kézműves ötletek, barkácsolás

Festővászon: művészi ötlet a szabadidődhöz

Fák vászonfestése

Szeretne egy művészi, kreatív és pihentető tevékenységet a szabadidejében? Mit gondolsz a vászonfestésről? Ebben a bejegyzésben néhány ötletet adunk Önnek a gyönyörű képekhez, amelyeket otthon készíthet professzionális művész nélkül. Szépítik otthonát, és személyes érzést kölcsönöznek a belső térnek! Olvassa el tippjeinket!

Festővászon: művészi szabadidős tevékenység

Festékvászon ötletek és javaslatok

A vászon festése nem olyan nehéz, mint első pillantásra. Még ha nem is tud jól festeni, van néhány egyszerű technika, amellyel gyönyörű képeket készíthet. Így díszítheti otthonát anélkül, hogy rengeteg pénzt költene festményekre! Ezenkívül a vászonra festés különösen pihentető, és segíthet megbirkózni a mindennapi stresszel. Ha gyermeke van, ők is csatlakozhatnak – a szórakozás garantált! Az elkészült képekkel pedig szépítheti például a gyerekszobát. Remekül hangzik, nem? &# 128578;

Festővászon: ötletek és javaslatok

Színes pontok festenek vászonra

A cikkben található ötletek könnyen másolhatók vagy módosíthatók a saját ízlése szerint. Az elkészült képek vizuálisan növelik otthonának minden helyiségét, és természetesen lenyűgözik vendégeit. A szép képek általában egyáltalán nem bonyolultak. Például rajzolhat gallyakat a vászonra, és virágok helyett színes pöttyökkel díszítheti őket. Az eredmény minimalista és nagyon szép!

A vászon festése csodálatos ötlet

Különösen könnyű lenne fákat festeni. Például négy ilyen képet készíthet, különböző háttérszínekkel, amelyek harmonizálnak a belső térrel, vagy a négy évszakot képviselik: zöld a tavasz, sárga a nyár, a narancssárga és a barna az ősz és a kék a tél. Ezután a képeket egymás mellé akaszthatjuk, például a nappaliba. Remekül hangzik, nem? &# 128578; A fát kézzel nem festhette, de használjon sablont, ami még könnyebbé teszi a feladatot.

Tervezze meg saját geometriai motívumait

nagyszerű geometriai mintákat hozhat létre

A geometriai minták festése is nagyon egyszerű. Fedje le vásznát szalaggal, és fesse le az egyes dobozokat különböző színekkel. Hagyja kiszáradni a képet, és távolítsa el a szalagot. Már be van fejezve! Színezéskor játszhat a különböző színárnyalatokkal, hogy a kép a legjobban illeszkedjen a belső térhez. Ezenkívül a geometriai motívumok és az egyértelmű vonalak jelenleg nagyon modernek – nagyon jól illeszkednek a divatos minimalista bútorokhoz.

A kontrasztos színek és színátmenetek nagyon jól néznek ki!

nagyszerű fali dekorációs pillangó

A kontrasztos színek és színátmenetek szintén nagyon hatásosnak tűnnek, és jó ötlet, ha a képpel hangsúlyozni szeretné a belső teret. A színátmenetek felülről lefelé vagy vízszintesen terjedhetnek – például balról jobbra. A világosabb árnyalatnak kissé sötétebbé kell egyesülnie. Kiválasztásával gyönyörű színátmenetet kaphat Vízbázisú festékek használat. Szüksége van egy nagy habkefére, három műanyag pohárra és három színárnyalatra ugyanabból a családból – például világos rózsaszín, sötét rózsaszín és fukszia. Akár négy vagy több színárnyalatot is használhat a finom gradienshez. Néhány újság, amelyet alá kell tenni, szintén jó ötlet.

Tervezzen ombre hatást

A festés során először a legvilágosabb színt alkalmazzák az egész vásznon. Várja meg, amíg megszárad, és használja a közepes színt. Használja a vászon festését felülről középre simogató mozdulatokkal. Végül használja a legsötétebb színt. Alkalmazza újra felülről a két korábbi színre, ezúttal körülbelül 4 centiméterrel a középpont alatt. Így csodálatos ombre hatást kap!

Készítsen személyes képeket otthonának

nagyszerű apák napja

Természetesen egyedi vásznakat is tervezhet különleges alkalmakra – például vásznat gyermeke lábnyomával vagy kézlenyomatával ajándékba szüleinek vagy nagyszüleinek. További inspiráló ötletekért nézze meg az alábbi fotókat!

Gyönyörű 3D -s virág

Vászon festmény absztrakt motívumok hullámok

Fesd le magadnak a képet absztrakt motívumokkal

A festővászon nagyszerű technikái

Vigyen fel festéket kartonnal

Festékvászon, hogy vagy

Vászonfestés fénytechnika

Hullámok alakú vászon

Vászon festék hullámok kartondoboz

A ceruzák remek ötletet olvasztanak

A ceruzák feloldják a hőt

Vászon díszíti a viaszkrétákat

gyönyörű kép fa tavasz

nagyszerű képek geometriai motívumok

Színes foltok meleg színeket festenek vászonra

készítsen nagyszerű dekorációt a lakáshoz

házi fali dekorációs ötletek és javaslatok

A vászon a pointillizmus színes foltjait festi

Vászonfestés nagyszerű vintage ötletek

házi fali dekoráció csodálatos színekben

A vászonfestés világtérképe nagyon szép

Vászon festmény virágok betűk

Vászonfestő körök

Vászonfestés geometriai motívumokkal színesben

Fali dekoráció magad, hogy szövet gombok

Festővászon gyermekekkel

Vászon festmény oroszlán nagyszerű megjelenés

Fali dekoráció pöttyös minta színes

Kép madár sárga szürke háttér

Vászonkép bálna