Külső kialakítás

Terasz- és kerti bútor trendek az Esse Tarrolly kollekcióban

Hogyan néz ki egy modern szabadtéri terület 2017 -ben? Világos szerkezetű. A formákban az egyszerűség érvényesül. A klasszikus bútorok teljesen máshogy néznek ki, mint korábban, az új ékezeteknek köszönhetően. A színek, stílusok és anyagok kombinációjával kreatív megjelenés jön létre. Hiszen a szabadban és a beltérben is egyre jobban hasonlít. Most kárpitozott bútorok is vannak kint, finom textíliák és sok élénk árnyalattal díszített párna. Mai cikkünkben bemutatjuk a Gyűjtemény: Esse Tarrolly A 2017 -es jelenlegi trendek többsége fényűző teraszon és kerti bútorokon tükröződik.

Modern étkezőgarnitúra a szabadba

Egyél Tarrolly kerek étkezőasztali székeket

Kültéri bútor ívelt formákkal és díszes megjelenéssel

Ezek a kerti székek és a dohányzóasztal a hagyomány és a modernitás nagyon érdekes keverékét mutatják. Ebben a szezonban az íves formák nagyon divatosak. A finom formák valójában retro. A robusztusabb megjelenésnek köszönhetően az egész határozottan kortársnak tűnik.

Az ívelt formák a kollekció összes többi bútorában is megtalálhatók. Ez azt jelenti, hogy az egyszerű formájú bútorok önmagukba kerülnek. Ez a megközelítés 2017 -ben is nagyon divatos.

Itt egyesítjük a szezon legújabb színeit

modul kanapé kültéri terület

Színek: energikus és semleges

A fentiek az étkezőben található kerti bútorokra is vonatkoznak. Három különböző változata van az étkezőasztaloknak székekkel. Ezek kerekek vagy négyzet alakúak. Az asztalok négy -hat ülőhellyel rendelkeznek. Megmutatják a szezon aktuális színeit. A bézs, zöld, gazdag piros és narancs modern árnyalatai vannak. Az utolsó kettő is aláfestésként jelenik meg.

A kollekció minden divatos színe visszafogott, ugyanakkor hangulatot és energiát tölt be a helyiségbe.

Ez a kültéri bútor beltéri használatra is alkalmas. Itt a fehér színt használják ékezetként.

modul fehér ékezete

Mint a nappaliban …

A kerti bútorok jellege egyre jobban hasonlít a belső térre.

Tehát mindenünk megvan, amire szükségünk van a szabadtéri szórakozáshoz barátaival és családjával több órán keresztül. A Kollektoon összes bútora megerősíti ezt a tendenciát.

Egy másik nagyszerű étkezőasztal a szabadban

ívelt egyszerű formák modern bézs

Kávé- és étkezőasztalok a szabadban

Az Esse Tarrolly kollekcióban bájos dohányzóasztal is található. Stílusát tekintve nagyon hasonlít az étkezőgarnitúrákhoz. Van egy hosszabb pad karfákkal és két elegáns székkel. Az erős, vastag fémkeretek különösen feltűnő kontrasztot képeznek a finom ívelt formákkal, a kényelmes kárpitozással és az üvegfelülettel.

A textíliák és anyagok merész kombinációi erős hatást gyakorolnak a teraszra és a kerti bútorokra 2017 -ben.

Retro bútorok elegáns kárpitozással, modern színekben

Retro bútorok zöld kárpitozással

Kárpitozott bútor

A kényelmes kárpitozás a trend 2017 -ben.

Ezenkívül a jelenlegi teraszbútorok között klassz kinézetű kárpitozott bútorokat látunk. Egész élő tájak vannak a külterületen. Ebben a kollekcióban van egy kanapé két modullal, amelyek néha kiegészítő ülésekként szolgálnak, néha kiegészítő tárolóhelyként.

Többek között ezzel rengeteg helyet takaríthat meg. Ezek elegendőek egy közepes méretű terasz felállításához. A mozgó alkatrészek sokféle elrendezésben használhatók.

A színkombináció itt is eredeti és szuper modern. A kanapé fekete és szürke színben készült. A dekoratív párnák tompa zöld (khaki) és gazdag lila színűek. Mindkettő nagyon aktuális.

Az Esse Tarrolly kollekció további modern jellemzői a bútorfelületek finom mintái és a díszpárnák. Festői és faragott elemeket tartalmaznak, egzotikus és mediterrán jelleggel. Az anyagok kreatív kombinációja is jellemző. A hasonló jellegű színeknek és sziluetteknek köszönhetően a kollekció meglehetősen eredetinek tűnik, annak ellenére, hogy sok népszerű trend átalakult.

A kép forrása: http://www.coroflot.com/Esse_Tarrolly/2017-Outdoor-Furniture-Trends.

És ebben a videóban megtudhatja, hogyan készíthet modern kanapét magának

Elegáns vonalak és élénk színek divatosak 2017 -ben

 egyszerű, színes székek, teljesen modernek

Boros állvány szabadtéri szórakozáshoz

eszik tarrolly bor állvány

Szuper modern színek és anyagok kombinációja

világos kontraszt sötétvörös modern

Khakhi színek és retro stílus

khakhi testtartás retro székek

Még szuperelegánsabb kerti bútorok

retro klasszikus kültéri

Egy ilyen kényelmes szék most jól illeszkedik a teraszra is

szuper kényelmes szék