kézműves ötletek, barkácsolás

Készítsen könyvjelzőket: nagyszerű DIY ötletek könyvmolyok számára

Origami szív használni könyvjelzőként

Szabadidejében szívesen olvas, és nagy rajongója a jó könyveknek? Akkor itt vagy! Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan lehet gyönyörű könyvjelzőket készíteni a papírból. Gyors és egyszerű, az eredmény pedig egyedi könyvjelzők, amelyek ideálisak egy eredeti ajándékhoz is. Reméljük, hogy tetszeni fognak kézműves javaslataink, és reméljük, hogy szívesen olvassátok őket!

Készítsen könyvjelzőket papírból – egyszarvú

Az unikornisok eredeti módon készítenek könyvjelzőket

kis könyvjelzők csillogó unikornis utasítások

kis könyvjelző egyszarvú

Könyvjelző csillogó egyszarvú könyv sarok

Unicorn könyvjelző készítési utasítások gyermekjáték

Készítse el saját unikornis könyvjelzőjét

Könyvjelző az unikornis bojt készítési utasításaihoz

Tedd csodálatos megjelenésűvé az egyszarvú könyvjelzőit

Készítsen könyvjelzőket egyszarvúvá

A könyvjelzők készítése nagyon szórakoztató – próbálja ki DIY -ötleteinket, és győződjön meg róla! Első javaslatunk egy unikornis könyvjelző. Először is vágja ki az unikornis fejét egy fehér papírlapból. Ez csak egy négyzet, két „fül” és egy „kürt” között. A jó eredmény érdekében sablon segítségével segíthet. Ha elkészült, ideje elkezdeni a díszítést. Használjon akrilfestéket a szarv aranyszínűre festésére, és bőségesen szórja meg csillogással a még nedves festéket. Díszítse a fül belsejét aranyszínű festékkel, vágjon ki két apró kört az arcához a rózsaszín építőpapírból, és ragassza rá az unikornis fejére. Végül fekete jelölővel festjük a szemet, és két pontot az orrhoz. Ha szeretné, más dekorációkkal is szépítheti a könyvjelzőt – például dekoratív virágokat.

A következő lépéshez egy rugalmas szalagra lesz szüksége, amelynek kissé rövidebbnek kell lennie, mint maga a könyv (használja a könyvet a hossz mérésére). A forró ragasztópisztoly segítségével ragassza össze a szalag mindkét végét, és ugyanúgy rögzítse rá az unikornis fejét. Várja meg, amíg a ragasztó megszárad, és kész! Emlékezhet az oldalra, ha szalaggal elválasztja a teljes olvasási területet (az egyszarvúnak a címlapon kell maradnia).

Gyönyörű fonott könyvjelzők

Kézműves ötletek könyvjelzők DIY utasítások

Fonott papír könyvjelzők DIY

fonat papírcsíkokkal DIY

Könyvjelző bádog fonott íj

fonott bőr könyvjelző

Fonjon kézműves ötleteket papírcsíkokkal, hogyan kell csinálni

fonat papírcsíkokkal hogy vagy

fonott könyvjelző papír nagyszerű megjelenés

Fonjon kézműves ötleteket papírcsíkokkal

Könyvjelző barkácsoló nyakkendő papírcsíkok

Következő ötletünk egy könyvjelző nyakkendő. Ehhez először ki kell vágnia két azonos méretű csíkot a rózsaszín és fehér papírból – segítsen magának egy vonalzóval. A négy csíkot kell „fonni”. Ebből a célból először a felső végét ragasztóval kell rögzíteni. Először ragassza össze a két fehér csíkot úgy, hogy 90 fokos sarkot képezzenek. Mellette a rózsaszín csíkokat is ragasztja, hogy ismét egyenes sarkot kapjon. Most kezdje el a két fehér, majd a két rózsaszín csík befelé hajtogatását. Az eredmény egy gyönyörű fonott minta. Minden hajtogatás után egy kis ragasztóval rögzítse az egymásra helyezett papírcsíkokat. Ha végzett, perforálja a lyukat a könyvjelző tetején. Fűzzön át egy dekoratív szalagot, és csomózza össze mindkét végét. Ez segít könnyebben megtalálni a könyvjelzőt a könyvben. Már be van fejezve!

itt talál egy videó oktatóanyagot a nyakkendő könyvjelzőhöz és az első ötlethez az unikornissal kapcsolatban.

Készíts könyvjelzőket – origami szíveket

Könyvjelző bájos szív részletes utasítások

Origami szív hajtás nagy kézműves ötlet

Origami szívhajtogatási utasítások képekben

Szívhajtás a papírból készült utasításokból a képeken

Origami szívek DIY gyönyörű megjelenés

Összecsukható utasítások origami szív

egyszerű utasítások origami fold szív

A könyvjelzők aranyos szíveket varázsolnak

Origami szív aranyos megjelenés

Könyvjelző bádogos szív szárnyakkal

Csinálhat aranyos szíveket könyvjelzőként papírból. Ehhez négyzet alakú piros vagy rózsaszín építőpapírra lesz szüksége. Először hajtsa a darabot középen szélességben. Nyissa fel, és hajtsa át a másik oldalát úgy, hogy a hajtogatási vonalak keresztet képezzenek. Ezután hajtsa fel az egyik felét középre, és fordítsa meg a papírt. Most hajtsa össze a két sarkot alulról a közép felé – így kapja meg a szív tetejét. Fordítsa meg újra a papírt, és hajtsa fel teljesen a hegyét. Most újra meg kell fordulnia, és hüvelykujjával le kell nyomnia az alján kapott kis füleket, hogy kis háromszögek alakuljanak ki. Most forduljon újra – a szív már készen áll! Annak érdekében, hogy még szebb legyen, hajtogassa a papírt, hogy nagyszerű, lekerekített formát kapjon. Végül visszahajthatja a papír két részét. Ennek az ötletnek a képi utasításait lásd a fenti képeken.