konyha

Útmutatója a konyhai szekrények megtalálásához

Fehér konyhai szekrények megtalálásaÚtmutatója a konyhaszekrények megtalálásához

Felújítja a konyháját? Tekintse meg a tervezők legfontosabb javaslatait a konyhai szekrényekkel kapcsolatban. Keresse meg a megfelelő technikai eszközöket, színeket, felületeket és még sok mást!

Bizonyos konyhaszekrények javíthatják vagy rombolhatják a konyha stílusát.

Ez még inkább érvényes a konyha funkcionalitására. Ezért óvatosan és stressz nélkül cselekedjen. Ez a bejegyzés a társad lehet ezen a nehéz folyamaton. Mivel a megoldások nagyon sokak, és a választás biztosan nem könnyű. Választhat olyan anyagok közül, mint: Lapos panelek vagy Shaker stílusúak, karimák vagy kötények, kvarcüveg gombok vagy kagylófogantyúk. Mindezek a megoldások könnyen alkalmazható változatokban érkeznek.

Ajtó stílusok

Felújítja a konyháját??

Konyhai szekrények megtalálása fa mosogató

Melyiket részesíted előnyben: shaker, lapos vagy behelyezett? Nagyon fontos a konyhaszekrény! Ez lehet a legnagyobb kiadás a konyhában. De a választásnak nem kell stresszesnek lennie. Az alábbiakban néhány népszerű stílust mutatunk be, és reméljük, hogy köztük is talál valamit magának.

Véleményem szerint a szekrényeket nem feltétlenül kell teljesen fából készíteni. Az üvegajtókon keresztül pompázhat a legjobb darabjaival.

Keresse meg a megfelelő technikai eszközöket, színeket, felületeket és még sok mást!

Konyhai szekrények keresése Mosogató hűtőszekrény

Csodálatos alternatívákat is találhat a konyhában szokásos lengőajtókra. A kihajtható ajtók, a behúzható ajtók és a szögben elhelyezett fiókok funkcionálisabbá tehetik a konyhát, és megkönnyíthetik az életét.

Bizonyos konyhaszekrények javíthatják vagy rombolhatják a konyha stílusát

Keressen fehér konyhaszekrényeket

Inkább valami hagyományosat szeret? Akkor a Shaker stílus biztosan csak neked való! Ennek során ez a stílus együttműködhet a hátsó fal különböző sarkaival, technikai eszközeivel és anyagaival.

Hozzon létre egy hagyományosabb megjelenést konyhájában egy doboz alakú szekrénnyel. A felületen lévő üveg csodálatos kirakatot is készít.

Inkább valami hagyományosabbat?

Konyhaszekrények megtalálása polcok konyhasziget

A nyitott polcok nagyon alkalmasak a modern konyhákhoz. Egy ilyen alattomos és divatos megoldás remekül működne otthonában?

A nyitott polcok nagyon alkalmasak a modern konyhákhoz

Keressen konyhai mosogató szekrényeket

A piacon egyre több megoldást találhat környezetbarát anyagokkal. Így többek között a családja egészségéhez is hozzájárulna.

A piacon egyre több megoldást találhat környezetbarát anyagokkal

Keresse meg a konyhaszekrényeket festett konyhaszigeten

Nehezen tud választani két vagy több stílus közül? Ezután ezeket összekeverheti és összeillesztheti.

eszközök

Ez többnyire a konyha felújításának második szakasza, és nem kevésbé nehéz. Még akkor is, ha a nagyon egyszerű Shaker szekrényeket választja, a fogantyúk és a gombok nagy különbséget jelentenek.

A tartozékoknak tisztának, egyszerűnek és megfelelőnek is kell lenniük

Konyhai szekrények megtalálása fa tűzhely

Úgy tűnik, hogy a lapos panelek a legmegfelelőbb megoldások a modern konyhákhoz. A tartozékoknak tisztának, egyszerűnek és megfelelőnek is kell lenniük. Véleményem szerint itt is a kortárs megoldásokra kell hagyatkozni.

Fehér szekrények

Keresse meg a konyhai szekrényeket a fehér mosogatóhoz

A megemelt panelek nagyon alkalmasak a hagyományos konyhákhoz is. Nem gondolja, hogy ezeknek klasszikus fogantyúkkal kell rendelkezniük?

Nagyszerű belső tér

Konyhai szekrények keresése

Sárga ékezetekKonyhaszekrények megtalálása gyertyatartó asztal

Színek és felületek

Hosszú idő után a színes konyhaszekrények újra szupermodernek lettek. A pompás színpalettákkal egyedi karaktert adhat konyhájának.

A színes konyhaszekrények rendkívül modernek

Keressen kék konyhaszekrényeket

Például kombinálhat különböző színeket. Nem riad vissza a merész színek használatától? Kombinálhat egyetlen feltűnő színt semleges háttérrel.

Friss dizájn

Keressen zöld konyhaszekrényeket

Szeretné saját maga festeni a konyhát? Olvassa el néhány cikket vagy útmutatót, hogy sikeres legyen.

Sok szín, köztük a barna, a zöld és a kék csodálatos hatást gyakorolhat otthonában

Keresse meg a konyhaszekrényeket étkezőasztal bárszékeket

Sok szín, köztük a barna, a zöld és a kék csodálatos hatást gyakorolhat otthonában.

A felújítás során nem kell mindig új berendezést vásárolnia

Konyhai szekrények keresése széklet kályhák

Szereted a színes konyhák ötletét, de tényleg aggódsz a karbantartás miatt? A szennyezett felület egységes megjelenést kölcsönözhet, és elrejtheti az apró, nem túl tökéletes foltokat!

Megfelelő formával vagy egy részlet hozzáadásával minden konyha egyedi lehet

Keressen hagyományos márvány konyhai szekrényeket

A felújítás során nem kell mindig új berendezést vásárolnia. De a háttér és az eszközök színének kombinálása kihívást jelenthet! Válassza ki ezeket, hogy megfeleljen egymásnak!

Formák és részletek

Megfelelő formával vagy egy részlet hozzáadásával minden konyha egyedi lehet.

Márványt használnak itt

Konyhai szekrények megtalálása Konyha sziget mosogató

Például kombinálhatja az egyenes felületeket pár kerek tállal! Ne találja szépnek ezt a megoldást?

Vannak nem túl gyakori elemek a konyhaszekrények elülső részén, de ezek nagyon praktikusak lesznek. Ilyenek például a dísztartók, kötények, karimák, hegyes profilú talpak.

Fehér szekrények

Konyhai szekrények megtalálása fehér konyhasziget

Mit szólnál a szekrények különböző üveglapjaihoz? Ott van a matt, texturált üvegfelület vagy más formákkal díszített felületek, és ezek is változtathatnak a konyhán.

Tetszettek az ötletek? Tudod mi a közös bennük? Univerzálisan használhatók. Tehát ez az állandó lakók és a vendégek kedvelt területe lesz.

A konyhasziget fa felülete        Konyhai szekrények megtalálása konyhasziget gyertyatartó

Dresser Homes, Camber Construction, CliqStudios Cabinets, Summerour Architects, PLACE, hl johnston architect ltd, RED PEPPER KITCHEN + BATH, dement harris | tervezés, Whitten Architects, Buchman Photo, GDC Construction, Loop Design, Shannon Poe, td [s], Jetton Construction, Inc., Erdreich Architecture, P.C., Teri Turan, Anthony Baratta LLC, Warmington & Észak, 1 2 1 S T U D i O. C O M, Richelieu