kupaonica

Obloge kade

Što znači oblaganje kade? Obogatite svoju kupaonicu panelom za kupaonicu!

Obnova kupaonice nikada nije bila lakša. Kupaonske ploče postale su popularne u posljednjih nekoliko godina – sa stotinama dizajna i završnih obrada koje možete birati, uključujući drvo, ogledala, pa čak i ploče sa skrivenim spremištem. Nema sumnje da za svakoga ima po nešto. Plumbworld su prepoznali potrebu za kupaonskim pločama i nedavno su uspjeli smanjiti cijene bez žrtvovanja kvalitete kako bi si svi mogli priuštiti takve kupaonske ploče. Dodatak kupaonske ploče može biti završni dodir za dovršenje vašeg kupaonskog namještaja.

Obloge kade – na što treba obratiti pažnju pri kupnji kupaonske ploče?

obloga za kadu bijela

Iako je kupaonska ploča jedna od najjednostavnijih nadogradnji u kupaonici, postoje neke stvari kojih morate biti svjesni. Prije svega, hidroizolacija je vrlo važna jer se mora izbjeći ulazak vode. Iako su mnoge ploče tvornički zapečaćene ako ih izrežete na veličinu, svakako ćete morati ponovno zatvoriti rubove prije ugradnje. Također je dobra ideja da to učinite na mnogim pločama za jamstvo. Sljedeće su stvari također važni čimbenici koje morate uzeti u obzir prije kupnje.

Kadom obložena drvom

oblaganje kade

 Obloga kade – montaža

Dimenzije i veličine: Kupaonske ploče mogu biti različitih veličina, ali najčešća je ploča od 1700 mm. To je namijenjeno za više od 90% kupaonica, a većina se može prilagoditi manjim kupaonicama bez oštećenja boje ili furnira. Postolje dolazi s mnogo kupaonskih ploča koje odgovaraju visini glavnog prozora za maksimalnu kompatibilnost s vašom kupaonicom. Odgovarajuće završne ploče za kupače koji su izloženi prodaju se zasebno, dok je samo prednja ploča dovoljna za one kojima je kupaonica u niši. Pažljivo provjerite dimenzije svoje kupaonice kako bi bile kompatibilne s veličinom ploče. Ako niste sigurni, obratite se instalateru.

 Obloga kade furnirom

oblaganje kade

Dizajn kupaonice: Većina kupaonskih ploča dizajnirana je za jednokrevetne ili dvostruke kupaonice. Ako tražite zamjensku ploču za svoju potpuno novu kupaonicu od 1700 mm, nećete imati problema jer je izbor doista velik. Nažalost, ako ste nedavno kupili tuš kabinu u obliku slova P ili L, nećete imati isti izbor. Budući da su oni rjeđi, dizajn je strogo ograničen, ali to ne znači da je nemoguće osvježiti kupaonicu.

 Obloge kade u različitim bojama

kupka obložena sivim hrastom

Također treba napomenuti da ako vaša kupaonica ima hidromasažne mlaznice, neće biti puno kupaonskih ploča kompatibilnih zbog funkcije whirlpoola. S tim u vezi, postoji mnoštvo ploča za hidromasažnu kadu koje će biti prikladne.

drvena ploča za oblaganje kade

Funkcije & Dizajni: U Plumbworldu kupaonske ploče odvajamo u tri različite kategorije kako bismo vam bili još lakši. To bi bile standardne, dekorativne kupaonske ploče za skladištenje. Sve tri nude potpuno različite nekretnine i pogodne su za različite kupaonske zahtjeve. Standardne kupaonske ploče imaju čist izgled i najčešće dolaze u običnim bijelim ili drvenim bojama. Ukrasne kupaonske ploče su upravo ono za što se predstavljaju i nude mnogo više mogućnosti dizajna od standardnih ploča.

oblaganje kade

Ovo je izvrsno za ljude koji se žele usredotočiti na svoju kupaonicu bez pretjerivanja. Ova kategorija uključuje kupaonske ploče sa zamršenim uzorcima, ogledala, matirane ploče, vrpce i kombinacije. Neke kupaonske ploče nude i spremište iza glavne ploče radi lakšeg pristupa upotrebom klizne ili uklonjive pojedinačne ploče. Idealno za kupaonice u kojima postoji problem s skladišnim prostorom, npr. B. za proizvode za njegu ili opremu za čišćenje koji se mogu držati ovdje. Neke se mogu zaključati kako bi se osiguralo da djeca ne mogu pristupiti tom području.

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

boja ploče za kupanje

ploča za kupanje

oblaganje kade

podvjetljanje kade za oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

panel za kupanje wenge panel za kupanje

akrilne ploče za kupanje u kadi

panel za kupku baština panel za kupanje

oblaganje kade

oblaganje kade

ploča za kupanje u luksuznoj bijeloj ploči za kupanje

obloge za kadu mramorni efekti kupaonske ploče

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

oblaganje kade

kada za oblaganje kadom za kupanje s jezikom i žljebom

obloga za kadu-u stilu jezičaca i utora-u obliku ploče za kupku

jezičak i utor za kadu obložen kadom bijela ploča za kupanje

obloga za kadu s jezičkom i utorom za kadu s plavom bojom

oblaganje kade