kupaonica

Obnova kupaonice: 10 pametnih savjeta za uštedu troškova

Savjeti za preuređenje kupaonice

Svaka nova kupaonica je skupa. Bez obzira imate li veliku ili malu kupaonicu, trebali biste za to planirati dovoljno veliki proračun. Čak i vrlo male kupaonice obično koštaju između 10.000 i 15.000 eura za obnovu. Ali ne biste trebali ulaziti u očaj. Postoji mnogo načina kako uštedjeti novac na obnovi i izbjeći nepotrebno skupe kupaonice. Ako želite obnoviti svoju kupaonicu, u ovom ćemo vam članku dati 10 pametnih savjeta koje možete slijediti kako biste smanjili očekivane troškove. Nadamo se da su vam od pomoći!

Obnova kupaonice – korisni savjeti za uštedu novca

Kupaonica velika, elegantna

Prvi savjet koji je doista najvažniji je razmišljati realno. Da, postoje kupaonice iz snova koje izgledaju super cool, a također želite da i vaša vlastita kupaonica kod kuće bude slična ovim … No ideje su srušiti zidove prilikom renoviranja kupaonice ili novu kupaonicu pretvoriti u potpuno druga soba doista je najskuplja stvar koju možete učiniti. I naravno, opremanje nove, veće kupaonice imat će još veće troškove. Dakle, ako želite uštedjeti nešto novca, prvo što preporučujemo je da ostavite prostoriju takvom kakva je. Bolje je upotrijebiti svoj novac za opremanje kupaonice što je moguće praktičnijim i ljepšim, umjesto da pravite skupa i ne uvijek potrebna proširenja.

Saznajte o cijenama

idite u željezaru

Prije svega, trebali biste saznati cijene. Koliko košta dobra kada za kupanje? Tko su najbolji proizvođači kupaonske keramike? Gdje mogu naručiti kupaonsku opremu? Stoga je važno steći dojam o tome koji je kupaonski namještaj trenutno na tržištu i koji je namještaj najbolji za vašu kupaonicu. U tu svrhu preporučujemo vam da pogledate web stranice, kataloge i blogove te da se prošetate i trgovinama željeza i trgovinama namještajem. Možete sami usporediti cijene i saznati što čini kupaonski namještaj skupljim ili jeftinijim.

Obnova kupaonice: angažiranje profesionalaca sa zadatkom

Renoviranje kupaonice majstori unajmljuju

Zatim bi imalo smisla angažirati stručnjake za obnovu kupaonice. Oni dobro poznaju proizvode i cijene, posjeduju potrebno stručno znanje i mogu vam preporučiti druge partnere. Također vam mogu dati više ideja o tome kako uštedjeti novac na obnovi vašeg doma. No to ne znači da biste sve poslove trebali prepustiti obrtnicima. Možete ukloniti pločice i tapete, zbrinuti stare komade keramike itd. Time biste i uštedjeli nešto novca.

Manje zidnih pločica

Kupaonica obnoviti tuš kabinu foto tapete zanimljivo

Kako biste smanjili troškove, odlučite se za manje zidnih pločica! To je također bio veliki trend u kupaonskom namještaju posljednjih godina. Pločice se polažu samo na najvažnija mjesta, a time i štedite mnogo novca.

Odaberite visokokvalitetne, ali ne luksuzne proizvode

Renoviranje kupaonice Odabir kupaonske keramike

Naš sljedeći savjet je odabir kvalitetnih proizvoda, ali jednostavnog dizajna. Iznimne kupaonske slavine mogu izgledati cool, ali imaju i višu cijenu. I najvažnije je da je kupaonica funkcionalna, a ne da izgleda što luksuznije.

Upoznajte alternative

Opremanje kupaonskih ideja na moderan način

Ono što je još uvijek važno uvijek je provjeriti ima li jeftinih alternativa. Znate li, na primjer, da je bijela kupaonska keramika jeftinija od obojene, a da su okrugle kade skuplje od pravokutnih? Dekorativne ploče također koštaju puno manje od tradicionalnih kupaonskih pločica. Dakle … ako znate alternative i proizvode različitih marki, možete uštedjeti nevjerojatnu količinu!

Kupite “zeleni” kupaonski namještaj

moderne ideje za opremanje kupaonice

A ako želite dugoročno uštedjeti, preporučujemo vam da kupite “zeleni” kupaonski namještaj. Manja kada, tuš koji štedi vodu, perilica rublja koja troši malo električne energije … S vremenom biste shvatili koliko je to dobra investicija, &# 128578;

Ostali korisni savjeti

Majstori za polaganje pločica

Ono što i dalje možemo preporučiti nije opremanje kupaonice prema najnovijim trendovima, već odabir bezvremenskih, elegantnih modela. Tako će vaša kupaonica uvijek izgledati elegantno i lijepo.

I za kraj, ali ne i najmanje važno, dio poreznih troškova možete odbiti od poreza. Saznat ćete kako to učiniti ovdje!

postavljanje novih podnih pločica

Umivaonik keramički bijeli

Hidromasažna kada u hidromasažnoj kadi

Obnovite kupaonicu

Luksuzni zidovi kupaonice mramorni

Kupaonska staklena tuš kabina

Kutna kada štedi prostor

Renoviranje kupaonice Uštedite troškove

Ormarić za ogledalo u kupaonici

Kupaonica moderno renoviran namještaj

Savjeti za kupnju preuređenja kupaonice

Preuređenje kupaonice odabirom novog namještaja

Ideje i prijedlozi za obnovu kupaonice

mala kupaonica sa staklenom tuš kabinom

učinite kupaonicu praktičnom

Kupaonica preuređuje pravokutnu kadu

mala kupaonica obnovi kose stropove

walk-in tuš kabina za tuširanje

moderno osvjetljenje za kadu u kupaonici

pravokutni porculan za kadu

Pametne ideje za obnovu kupaonice

Obnova kupaonice kako ste

Kupite kupaonsku opremu

Obnova kupaonice dizajnirajući naglašeni zid

Kupaonica renovira modernu naglašenu rasvjetu

Porculan za umivaonik sa stolom

Renoviranje kupaonice Odabir kupaonske opreme