Köröm design

Körömtervezési tél 2016: aktuális motívumok és színtrendek

Ha rajong a szép és modern köröm mintákért, érdemes tudni, hogy mi a trend az elkövetkező téli hónapokban. A 2016 -os téli körömtervezés pedig bizonyos szempontból jelentősen eltér a korábbi évek trendjeitől – sok meglepetés és innovatív divatos megjelenés van, amelyek lenyűgöznek eredetiségükkel és biztosan tetszeni fognak. Ebben a cikkben hasznos információkat talál az idei tél legmodernebb színtrendjeiről és motívumairól, valamint számos ötletet, amelyeket szuper könnyű utánozni. Hagyja magát inspirálni!

A körmök alakja

Köröm design téli 2016 forma körmök

érdekes köröm design narancs

eredeti köröm design mélykék színben

Lila körmök

köröm design geometriai minta

Körömtervezési téli 2016 aktuális trendek

Köröm design trendek 2016 tél

Köröm modern design eredeti színösszeállítás

Fekete -fehér körmök

Köröm design 2016 tél

2016 telén ismét megmarad a tendencia a különösen éles hegyekkel rendelkező, hosszabb manikűrre. Ez a körömforma igazán szokatlan és extravagáns megjelenést kölcsönözhet Önnek, és különösen alkalmas a sötét színű lakkokra, amelyeket a legtöbb nő ősszel és télen preferál. A természetes megjelenésű hosszúkás körmök szintén modernek.

Köröm design tél 2016: színtrendek

Köröm design khaki színű

Köröm design kreatív ötletek 2016 tél

A narancssárga, mint hangsúlyos szín

vonzó körömtervezési ötletek és inspiráció

modern köröm design tél 2016 fekete -fehér dekoratív csíkok

Köröm design sötétebb színű kivitel

A körömtervezési trendek 2016 télen

Köröm sötét színű design modern motívumok táj

Köröm design 2016 tél

Márvány hatású körmök

Ami a 2016-os téli legmodernebb körömlakk árnyalatokat illeti, a khaki szín a legkorszerűbb. Árnyalatai érdekes kontrasztot teremtenek a nőies karizmával, és így még inkább hangsúlyozzák. A narancs is nagyon divatos ma. Használhatja alapszínként, vagy csak eredeti ékezeteket állíthat be vele. Ebben az összefüggésben a narancs meleg megjelenésével egyben a legmodernebb szín az idei őszi szezonban – azaz december közepéig. Tudományosan is bizonyított, hogy a narancs pozitív hatással lehet a hangulatunkra – viccesebbé és optimistábbá tesz minket, ami mindenképpen hasznos a hideg évszakokban.

Köröm design 2016 tél: modern manikűr mélykék, lila és kobalt színben

Köröm design mélykék

Körmök mélykékben Ötletek és inspirációk

Köröm design ékezetek lila

Köröm design eredeti ékezetek lila

Körömvirágok lila színben

A körömtervezési trendek kék és lila

Gél körmök ékezetek lila

Körmök lila geometriai motívumokkal

lila körmök arany díszítéssel

Körmök mélykék körömtervezésben 2016 télen

eredeti köröm design ékezetek kék színben

Köröm kobalt

modern körömtervezési tél 2016 ötletek és inspirációk

De vannak más színek, amelyek divatosak ezen a télen. A narancssárga mellett az év végéig ki kell próbálni a lila köröm dizájnt is. Ne válasszon azonban világosabb pasztell árnyalatot – ezek inkább a tavaszra jellemzőek, de a mély, sötét tónusokat is választják. Talán a legjobb változat a lila körömlakk, Micko ragyogással dúsítva – az ilyen manikűr biztosan lenyűgöz! Ebben a téli szezonban a mélykék és a kobalt is elengedhetetlen a körömtervezés terén, és ez biztosan nem változik 2016 tavaszáig. Ezek az árnyalatok még modernebbé és korszerűbbé válnak, mivel nagyon elegánsnak tűnnek, és néhány drágakő árnyalataihoz hasonlítanak. Strasszokkal vagy dekoratív csíkokkal kombinálva egyszerűen lélegzetelállítónak tűnnek!

Köröm design tél 2016: motívumok

Képek hírességekkel Merilyn Monroe -val

eredeti körömtervezési trendek 2016 télen

A körmök geometriai motívumai fekete -fehér

Fekete körmök

fekete körmök arany csíkokkal

Köröm design geometriai motívumok

Köröm design 2016 tél

Továbbá a 2016 -os téli körömtervezés legérdekesebb és aktuális motívumainak szenteljük magunkat. Az őszi szezon kezdete óta szuper népszerűek lesznek a híres emberek arcát ábrázoló képek – ez a tendencia tavaszig sem változik. Például, ha képeket készít Merlyn Monroe -val a körmén, az nemcsak szórakoztató lehet, hanem extravagáns és stílusos megjelenést is kölcsönöz. A geometriai motívumok fontos szerepet játszanak a 2016 -os téli szezon körömtervezési trendjeiben is. A klasszikus fekete -fehér változatok ismét szupermodernek lesznek – és a legjobb az, hogy igazán elegánsan néznek ki! Az időtlen sakkminta lesz a legnépszerűbb. Továbbá a fényes és matt kombinációja igazán népszerű a körömtervezésben. A lélegzetelállító látás érdekében ezt az ötletet drágakő árnyékban is megvalósíthatja – az eredmény mindenképpen látványos lesz.

Egyéb aktuális trendek

Köröm design 3D optikában

Állati nyomat macskaszem

Köröm állati minta

Állati mintás körömtervezés, 2016. tél

díszes köröm design állati minta

A Guipure köröm minták 2016 telére is aktuálisak. Aláhúzzák eleganciáját és nőiességét, és más modern árnyalatokkal is kombinálhatók. Az elkövetkező téli szezonban feltétlenül ki kell próbálnia a 3D körömmintákat – érdekes optikai effektusokat hoznak létre, és keményítettnek tűnnek, amelyek például egy pulóverrel csodálatosan megfelelhetnek. Az utolsó trend a körömtervezésben pedig az állati minták, amelyek igazán egzotikusak és vonzóak. A macska szeme különösen divatos ezen a télen.