Ljepota

Učinkovita šminka za plave oči-izvrsni savjeti za šminkanje

Savjeti za šminkanje plave oči

Plave oči rjeđe su u usporedbi s drugim bojama očiju, a one su nešto vrlo posebno pa ih je važno prilikom nanošenja šminke staviti na pravo mjesto. U ovom postu nudimo vam korisne savjete za šminkanje plavih očiju, kao i dvije izvrsne tehnike šminkanja koje svakako morate isprobati! Ovdje možete saznati i koje su najbolje nijanse sjenila za plavu boju očiju, a koje biste radije trebali izbjegavati prilikom nanošenja šminke. Dopustite sebi biti nadahnuti i zabavite se čitajući!

Šminkajte plave oči – usklađene boje sjenila

plave oči naglašavaju šminku

učinkovit make-up plave oči

izvrsni savjeti za šminkanje plavih očiju

Tehnike šminkanja plave oči

Izmislite kreativne ideje za plave oči

iznesite plave oči bolje našminkajte se

plave oči naglašavaju boje sjenila

plave oči stvaraju učinkovite ideje

Šminkajte plave oči

plave oči čine ideje i inspiraciju

Kao što sam već rekao, plave oči su zaista posebne i brzo postaju privlačne ako se pravilno naglase. Ključ uspjeha u ovom slučaju je odabir prave boje sjenila. Što se tiče nanošenja šminke za plave oči, mnoge se žene često okreću zelenom i plavom, što je prikladno velika pogreška. Budući da kombinacija plavih očiju i plavog ili zelenog sjenila izgleda previše monotono i nemaštovito. Umjesto toga, radije se odlučite za zlatne, brončane i smeđe tonove. Danas nisu samo osobito moderni, već i izgledaju elegantno i tvore lijep kontrast s plavetnilom šarenice. Isto vrijedi i za toplije nijanse sjenila poput crvene, narančaste i žute, koje su savršene za ljeto! Ružičasti tonovi također se dobro slažu s plavom bojom očiju, a posebno su prikladni za dnevno šminkanje. A za večernji look mogli ste odabrati sjenilo u crnoj, sivoj ili ljubičastoj boji. Sve nijanse jorgovana zapravo posebno dobro ističu plavu boju očiju i, ovisno o njihovom intenzitetu, mogu varirati od suptilne do dramatične. Ljubičasta sjenila idealno se mogu kombinirati s maskarom ili tušem za oči u tamnoplavoj boji. Smišljati plave oči zapravo nije težak zadatak, jer je izbor odgovarajućih nijansi ogroman. Uspješna kombinacija boja najvažnija je za profesionalni rezultat, stoga smo u ovom članku prikupili fotografije koje bi vam mogle poslužiti kao primjer i izvor inspiracije. Čitajte dalje kako biste saznali više o najboljim tehnikama šminkanja za plave oči!

najbolji savjeti za šminkanje plave oči

suvremene tehnike šminkanja isprobavaju plave oči

korisni savjeti učinkovito šminkanje plavih očiju

Trendi tehnike šminkanja plave boje očiju

Izmislite moderne, učinkovite plave oči

Ljetni make up trendovi plave oči

našminkati plave oči

Naglašene plave oči: šminka s prerezanim naborima

Boja očiju plava uspješni savjeti za šminkanje

Boja očiju plave trendi boje sjenila

odgovarajuće boje sjenila plave oči

moderne tehnike šminkanja boja očiju plava

plave oči efektna večernja šminka

našminkajte uspješne plave oči

savjeti za šminkanje plave boje očiju

Prije nego što počnete šminkati, trebali biste dobro očistiti kapke i kožu oko očiju te nanijeti hidratantnu kremu. Prva moderna tehnika šminkanja koju bismo vam htjeli pokazati zove se “Cut-Crease”. Engleska riječ “crease” odnosi se na pokretni kapak. Kod ove vrste šminke naglašena je svijetlom nijansom sjenila i “odsječena” od ostatka oka tamnim rubom. Potrebne su vam samo tri komplementarne boje sjenila – na primjer čokoladno smeđa, boja marelice i svijetlo brončana, tuš za oči i maskara. Prvo nanesite najtamniju nijansu – u ovom slučaju čokoladno smeđu, u pregib kapka i malo preko nje. Zatim biste trebali ponovno slikati u pregib kapka sa sljedećom nijansom – bojom marelice. Nanesite svijetlo brončano sjenilo na pokretni kapak i četkom pokušajte izblijediti boje kako biste stvorili glatki prijelaz između njih. Sljedeći korak je nanošenje olovke za oči – klasičnu olovku za oči trebate produžiti u vanjskom kutu oka kosom linijom i ispuniti je izvana prema sredini. Na kraju, trepavice naglasite maskarom. potpuna!

Najbolje tehnike šminkanja za plave oči: smokey eyes

savjeti za šminkanje plavih očiju profesionalni

Make up tehnike šminkanja u boji plavih očiju

uspješan make up plave oči

Plava boja očiju usklađena s tehnikama šminkanja sjenila

najbolje tehnike šminkanja plave oči

Savjeti šminka plava boja očiju

plava boja očiju dnevni make up

Make up profesionalno plave boje očiju

Šminka Smokey Eyes za plave oči

Smokey Eyes čine plavu boju očiju

Ako imate plave oči, svakako biste trebali isprobati Smokey Eyes! Zapravo postoje dvije varijante – u svjetlijim bojama za dnevni izgled, te u tamno crnim i sivim tonovima za večernju šminku. Najlakši način da izmislite smokey eyes jest da svjetliju nijansu sjenila nanesete na unutarnji kut oka, a tamniju u vanjski kut oka, u pregib kapka i malo iznad njega. Upotrijebite kist za stvaranje glatkog prijelaza između boja kako biste stvorili lijep dimni efekt. Oči također naglasite olovkom za oči ili kohl olovkom i maskarom. Već završeno!