Kuhinja, namještaj

Elegantne kuhinjske police za minimalistički interijer

Kuhinjske police s elegantnim minimalističkim namještajem

Minimalistički stil uređenja danas postaje sve moderniji i posebno je prikladan za kuhinju. Zašto? Za to su karakteristični jasan red, jednostavna elegancija, kao i praktični i funkcionalni komadi namještaja – jednostavno idealni za kuhinju, zar ne? U ovom postu predstavljamo vam nekoliko ideja za stilske, minimalističke kuhinjske police koje će vam se sigurno svidjeti. Nadamo se da ćete pronaći inspiraciju u našim prijedlozima i nadamo se da ćete uživati ​​čitajući ih!

Kuhinjske police u minimalističkom stilu – funkcionalne, praktične i štede prostor

Drvene kuhinjske police otvorene do zida

Kuhinjske police zidne minimalističkim drvetom

minimalističke kuhinjske police izrađene od drveta

Kuhinjske police od metalnih mozaik pločica

Kuhinjske police zidno drvo praktično

Kuhinjske police otvorenog su bijelog stilskog izgleda

Kuhinjske police funkcionalno dovoljne za skladišni prostor

Kuhinjske police minimalistički kuhinjski otok

Kuhinjske police od stakla i metala divnog dizajna

Sustav kuhinjskih polica sa staklenim drvom

Kuhinjske police minimalistički bijele bijele boje

Što razlikuje kuhinjske police u minimalističkom stilu? Elegancija, moderan izgled, praktičan dizajn i neobični materijali poput plastike, metala i stakla samo su neke od njegovih karakterističnih značajki. Police su zapravo neki od najvažnijih komada namještaja u kuhinji gdje vam treba puno prostora za pohranu posuđa i namirnica. Funkcionalne i praktične police mogu učiniti mnogo za održavanje kuhinje urednom, ali su ponekad i vrhunac u unutrašnjosti – pogledajte naše fotografije i uvjerite se sami! Ovdje vam predstavljamo ideje za police koje svakako želite imati u svojoj kuhinji, pa – čitajte dalje!

Otvorene zidne police za minimalističku kuhinju

Metalne police za kuhinju Ikea minimalističke

Minimalistički dekor za kuhinjske police

Funkcionalno minimalističke drvene police za kuhinju

Praktične drvene police za kuhinju

Kuhinjske police minimalističke

Kuhinjske police bijelo plave

Metalne kuhinjske police koje štede prostor

Otvorene kuhinjske police, minimalistički privlače poglede

Kuhinjske police minimalistički otvorene drvene police

Kuhinjske police sa stilskim drvenim otvorenim zidom

Kuhinjske police staklene minimalističke

Kuhinjske police minimalistički drveni prostor za skladištenje

Otvorene zidne police sa sjajnim površinama i jednostavnim dizajnom mogu se posebno uspješno integrirati u minimalistički kuhinjski namještaj. Možda ste upoznati s glavnim argumentom protiv otvorenih polica – ako nemate vremena pospremati i čistiti, kaos je vidljiv. No to doista nije veliki problem – minimalističke kuhinjske police često zadivljuju svojim modernim izgledom i zajamčeno će privući pozornost. I mali nered u kuhinji sasvim je normalan i inače bi učinio ambijent malo sterilnijim. Otvorene kuhinjske police pružaju vam još jednu mogućnost, naime – ukrasiti jela, začine i pakiranje hrane na njima. Na policama ima mjesta i za male posude za cvijeće, vaše knjige recepata ili najpopularnije šalice za kavu – na ovaj ćete način stvoriti doista privlačan i ugodan ambijent u kuhinji! Police izrađene od plastike izdržljive su i impresioniraju svojim modernim izgledom, ove izrađene od metala vrlo su praktične – posebno modeli s rešetkama na kojima možete ocijediti mokro posuđe, a police od drveta dodaju ugodan dodir interijeru. Izbor za minimalističku kuhinju doista je ogroman!

Stvorite zanimljive optičke efekte

Kuhinjske police minimalistički bijele i neprimjetne

Otvorene bijele kuhinjske police teško je primijetiti

bijele kuhinjske police otvorene praktične

Staklene kuhinjske police

Minimalistički pristup kombinira praktična dizajnerska rješenja sa sirovom estetikom, a to je posebno vidljivo u kuhinji. Jedan od novih trendova u tom pogledu koji možete sami isprobati je odabir polica u istoj boji kao i zid. Ne samo da će soba izgledati šire, jer police optički “nestaju”, već će se činiti da predmeti na njima lebde, što zapravo izgleda jako cool. Minimalistički dekor prvenstveno se oslanja na neutralne i prirodne boje, a tu činjenicu treba uzeti u obzir i pri odabiru polica.

Sustavi polica za minimalističku kuhinju: IKEA -ina dizajnerska rješenja

Kuhinjske police praktične zidne police iz Ikee

Kuhinjske police Ikea Besta police zidne

Prostor za odlaganje kuhinjskih polica Ikea Kallax police

Kuhinjske police Ikea Kallax police ukrasni sustav

Kuhinjske police minimalističke police Ikea Kallax s ugrađenim kuhinjskim otokom

Kuhinjske police Ikea Kallax police privlače pažnju

Kuhinjske police jednostavnog dizajna praktički Ikea

Kuhinjske police Kallax Ikea funkcionalno minimalističke

Kuhinjske police minimalistički stilski

Kuhinjske police Ikea kuhinjski otok napravite sami

Kuhinjske police Ikea Besta Regal

Kuhinjske police Ikea Kallax police kuhinjski otok

Puno praktičniji od zidnih polica su veći police za kuhinju – u ovom slučaju raznolikost modela i dizajna koje možete izabrati je opet ogromna. Funkcionalne police koje štede prostor za vašu minimalističku kuhinju možete pronaći u IKEA -i – robnoj marki koju svi danas poznaju. Švedski proizvođač namještaja nudi elegantne komade namještaja s brojnim mogućnostima zamjene, a to je također slučaj s kuhinjskim policama. IKEA Kallax police posebno su prikladne za kuhinju u minimalističkom stilu, jer nude dovoljno prostora za pohranu čak i za najveće kuhinje, a mogu poslužiti i kao elegantne pregrade za sobe. Police Kallax također se mogu ugraditi u kuhinjski otok i unatoč svom jednostavnom dizajnu prave su atrakcije – pogledajte gornje fotografije kako biste se uvjerili. Polica IKEA Besta izgledat će malo manje tipično u kuhinji. Iako sustav nije posebno razvijen za ovaj dnevni boravak, može se koristiti i za spremanje posuđa te predstavlja veliki naglasak u unutrašnjosti.