kézműves ötletek, barkácsolás

Filofaxing ötletek: szépítse a naplóját!

Díszítsd a DIY filofaxing találkozók könyveit

A filofaxing egyre népszerűbb az utóbbi időben, és ebben a bejegyzésben mindent megtudhat az új trendről, és összegyűjthet néhány remek barkácsötletet, amelyeket maga is megvalósíthat! A „filofaxing” kifejezés valójában az ütemező díszítését és díszítését jelenti, hogy egy kis műalkotássá váljon. Az egyes oldalak kreatív megtervezése gyerekjáték, és minden bizonnyal nagyon szórakoztató lenne – nemcsak kézműveskedés közben, hanem minden alkalommal, amikor megnyitja a tervezőjét. Ha kézműves rajongó vagy, és mindent megteszel azért, hogy szebb legyél, akkor jó helyre jöttél! Tekintse meg javaslatainkat, és hagyja magát inspirálni!

A filofaxolás új trend és kreatív hobbi

Filofaxing menetrend díszes pontmintás pillangó

Filofaxing motívumok szezon nyár

Filofaxing ötletek remek zárójelek

Legyen színesek a filoxafing naplók

Filofaxing motívumok téli szezon

A filofaxing trend ma ütött a hálóba, és ez a tény első pillantásra kissé meglepő. Mert a mai „digitális” világban sokkal gyorsabb és egyszerűbb minden olyan találkozót menteni az okostelefonra vagy a számítógépre, amely a fontos dátumokra emlékeztet minket, ahelyett, hogy régimódi időtervezőt használnánk. A második változat sokak számára különleges varázsa van, és éppen ezért merült fel a filofaxing trend. Valójában az egyes oldalak díszítéséről van szó, a védőborítás díszítetlen marad. Így néz ki a találkozótervező, de amikor kinyitja, igazán meglepődik és lenyűgöz. Mert egy szokásos időtervező megtartása időigényes és meglehetősen „nem praktikus”, de lehetővé teszi, hogy sajátos módon írja le saját gondolatait, és ezáltal egy kicsit színesebbé tegye a mindennapokat! A díszítés lehetőséget ad arra, hogy kifejezze saját fantáziáját és kreativitását, és közben az eredmény valóban egyedülállónak tűnik – nézze meg a bejegyzésben szereplő fotókat, hogy meggyőzze magát! Az alábbiakban néhány hasznos tippet is adunk az órarend díszítéséhez. olvasson tovább!

Miért olyan népszerű a filofaxolás??

Filofaxing nagyszerű DIY ötletek szivárvány színekben

Személyes szervező díszíti a Filofaxing Miki egeret

Filofaxing ötletek gyengéd romantikus rózsák

Filofaxing motívum kiválasztó lóhere

Filofaxing DIY állatmintás kutya

Bár a filofaxolás kissé régimódinak tűnik, és emlékeztet bennünket iskolás korunkra, lehet, hogy már meggyőzte magát arról, hogy ez egy nagyon kreatív tevékenység, sőt nagyszerű hobbi is lehet! Manapság annyira népszerűvé vált, hogy akár speciális Filofax naplókat is vásárolhat – akár online is megrendelhetők, vagy megtalálhatók a Galeria Kaufstadtban vagy a Karhofban. Természetesen használhat szabványos névtelen ütemezőt is. A díszítéshez szükséges anyagok sem túl sokak – valójában a legegyszerűbb a papírral való kézműveskedés. Használhat például különböző formájú és színű színes matricákat, bélyegeket, mosószalagot, szalvétákat, flittereket, könyvjelzőket és akár gemkapcsokat is – csak engedje szabadjára fantáziáját, és garantált a gyönyörű eredmény.!

Remek filofaxing ötletek másolhatók

Filofaxing dekorációs ötletek virágos motívumok washi szalag

Kreatívan tervezze meg a filofaxing találkozók tervezőit Fuchs

Filofaxing szervező színes béka

Filofaxing menetrend rózsaszín lila aranyos baglyok

A filofaxing találkozók virágos motívumokat díszítenek

Díszítse a filofaxing találkozókat matricákkal és mosószalaggal

A Filofaxing ütemező mosható szalaggal

A Filofaxing ütemezők a legjobb ötleteket díszítik

Filofaxing dekorációs ötletek szervező pillangók

Filofaxáláskor a motívumok, anyagok és színek kiválasztása ízlés dolga. Választhat bármilyen színösszeállítást, vagy tervezőjét nagyon színesnek és hangulatosnak tervezheti. Érdekes ötlet lenne egy adott téma kiválasztása – például az évszaktól függően. Ősszel például díszítheti oldalait színes levelekkel, makkal, fenyőtobozokkal és más őszi motívumokkal, télen – hópelyheket, fenyőágakat, karácsonyi labdákat festhet, tavasszal pedig virágokat és pillangókat választhat. Nyáron a tengeri kagylók, a hullámmotívumok és a napernyők nyaralási hangulatot árasztanak. Jó festeni és ragasztót is használni, mert eredeti 3D -s hatást keltenek. A nagyszerű matricák a hibák elrejtésére is használhatók. Egy másik kreatív ötlet az lenne, ha a tervezőt kedvenc idézeteivel, inspiráló gondolataival és aforizmáival díszítené, amelyek mindennapi munkára motiválnának. Azt sem szabad elfelejteni, hogy nemcsak a fontos dátumokat és alkalmakat jegyezhette fel az időtervezőben, hanem saját gondolatait is – ez egyfajta naplóként is szolgál.