kézműves ötletek, barkácsolás

Bájos utalványok és csomagolja őket szépen: inspiráló DIY ötletek

Készíts egy utalványt a gyufásdobozból

Ajándékok kiválasztása születésnapra vagy más ünnepi alkalomra nem mindig könnyű feladat – különösen, ha kreatív akar lenni és kellemesen meglepni a címzettet. Szóval mit kéne tenni? Ebben a cikkben talál egy remek ajándékötletet, amely biztosan tetszene – megmutatjuk, hogyan készíthet maga utalványt, vagy hogyan csomagolja be szépen! Az utalvány csodálatos alternatíva a hagyományos tárgyi ajándékokhoz – különösen, ha nem nagyon ismeri a címzett személyes preferenciáit, és ez az ideális lehetőség, ha jelenleg nincs sok pénze. Az alábbiakban néhány eredeti ötletet talál a nagyszerű ajándékutalványokhoz, valamint néhány kreatív kézműves utasítást, amelyek utánozhatók. Reméljük, hogy tetszeni fognak javaslataink, és reméljük, hogy szívesen olvassuk őket!

Remek ötletek ajándékutalványokhoz

Bájos utalvány vacsora és mozi

Tinker utalvány és csomagoljon karácsonyi ajándékot

Készítsen utalványt, és csomagolja eredeti módon

Tinker utalvány Kaland ajándék futball játék

Utalvány készítsen közösen sushi vacsorát

Amikor utalványokról beszélünk, általában egy bizonyos értékű (gyakran kedvezményes) kártyára gondolunk, amellyel vásárolni lehet egy adott üzletben – például könyvesboltban, parfümáruában, ruhaüzletben stb. válassza ki, amit akar. Az utalvánnyal nem anyagi tárgyakat is adhat – az úgynevezett „élményajándékokról” – például közös étkezést, mozi- vagy színházlátogatást, kirándulást. A közös élmény sok jó emléket hoz magával, ezért az ilyen típusú ajándékok családtagok és közeli barátok számára is alkalmasak. De hogy az utalvány ne tűnjön túl személytelennek, érdemes legalább előre becsomagolni. Az alábbiakban remek DIY ötleteket is adunk Önnek arról, hogyan készíthet saját maga utalványokat. olvasson tovább!

Készítsen utalványt, és csomagolja eredeti módon

Készítsen utalványt közös utazásra

Készítsen utalványt utazási tokként

Tinker utalvány és csomagoljon egy eredeti dobozt

Tiner utalvány moziba

Az ajándékutalványok egyszerűen korlátlanok: a reggelire, vacsorára vagy kávéra való meghívástól a sportesemény vagy főzőtanfolyam látogatásán át az extrém élményekig, mint például a bungee jumping, ejtőernyőzés stb. vad és mindenképpen kreatívabb ötletekkel állna elő! Akár utalványt is készíthet kerékpártúrára vagy sétára a parkban! Ami a csomagolást illeti, mind az ünnepi alkalom, mind az élmény témája fontos szerepet játszik. Városlátogatást tervezett ajándékba, vagy repülőjegyet vásárolt? Ezután becsomagolhatja az utalványt egy világtérkép darabjaiba, vagy csomagolást készíthet bőrönd formájában. Autók, repülőgépek, hajók stb. Is tökéletes motívumok az utazási utalványhoz. Az anyagok választéka egyszerűen korlátlan, de az eredmény akkor nézne ki a legjobban, ha a csomagolás kialakítását összehangolná az ajándékkal – lásd a fotókat ebben a bejegyzésben ; ebben segíthetnének.

Tinker utalvány – ötletek és utasítások

Utalvány kézműves meghívó vacsora

Ajándékkártya bütyköl karácsonyi rénszarvas

Tinker utalvány és csomag DIY ötletek

Az utalvány remek barkácsötleteket készít karácsonyra

Ha például meg szeretné hívni a vacsorát közös ebédre vagy vacsorára, akkor különösen eredeti lenne, ha a meghívó úgy nézne ki, mint egy kaparós sorsjegy. Mindössze egy ragasztófólia, mosogatószer és akrilfesték szükséges 1: 2 arányban (1 rész mosogatószer és 2 rész akrilfesték). Először az elrejteni kívánt területeket átlátszó ragasztófóliával borítják, majd festék és mosogatószer keverékével ecsetelik. Kiszáradás után csodálatos házi kaparós sorsjegyed van!

Készítse el saját utalványát naptárként vagy füzetként

Utalványozási remek ötletek doboz

Utalvány barkácsdoboz sablon

Készítsen utalványt füzetként

Tinker utalvány, mint karácsonyi naptár

Utalvány bádog karácsonyfa kép utasítások

DIY utalvány bádog karácsonyfa

Ha kedvenc személynek szeretné elkészíteni az utalványt, több közös tevékenységet is tervezhet. Ebben az esetben maga készíthet különleges naptárat utalványokkal – sok sablont talál a témában az interneten. Készíthet egy kuponfüzetet is, amely több kis kupont tartalmaz. Egyszerűen felírhatná az egyes tevékenységeket kis papírlapokra, és szépen csomagolhatná őket egy kis dobozba (fent talál egy sablont a nyomtatáshoz). Ha nincs sok ideje, a készpénzes ajándék megfelelő alternatíva az utalványhoz. Cikkeinkből megtudhatja, hogyan lehet kreatívan becsomagolni a pénzt esküvői ajándékként, és hogyan tudja szépen összehajtani a bankjegyeket.