Modni trendovi

Kontrolni uzorci osvajaju modni svijet: trendi odjeća i savjeti za oblikovanje

trendovski kontrolni uzorak Burberry uzorak Glencheck

Kontrolni uzorci trenutno doživljavaju veliki povratak i jedan su od najvažnijih modnih trendova za ovu zimu! Od jeseni 2016. vraćaju se u modne kolekcije najpoznatijih dizajnera i često ih nose zvijezde. U ovom ćete postu pronaći sve o provjerenim uzorcima: kako najbolje nositi provjereni odjevni predmet, koja je razlika između houndstooth, glencheck i Burberry check, koje bi se modne pogreške mogle napraviti itd. Nadamo se da će vam naši savjeti za oblikovanje pomoći i nadamo se uživate u čitanju!

Uzorci provjere vraćaju se na pravi način!

Glancheck uzorak kaput modni trendovi zima

Karirani crno -bijeli top stilski

Provjerite uzorak modni trendovi zimski šal Burberry uzorak

Modni trendovi zimski kaput s kariranim uzorkom elegantni

trendi šablon za provjeru Glencheck Burberry

Modni trendovi 2016. Herbt je provjerio uzorak trendi odjeće

Modni trendovi zimski kaput s kariranim uzorkom elegantni

Modni trendovi jesenska karirana košulja 2016. godine

Modni trendovi jesenski kaput 2016 casual

Provjerite uzorak hip modnih trendova zime

Zbog svoje jednostavne elegancije, provjereni uzorci uživaju veliku popularnost i dizajneri ih koriste uvijek iznova. U sezoni jesen / zima 2017/18 ponovno su ažurirani – definitivno dobre vijesti za sve one koji u svom ormaru imaju omiljeni karirani odjevni predmet! Kao što je već spomenuto, uzorak trenda posebno je raznolik i može se integrirati u vaš izgled za svaku prigodu – kao sako ili suknja jednostavno je idealan za ured, dok su široke hlače i košulje s hlačama pogodni za svakodnevni život. A na zabavi će elegantna večernja haljina s provjerenim uzorkom svakako privući svačiju pozornost! Dame bi se naravno mogle nositi u ogromnom broju različitih kombinacija, ali važno je ne pretjerivati ​​- provjereni šal, na primjer, jednostavno ne ide uz Burberry haljinu. Kombiniranje šarenih i prugastih uzoraka također bi bila modna mana; isto vrijedi i za sve dojmljive motive koji bi skrenuli pozornost s provjerenog odjevnog predmeta. Kako biste ga naglasili, najbolje ga je nositi s jednobojnom odjećom – to se također preporučuje kako vam odjeća ne bi postala previše šarena, jer su karirani obično kombinacija dvije, pa čak i tri ili četiri različite boje. Fotografije u ovom postu odličan su primjer kako se karirani komadi mogu uspješno kombinirati i nositi. Neka vas ovo inspirira i čitajte dalje kako biste saznali koje su suptilne razlike između pojedinačnih provjerenih uzoraka!

Trendy čekovi – klasični Vichy čekovi

Moderna ljetna haljina od vinchija u čekovnom uzorku

Modni trendovi zimski karirani uzorak Vichy karirani

Modni trendovi jesenska karirana suknja 2016. vichy karirana

Vichy Check jednostavan je uzorak pruga koji se najčešće pojavljuje u crno -bijeloj ili u crveno -bijeloj boji. Obojene pruge međusobno se križaju tako da se na tkanini pojavljuju točkice jače boje. Zbog svoje jednostavne elegancije, Vichy Karo nije popularan samo u modi, već i na području uređenja interijera. Na engleskom se također naziva gingham check.

Crno -bijeli uzorak provjere: provjera Pepita

Modni trendovi 2016. jesen elegantna haljina uzorak pepita

Karirana crno -bijela pepita vrhunski elegantna

Ovaj uzorak sastoji se od malih kvadrata (ne većih od jednog centimetra) s dijagonalnom vezom između njih. Često se miješa s provjerom pasa, ali postoje razlike među njima.

Crno -bijeli uzorak provjere: provjera pasa

trendovski čekirani uzorak crno -bijeli uložak pepita od pasa

Provjerite crno -bijele rukavice od pasa

Modni trendovi zimski ček uzorak crno -bijeli pasji pas

U dijamantu houndstooth dijamant veze između pojedinih dijamantnih kvadrata nisu dijagonalne, već se izvode pod pravim kutom. Okomiti i vodoravni nastavci uglova čine ovaj uzorak posebno elegantnim i vrlo prikladnim za službene prigode. Pas Kooth bio je također omiljeni uzorak francuske modne ikone Coco Chanel!

Glen ček kariran

Provjerite uzorak glencheck modni trendovi zime

moderna karirana glencheck karirana suknja

Naziv ovog uzorka dolazi od engleskih riječi “glen” – planinska dolina i “check” – što zapravo znači dijamant. Glencheck je u modi 2017./18. Pa biste u svom ormaru trebali imati barem jedan odjevni predmet s ovim uzorkom. Riječ je o finom uzorku koji je stvoren posebnim tkanjem u kojem se pojedina karirana polja mogu relativno snažno razlikovati. Glencheck izgleda posebno suptilno i elegantno, a moda je popularan uzorak službene odjeće poput muških odijela, jakni, kaputa i košulja.

Burberry uzorak

moderna karirana burberry haljina s haljinom od burberryja

Šal Burberry uzorka

Burberry majica u provjerenom stanju

Burberry uzorak smatra se varijacijom glencheck pletera, koji u posljednje vrijeme postaje sve popularniji. To se može prepoznati po činjenici da je preko pletera u kontrastnoj boji prevučen fini osnovni uzorak.