Ljepota

Tonski obilazak – konturirajte lice samotamnjenjem

Tontour koristi koži

Vjerojatno sve žene znaju što je konturiranje. No, jeste li ikada čuli za zvučne turneje? U ovom postu govorimo vam sve o ovom novom trendu ljepote, u kojem lice iscrtavate samopotamnjivačem. U nastavku ćete pronaći i upute kako to učiniti sami kod kuće. Nadamo se da će vam naše ideje biti zanimljive i korisne! Zabavite se dok čitate!

Kontura sa samotamnjenjem: novi trend ljepote

Oblikovanje prednosti i nedostataka samotamnjivača

Zvučna turneja Kylie Jenner

pravilno oblikovanje kontura

Zvučni obilasci korisni savjeti za dobre rezultate

Za toniranje koristite odgovarajuću četku

Tonira Kim Kardashian prekrasan izgled

Konturiranjem pomoću sredstva za samotamnjenje odaberite visokokvalitetne proizvode

Video upute za konturiranje samotamnjivača

za konturiranje četke za lice

Zvuk na turneji

Konturiranje pomoću sredstva za samotamnjenje? Prvo, moglo bi zvučati čudno. No, novi trend obilaska tonova je upravo to-zasjeniti i modelirati lice dugotrajnim samotamnjenjem. Tehniku ​​je izumila Marissa Carter, utemeljiteljica linije za samotamnjenje. Prednosti su očite: ne morate svako jutro ustajati rano da biste oblikovali lice konturom. Tontouring štedi vrijeme i ne mora se stalno izmišljati. No, ima li novi trend ljepote i neke nedostatke? Kako konturirate lice samotamnjenjem i koji su proizvodi najprikladniji za tu svrhu? Odgovore na ova i druga važna pitanja pronaći ćete u nastavku članka. nastavi čitati!

Zvučna turneja: Prije- & hendikep

Zvuk na turneji što je to

konturirajte lice samotamnjenjem

Zvučni savjeti za turneje

Zvučna turneja napravljena profesionalno

Zvučni rezultat turneje

Upute za sliku konture za samotamnjenje

konturirajte svoje lice

Odaberite uređaj za samotamnjenje

konturirajte svoje lice

Kontura sa samotamnjenjem je izvrsna ideja

Dopustite sebi biti nadahnuti i zamijenite svoje proizvode za oblikovanje lica kremastim kremom za samotamnjenje! Kao što je gore spomenuto, ovo ne samo da vam štedi trud i vrijeme, već će i vaše lice dobiti prekrasan ten. No, ako ste već koristili sredstvo za samotamnjenje, možda ćete se sjetiti nekih problema, poput neželjene narančaste nijanse, masne formule i pruga. Kako se to može izbjeći? Odgovor je jednostavan – samo morate pronaći proizvod s kojim ste imali dobro iskustvo i kojem možete vjerovati. Naravno, ovo mora odgovarati i vašem tipu kože. Osim toga, sada postoje samotamnjivači bez ulja koji kožu nimalo neće zamastiti i ostavit će samo blagi zlatni sjaj. Zvuči odlično, zar ne?

Zvučni obilazak – upute u 3 koraka

Shema kontura korisnih savjeta

Shema konturnog samotamnjenja

Oblikovanje nedostataka samotamnjenja

Kontura poput Kim Kardashian

Ton za sjajnu kožu

Zvuk na turneji odličan rezultat Gigi Hadid

Konturni samotamnjivač kako to učiniti

Naglasite konturiranje jagodica

Contour self-tanner odličan rezultat

Tontour koristi koži

Ako ste jedna od onih hrabrih žena koja bi se i sama okušala u zvučnoj turneji, slijedite naše upute! Ovo se sastoji samo od 3 koraka koje možete lako imitirati. Potrebne su vam samo dvije nijanse sredstva za samotamnjenje po vašem izboru-svjetlija i tamnija, kao i četkica za podlogu srednje veličine. Započnite nanošenjem svjetlije nijanse sredstva za samotamnjenje na lice kao podlogu kako biste svom tenu unijeli blagi sjaj. Zatim ostavite proizvod da djeluje oko sat vremena. Sada možete ići na tamniju nijansu. Uzmite odgovarajuću četkicu za podlogu srednje veličine i nanesite samotamnjivač na jagodice, ispod vrha nosa i na rubove nosa. Zatim ostavite proizvod da djeluje nekoliko minuta.

Zatim trebate prstima izblendati samotamnjivač i nježno ga utisnuti u kožu. Najvažnije je da izbjegavate jake kontraste i tvrde rubove. Na kraju bi vaš ten trebao izgledati prirodno i svježe. A ako smatrate da ste već postigli ovaj učinak, već ste gotovi sa zvučnom turnejom! A ako ste sljedećeg jutra još uvijek zadovoljni rezultatom, učinili ste sve kako treba! Rok trajanja naravno ovisi i o proizvodima koje koristite-neki traju 2-3 dana, ali postoje visokokvalitetne vodootporne kozmetike uz pomoć kojih se možete veseliti rezultatu 5-6 dana. U svakom slučaju, ova je varijanta dugotrajnija u odnosu na klasično konturiranje.

Kao što je već spomenuto, zvučna turneja postaje sve raširenija. Novi beauty trend ima mnogo obožavatelja među zvijezdama – na primjer Kim Kardashian, Kylie Jenner. U slučaju da primijetite da tamniji autotamenik izgleda smiješno – poput tamnih pruga na licu, samo nanesite podlogu na njega. Ako ih dobro izmiješate, rezultat će izgledati sjajno! Na kraju, ovdje vam nudimo i sjajnu Video vodič za zvučne obilaske koje također možete pratiti.