kézműves ötletek, barkácsolás

A baba testének festése: nagyszerű ötletek a kicsinek

Testfestő baba textil ceruzák

A bodysuits az egyik legfontosabb ruhadarab a gyermek számára – különösen a szülés utáni első hónapokban. Szinte minden anya szekrényében van pár monokróm nadrág, ami igazán unalmasnak tűnik. Ezért megmutatjuk, hogyan festheti le gyermeke testét, és lenyűgözően díszítheti. Csak kövesse ötleteinket, és győződjön meg róla, milyen egyszerű! Az önállóan díszített testek csodálatos ajándékötlet az új anyáknak és újszülöttjeiknek, vagy lenyűgöző dekoráció a baba zuhanyhoz. Reméljük, hogy tetszeni fognak javaslataink, és reméljük, hogy élvezni fogja kézműves munkáit!

Festje baba testét saját gyermekének, vagy eredeti ajándékként

Testfestés vicces szemüveg

A test festése eredeti ajándékként

Testfestés baba nagy motívumok vitorlás felhő

Nyuszi mintás fagyasztó papír

Testfestés baba eredeti motívumok geometriailag

Testfestés baba ötletek és inspirációk

Testfestés Panda eredeti megjelenés

Fesse be a testet, és hozzon létre színes pontokat

Testfestés baba zuhany dekoráció

Testfestő kamera

Testfestés Bajusz betűkkel arany

Testfestés nagy motívumokkal arany színű

A baba testfestése nagyon szórakoztató, és a kicsi fantasztikusan fog kinézni benne! A dekoráció gyors textilfestékkel és szórakoztató sablonokkal, és amint már említettük, itt van néhány eredeti DIY ötlet, amelyekből inspirációt meríthet. Első ötletünkhöz a speciális textilfestékek mellett néhány egyszínű – lehetőleg fehér – babatestre és radírral ellátott ceruzára is szükség van. Ezzel könnyedén színes pöttyöket hozhat létre a ruhadarabon. Javasoljuk, hogy helyezzen egy kartonlapot a festendő szövetréteg alá, hogy a festék ne tudjon behatolni. Egy másik változat, amelyet kipróbálhat, kivághat egy sablont a fagyasztópapírból (egy amerikai termék, amely megtalálható egy hobbi boltban vagy megrendelhető az interneten). Ezután vasalja a papírt a testre, és töltse fel a sablont az Ön által választott textilfestékkel. A papír teljes eltávolítása előtt hagyja teljesen megszáradni a festéket. Már be van fejezve! A fagyasztó papírral különféle aranyos motívumokat lehet tervezni – virágokat, állatokat, betűket, szíveket stb. – A fotóinkból inspirációt meríthet.

A babaruhák szabadkézzel vagy sablonok segítségével festhetők

Testfestés inspiráló ötletek

Testfestés, hogy vagy

Testfestés lány nyaklánc

Testfestés vicces fürdőruha

Testfestő fiú vitorlás hajó

Testfestés baba stencil szabad kéz

Testfestés babák ikrek

Testfestő baba textil ceruzák

Fesse be a testet, és ragasszon le nagy mintákat ragasztószalaggal

Testfestés fecske cikk -cakk minta

Egy másik lehetőség – ha tehetséges a festészetben, ha saját maga rajzolja meg a sablont, vagy szabadkézzel fest a testre – néha az eredmény még eredetibbnek tűnik, mert látható, hogy a dekorációk saját készítésűek. Ha saját maga rajzol sablonokat, vagy tölti le és nyomtatja ki őket a netről (sok ingyenes sablon létezik, amelyek egyszerűen ideálisak erre a célra), akkor fagyasztópapír helyett kartont is használhat – ebben az esetben azonban erősen rögzítse a sablont a ruhadarabhoz, hogy ne tudjon mozogni – például valamilyen ragasztószalag segítségével. Ragasztószalaggal gyönyörű motívumokat is létrehozhat. Például létrehozhat egy nagy cikcakkos mintát a testen néhány darab ragasztószalaggal, és festhet közöttük szövetfestékkel. Ez egy nagyon egyszerű módszer mindenféle geometriai mintázat létrehozására, és az eredmény valóban lenyűgözőnek tűnik.

A baba testének festése – nagyon könnyen utánozható ötletek

Testfestés motívum sablon szív minta

Testfesték szív minta pontok nagyszerű megjelenés

Testfestés érdekes geometriai minták

Testfestés szív minta

Testfestés lányok szívminta

Testfestő gallér csipke szalvéta

Testfestés eredeti ötletek és utasítások

Testfesték vonalak betűkkel

Testfestési ötletek és vizsgálatok

A baba testfestése is lehetséges, ha színezőlapot helyez a szövet alá, és újrafestik. Az ilyen sablonok ingyenesen letölthetők az internetről, vagy megtalálhatók a hobbiboltokban. Ne válasszon túl bonyolult motívumokat, sok részlettel, amelyek nem lesznek láthatók a szövet alatt. Minél egyszerűbb, annál jobb – például egy vitorlás a fiúknak vagy egy nagy szív a lányoknak csodálatos választás. A csipke minták különösen finomak és tökéletesek a csecsemők számára. Ezek létrehozásához használhat például szalvétákat. Például létrehozhat egy gyönyörű gallért két kis takaróval (lásd a fenti kép utasításokat). A szalvétákat gallérként helyezik a ruhadarab nyakára, és egyszerűen fekete textilfestékkel fest rajtuk. Amint azt maga is látja, az eredmény nagyon reálisnak tűnik. Annak érdekében, hogy a baba teste valóban lenyűgözőnek tűnjön, csillogással, szövetdarabokkal, gyöngyökkel, aranyos íjakkal és más díszekkel díszítheti. Reméljük, hogy ötleteink ösztönözni fogják Önt arra, hogy saját gyermekének testet díszítsen, vagy ajándékként ötletes módon!