyerek szórakozás szórakoztató bréma

Gyermek szórakozás – gyönyörű kilátás

mese roite németország bremen

A brémai város zenészei is ott vannak!

gyermek szórakoztató zenészek mesék

Gyermek szórakozás – ismerje meg személyesen a kedvenc mesefigurákat

dineyland gyerekek szórakoztatása

Itt mindenki talál valamit!

disneyland gyerek szórakoztató érdekes izgalmas

Gyermek szórakozás – vonzó gyermek attrakció

gyerekek szórakoztató szabadidő disneyland paris