Köröm design

Pasztell körmök ötletek: fedezze fel a finom színek szépségét!

Pasztell körmök ötletek és javaslatok

A pasztell körmök az egyik legszebb és sokoldalúbb lehetőségek az összes lehetséges körömminta között. A pasztell színek gyengédek és könnyedek a szem számára, és biztos lehet benne, hogy választása mindig szép és divatos lesz. A finom árnyalatok hangsúlyozzák a kezek szépségét, és ápoltnak és stílusosnak tűnnek. Mivel a világos, telített hangok néha harmonizálhatnak egy nő általános megjelenésével. Például egy romantikus ruhában vagy üzleti öltönyben a pasztell színek nagyon jól néznek ki. Ezenkívül tökéletesen illeszkednek az összes smink és frizura lehetőséghez.

A pasztell körmök másik tagadhatatlan előnye, hogy nem mennek ki a divatból. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ilyen típusú manikűr mindig ugyanaz. Éppen ellenkezőleg, minden évszak bizonyos újításokat hoz magával. A pasztell színű köröm minták sokféle árnyalatban kaphatók. Számos lehetőség közül választhat – a szinte láthatatlantól a legerősebb kék, rózsaszín, lila, levendula, zöld, sárga, türkiz stb..

Pasztell körmök és kézápolás – hasznos tippek

Pasztell körmök gyönyörű tervezési ötletek

Pasztell manikűr viselésekor nagyon fontos, hogy ne csak magukra a körmökre, hanem a kezek bőrére is vigyázzon. Nagyon gyakran a kezek felfedhetik a nők életkorát, ezért válasszon egy jó minőségű kézkrémet, és vigyen fel különböző olajokat, hogy ápolt maradjon..

Kiválasztottunk néhány imádnivaló és bájos körömmintát pasztell színekben. De ez nem jelenti azt, hogy nem tud saját ötletekkel előállni. A pasztell színek bármilyen körömformához és hosszúsághoz alkalmasak – francia manikűr, divatos ovális vagy kerek forma – bármi, ami tetszik. Válassza ki a manikűr alakját, színét és hosszát, hogy a keze vonzó és szép legyen. Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy csak az állandó és helyes ápolás segít fenntartani a bőr és a körmök egészséges megjelenését. A kozmetikumok használatakor ügyeljen arra, hogy ne legyen allergiás reakció. Ha vörösséget, irritációt vagy viszketést észlel, feltétlenül forduljon orvoshoz.

Pasztell körmök – divatos pasztell tónusok

Pasztell körmök modern ötletek 2021

A semleges árnyalatok és a természetesség a pasztell manikűr fő jellemzői. A kék az egyik legszebb pasztell szín, és az ég kék árnyalatai repülés és szabadság érzését keltik. A türkiz nagyon lenyűgöző és kellemes a szemnek. A sárga napos hangulatot teremt, és a legjobb választás a nyári körmökhöz. A menta nagyon finom, és gyakran a legkiválóbb színnek nevezik. Ha a menta hűvös árnyalatát választja, biztos lehet benne, hogy hihetetlenül szép és vonzó lesz még rövid körmökön is. A menta manikűr csak nem igényel további díszítéseket.

Általában természetes színnek minősülő bézs mindig divatos, és bármilyen alakú és hosszúságú körmökre felvihető. Választhat egy lágy, tejszerű árnyalatot, amely elegánsnak és kifinomultnak tűnik. A divat és a trendek jönnek és mennek, de azok a nők, akik gyönyörű pasztell manikűrre vágynak, választhatnak néhány klasszikus körömmintát, például meztelen körmöket, holdmanikűröt, színátmenetet vagy márványhatást.

Divatos minták a manikűrhöz

Pasztell körmök virágos motívumokkal

Geometriai minták – vonalak, háromszögek, négyzetek vagy több alakzatból álló összetett minta – a választás az Öné. Használja fantáziáját, hogy kifejezze egyéniségét. Ne feledje, hogy a geometriai körmök tiszta, egyenes vonalakkal rendelkeznek.

A gradiens manikűr nagyszerű választás azok számára, akiket nem vonz a csupasz körmök. Aki követi a körömtervezés trendjeit, ismeri az ombre technikát. Ez két árnyalat keverékének létrehozásából áll. Nehezebb kettőnél több szín kiválasztása a gradiens manikűrhöz. Ha nem érzi magát kompetensnek, akkor jobb, ha ragaszkodik a mindig nyerő lehetőségekhez. Például halványsárga és lila, halvány rózsaszín és világoskék vagy zöld tartozik hozzá.

Finom és nőies manikűr pasztell színekben: ötletek & Javaslatok

Pasztell körmök francia manikűr

A virágmotívumok pasztell árnyalatokkal kombinálva hihetetlenül nőiessé teszik a manikűröt. A virágokat kézzel lehet rajzolni. De ha új vagy ebben, vagy csak gyors és egyszerű körömtervezést szeretne, használjon matricákat. Fontos a harmonikus virágminták kiválasztása. Például a vörös rózsa, szegfű és mák nem jó dekoráció a pasztell árnyalatú körmökhöz. Jobb a gyengédségre és a romantikára.

Természetesen sok más lehetőség közül választhat – pöttyök, csíkok, márvány hatás – a kreativitásnak nincs határa!

Pasztell körmök érdekes minták

pasztell manikűr márvány hatás

finom köröm design színátmenettel

rövid manikűr napsárgában

modern körömlakk színek 2021 pasztell kék

Köröm design pasztell rózsaszín

Pasztell körmök nagyszerű minták

szemet gyönyörködtető manikűr rózsaszín és fehér színben

stílusos köröm design finom pasztell színek

Köröm design pasztell kék szuper elegáns

Pasztell körmök finom árnyalatú pasztell lila

hosszú körmök finom narancssárga

Francia manikűr színes tippekkel és sarkokkal

Pasztell körmök nagyszerű tervezési ötletek francia manikűr

modern köröm színek 2021 pasztellzöld

Pasztell körmök szivárvány színekben

hosszú körmök gyönyörű tervezési pontok

gyönyörű francia manikűr csipke virág minta

Pasztell körmök gradiens fémes hatással

A körmök matricákat díszítenek

A pasztell körmök gyengédebbek és nagyon elegánsak

Pasztell körmök kék és csokoládébarna

Köröm design sakktábla minta

olívazöld manikűr modern

A pasztell körmök ötleteket és javaslatokat festenek

finom manikűr zöld színben

Manikűr strasszokkal pasztell lila színben

Szépen díszítse a pasztell körmöket

Pasztell körmök világos rózsaszín hullám minta

Francia körmök modern ötletek

Francia manikűr feltűnő hegyes neonsárga

pasztell kék trend színű körömtervezés 2021

modern manikűr kék-zöld