kupaonica

Dvostruka kada – fleksibilnost i udobnost!

Planirate li imati jedinstvenu kadu i lijepo urediti kupaonicu? Ako želite dvostruku kadu koja osigurava romantično i udobno kupanje, tada možete saznati više detalja u našem članku. Saznajte više o svakoj od vrsta kade koje imaju mnoge prednosti. Identično izrađene kade pružaju elegantan izgled i nude veliki izbor koji bi naš urednički tim htio predstaviti!

Kutna kada – praktična i štedi prostor

Kutne kade smatraju se savršenim rješenjem za praktično postavljanje u kupaonici. Općenito, ovaj je model više nego pametan za kupaonski namještaj koji ne nudi toliko prostora. Kutne kupke imaju mnoge prednosti. Općenito, ovi dvosjedi smatraju se optimalnom alternativom pravokutnim kadama.

Velika prednost kutne kupke je pametna konstrukcija koja nudi dovoljno prostora za dvije osobe. U ovoj kadi vi i vaš partner ne sjedite jedno nasuprot drugome, već jedno do drugoga. Možete udobno sjediti i strateški koristiti raspoloživi prostor. Kako kutne kade imaju različite veličine, možete naručiti individualni oblik. Važno je planirati precizan dizajn kako bi u kupaonici bilo dovoljno prostora. Budući da kutne kade nemaju ravni oblik, trapezoidni oblici ili oblici s više od pet uglova izazivaju veliko zanimanje. Što su uglovi brojniji, kada se čini ugodnijom i većom!

Praktično korištenje prostora u kupaonici!

Uređenje interijera

Kadice posebnog oblika ili ovalne kade?

Imate li dovoljno mjesta u kupaonici za veliku kadu koja je 100% udobna za dvije osobe? Ako je tako, onda su za to najprikladnije kade posebnog oblika. Na prvi pogled, njihov dizajn nas podsjeća na normalne kade, ali veličina ovih kade je gotovo dvostruka.

Zaobljene i ravne linije pružaju priliku da se osjećate dobro. Proizvođači uglavnom nude pravokutni oblik, jer je glavna ideja besprijekorna ugradnja prednjeg zida. Kadica jamči optimalnu stabilnost zahvaljujući svojoj pametnoj konstrukciji.

Broj 1 na popisu mnogih ljubitelja dizajna su ovalne kade. Mekani oblici dodaju pozitivnu vrijednost kupaonici, a jedinstven izgled daje prostoriji elegantan dodir. Dekorativni element je naravno dostupan u različitim verzijama. Usredotočite se na bijelu boju jer ova nijansa naglašava zakrivljene linije.

Posebni oblici osiguravaju čistu privlačnost

moderne ideje za dvostruke kupke

Ovalna kada nudi dovoljno prostora za dvije osobe

Ideja za opremanje dvostruke kade

Odabir prave dvostruke kade

Najljepše kade za parove ne samo da nude jedinstven dizajn, već i prednosti koje osiguravaju našu udobnost. Iz tog razloga, naš urednički tim htio bi krenuti od prve točke, a to je oblik interijera kade. Idealna kada za dvije osobe je ona u kojoj se prije svega dobro osjećate. Zato veličina unutarnjeg oblika igra važnu ulogu, ali to naravno ovisi o veličini ljudi. Praktičan savjet, na primjer, je strateško pozicioniranje stražnjih dijelova. Ako kada nije dovoljno široka za dvije osobe, možete planirati stražnje dijelove okrenute jedna prema drugoj. Druga modernizacija bila bi kada s mlaznicama. Ovi mlazovi za masažu također se mogu dizajnirati s podvodnom rasvjetom. Ovi elementi dizajna poboljšavaju unutarnji oblik kade i daju joj topli doživljaj! Dizajn unutarnjeg oblika planira se individualno prema vašem ukusu, stoga iskoristite ovu priliku!

Drugi važan faktor pri odabiru dvostruke kupke je mjesto odvoda vode. Ova važna sitnica vrlo je često utvrđena kao nevažna. No, ovaj dio kade mogao bi imati i negativne posljedice prilikom kupanja. Zbog toga je važno planirati odvodnju vode na temelju ležećeg položaja ljudi. Središnji položaj često je neugodan za vrijeme kupanja!

Obratite pažnju na svaku sitnicu!

Ideje za dvostruku kupku

Još uvijek niste odabrali dvostruku kadu za svoju kupaonicu? Tada bi naš urednički tim htio predstaviti galeriju slika koja skriva nešto za svaki ukus! Uzmite si vremena i uživajte u svakom dizajnu!

Odaberite dizajn koji odgovara vašem ukusu!

Konceptna dvostruka kupka

Zabavite se u velikoj dvostrukoj kadi

Dvostruka kupka

Napravite pravi izbor!

Kreativne konstrukcije dvostruka kupka

Posebni oblici dodaju pozitivnu vrijednost kupaonici!

Dvostruka kupka s oštrim nijansama

Uživajte u višenamjenskim mlaznicama

Dizajn ideje s dvostrukom kadom

Možete li se sjetiti bolje ideje za dvostruku kadu?

Dvostruki mlazovi za kupanje

Uživajte u izuzetno velikoj kadi za dvoje

Dizajn ideja za dvostruku kadu

Optimalno se oporavite nakon napornog dana na poslu

Dvokrevetna kada Kreativne konstrukcije

Uživajte u kadi sa svojim partnerom

Dvokrevetna kada s ujednačenim dizajnom

Dvostruka kada stvara romantičan osjećaj

Ideje za moderan oblik dvostruke kade

Bijela se smatra najpopularnijom bojom

Ideje za uređenje kupaonice s dvostrukom kadom

Mlaznice za masažu osiguravaju udobnost i spa iskustvo

  Dizajn dvostruke kade

Ugaona kada u bijeloj boji daje sobi eleganciju

Koncept dvostruke kupke