Kézműves ötletek

Szarvasagancs díszítés – utánzó díszítőelemek, hogy elkészítsd magad

szarvas agancs dekoráció deko agancs dekoráció szarvas

Szarvasagancs díszítés állatvédőknek!

Vannak tendenciák, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ilyen például a vegetáriánus élet, a természetvédelem és az állatok iránti szeretetünk, valamint az a hit, hogy az állatoknak valódi és mély érzelmeik vannak, mint nekünk.

Ebben az értelemben az igazi vadászművészet sok szerelmesét bírálják a lakberendezés miatt.

Ezek kiválasztása sok negatív reakcióhoz is vezethet. Előfordulhat, hogy egyik vagy másik látogató nem szívesen jön haza.

Dekorációs ötlet az állatok szerelmeseinek

dekoideen deko agancs deko deko

De vajon ez azt jelenti, hogy szarvasagancs -díszítés nélkül kell eljárnia? Ma valószínűleg már nincs erkölcsi jogunk kegyetlenül bánni az állatokkal. Elegendő adalékanyagunk és tudásunk van ahhoz, hogy más élelmiszerekkel pótolni tudjuk a fehérjeszükségletet.

Ha továbbra is húsfogyasztást szeretnénk folytatni, szellemileg és fizikailag is jól bánhatnánk az állatokkal. Legalábbis így nem szenvedtek, még akkor sem, ha alapanyaggá váltak.

Az állatokkal való jó bánás végső soron nekünk is nagyon jó. Azt mondják, hogy a génekkel és a hússal az állatoktól való félelem magunkban hordozódik. A legtöbben, akár bevalljuk, akár nem, kíváncsiak vagyunk a régi vadászmesékre és mítoszokra. Ezért szereted integrálni őket a saját életedbe.

De, mint a vegetáriánusok fehérjék esetében, már nem kell állatokat ölnünk ahhoz, hogy otthon megtapasztalhassuk a szarvasagancs díszítés varázsát. Nem akarunk erről részletesen beszélni, inkább mutatunk néhány értelmes példát.

Szarvas sziluettje a táblán

szarvas fej fal dekoráció szarvas agancs delo szarvas fej díszítés

Hagyja, hogy a szarvas szellem uralja otthonát. Rusztikus környezetben egy fa táblát a falnak támaszthat, fehérre festheti és szarvasfigurákkal díszítheti. Tehát amúgy is kortársnak tűnsz, de igazságot teszel a hagyományos vidéki hangulatnak is.

Itt egy kapcsolódó ötletet látunk, de ezúttal az alak sokkal semlegesebb, mint korábban.

Vágja ki a szarvasagancsokat egy régi anyagból

szarvas agancs díszítés szarvas fej fal dekoráció dekoráció

Van egy régi anyaga, fémlemeze vagy valami más, amelyet innovatív módon szeretne használni? Csak díszítésként szeretné használni, de nem tudja, mi lenne a megfelelő motívum? Lehet, hogy a lakása vidéken van, vagy szeretné felvenni az erdő vagy a karácsony témáját? Összesen, vagy legalábbis sok esetben szarvasagancsokat lehetett választani.

Dobj párnákat

dob párnák szarvas agancs deco szarvas fej dekó

Minimalista változatban szeretné elkészíteni a szarvasagancs díszítését? Nézze meg ezt a példát itt. Itt minden olyan skandinávnak és északinak tűnik. Szintén nagyon jó a helyén.

A fotózás szeretete

fal dekoráció szarvas fej szarvas agancs dekoráció dekoráció agancs

Ilyen klasszikus szépség a fotózás világából! Klasszikus a színválasztásban, a motívumban és az ábrázolás típusában triptichon formájában. Gondolhat -e valami jobbat a sárgás árnyalatokra, mint ezek a szarvasagancsok? A szerzőnek itt a legjobb dekorációt kell kínálnia.

Kötés szarvas agancs dekoráció

agancs deco szarvas agancs deco szarvas fej dekó

Szeretsz különböző típusú figurákat kötni? Miért nem próbálja ki ezúttal a szarvasfej kialakítását? Nézze meg ezt a modellt! Nagyszerű példakép, ugye?

Ez egy festmény?

szarvasagancs dekoráció dekoráció deko deko

Itt látjuk, mint néhány korábbi példában, a szarvas sziluettjének ábrázolását egy fából készült csíkokból készült felületen. De remek háttere van kékben és fehér alakban. Most nézze meg közelebbről: a csíkok is festettek!

Így bármilyen formában és bármilyen színben elkészítheti a szarvasagancs díszítést. Számos különböző árnyalat közül is választhat. Így a dekoráció szinte bármilyen környezethez illeszkedik.

Egy ilyen dekoráció azonban a városi és modern lakás központjaként szolgál. Ezért olyan referenciaobjektumokat kell találnia, amelyek együttesen értelmes témát alkotnak. Ily módon az egészet egyetlen ötletbe integrálja, és a létesítmény előkelő és egységes lesz.

Papírból készült szobor

deko szarvas szarvas agancs deko szarvas fej fal dekoráció

Talán a képi ábrázolás nem elegendő az Ön számára, és szeretne egy állatszobrot otthon? Nem is kell drágának lennie. Valaki, aki jól tud dolgozni a papírral, megteheti kartonból vagy más olcsó anyagból.

A jó éjszakát

dekoids deko deko deko deko deko deko deko

Hogyan tegye boldoggá a gyerekeket? Az olyan apró tárgyak, amelyek varázslatos csodaországgá alakítják a teret, minden bizonnyal segíthetnek ebben a tekintetben. A szarvas témát szó szerint az asztalra lehet hozni, mint itt. Lefekvés előtti történetként szolgálhat számodra!

 Nagyszerű ötlet a vendégek fogadására

deko szarvas deko agancs szarvas agancs dekoráció

   Gipszből készült szarvasagancs

szarvasagancs díszítés cseresznye dekoráció

A falragasz állatbarát dekorációs ötlet

wall deco szarvas agancs deco szarvas deko

Ön is elkészítheti ezeket a szarvasagancsokat kartonból?

Szarvasagancs-dekoráció-fal-dekoráció-szarvas-fej-dekoráció

Különböző színárnyalatok falfestményei

szarvas fej deco szarvas agancs deco fal dekoráció ötletek

Ezt a csillogó dekorációs ötletet nagyon könnyű elkészíteni

szarvas fej fal dekoráció deko szarvas szarvas agancs díszítés

Hogy tetszik ez a virágos ötlet?

szarvas fej fal dekoráció fal dekoráció ötletek szarvas agancs dekoráció

Nagyon alkalmas szarvasagancs -dekoráció

fal dekorációs ötletek szarvas agancs dekoráció dekoráció agancs