Lámpák

Hogyan kell stílusosan megtervezni a konyhai világítást

Konyhai világítás elegáns étkező fehér bútor üveg asztal csillárHogyan kell stílusosan megtervezni a konyhai világítást

A konyha maga a modern dizájn találmánya. De ez mindig is munkaterület volt és ma is az, és ez automatikusan oda vezet, hogy ott jó fényre van szükség. Ugyanez vonatkozik az ebédlőre is, ha látni szeretné, mit szúr a villával. A konyha és az étkező elektromos tervének kialakításában nem lehetnek önkényes döntések.

A helyhiány miatt kevés mozgástere van a világítás elhelyezésében, és miután meghatározta a pozíciókat, sokáig rajta marad.

A konyhát jól meg kell világítani.

Konyhai világítás elegáns fehér szék csillár étkező

A legjobb a világítással kezdeni

Az előkészítő és a munkafelületek megvilágítása különösen fontos. Ehhez szüksége van a megfelelő lámpákra a megfelelő helyen. A mesterséges világítás hatása a tárgyra jól ismert. Mindenki látni szeretné a termékeket és az olajokat főzés közben, igaz??

A helyhiány miatt kevés mozgástér van a világítás elhelyezésében

étkező világítás elegáns fából készült asztal

A legjobb dolog ebben a helyzetben kis világítás felszerelése és halogénlámpák használata. Csodálatos fényminőségükről és a fényspektrum 100 % -os szabályozásáról ismertek. A nappali fény igazi megfelelői. Egy másik lehetőség a meleg színekkel festett LED -ek. Ez a megfelelő alternatíva az Ön számára, ha zavarja a halogénlámpák hősugárzása.

A csillár általában az étkezőasztal felett lóg

Konyhai világítás stílusos ötlet fehér fekete

A pálya mozgó világítása túl pompásnak tűnik számodra? Lehet, hogy ez a fajta konyha nem a tiéd? Ezt követően felfedezheti a beépített forgó világítótesteket.

Pompás csillár a kerek üvegasztal felett

Konyhai világítás elegáns üveg asztal étkező

Az ilyen típusú lámpák beépíthetők a szekrényekre is. Egy ilyen megoldás nagyon diszkrét, és jól kiemeli a kis területeket. Egy ilyen minimalista konyhában a felfüggesztett vagy leválasztott leplek beépített fényekkel és LED csíkokkal rejtve maradhatnak. Most a megjelenés nagyon modern és vizuálisan lenyűgözővé válik.

Egyező lámpák a megfelelő helyen

Konyhai világítás stílusos lámpák bőr szék

Egy extravagánsabb megközelítés lenne a kivilágított mennyezet. Ez alapvetően a beépített fényfüggönyökből álló leleplezésből áll, amelyek többnyire téglalap alakúak.

Ezek a világítótestek inspirálóak

étkező fehér világítás

Kíváncsi vagy, mik ezek a fényfüggönyök? Ezek normál LED -lámpák a házban, és matt burkolat mögött vannak. Ennek az a feladata, hogy eloszlassa a fényt. Készíthetők méretre, nagyra, laposra vagy akár kerekre. Telepítéskor az ilyen képernyő megvilágított mennyezetre hasonlíthat.

Lámpák a mennyezeten a konyhában és csillár az étkezőben

modern konyhai világítás stílusos csillár

A fényhatás elterjedt a helyiségben, és szuper innovatívnak is nevezhető.

A fekete csillár ellentétben áll az étkező fehér bútorával

Konyhai világítás elegáns fekete csillár bútorok étkező

Mi lesz az ebédlővel? Itt sokkal nagyobb szabadságot adhat saját fantáziájának. És mégis van néhány fontos szabály.

Ezeknek a világítótesteknek az alakja lenyűgöző

Konyhavilágítás hagyományos konyha

A függesztett lámpák nagyon alkalmasak az ital- vagy ételpult fölé. Ezek lehetnek hengeresek, oválisak, pezsgőhöz fordított pohár alakúak és 3 vagy 5 fős csoportokban. Elegánsak, látványosak és szuper praktikusak. Ezek a legjobb megoldások az alacsony pozícionáláshoz. Nem vakítanak, és nem ütközöl velük.

Függőlámpák

Konyhai világító lámpák

Vessen egy pillantást otthonára, és kérdezze meg magától, hogy milyen típusú fény illik pontosan hol. A fénynek erősnek, dekoratívabbnak vagy valóban funkcionálisnak kell lennie? Ezután megszervezheti csodálatos fényszínházát a mindennapi élethez. Ez nagyszerű, ugye?

Ezek a nagyszerű csillárok illeszkednek a fehér dizájnhoz

étkező világítás elegáns csillár  Egy étkezőasztal BraubanA konyha világítása barna  A világítótestek a konyhasziget felett lógnakKonyhai világítás modern barnaNagyon nagy csillár világítja meg az étkezőt Konyha világítás étkező      Lámpák a mosogató felett isKonyhai világítás elegáns fehér belsőépítészet    Két gyertyatartó a tűzhely felettfehér konyhai világító tűzhely

Fotók: Brian Watford személyi igazolvány, NVS átalakítás & tervezés, Leicht Küchen AG, Kristin Lam Interiors, pediniusa.com, Isteni konyhák & Venegas and Company

Claudia Leccacorvi, Arnold Schulman Design Group, Elad Gonen & Zeev Bükk, szintézistervezés, Shirley Meisels, PPDS / Tarrytown Residence, Giulietti Schouten építészek, Földgömbépítő, christy johnson, Irigylésre méltó tervek