karnevál

Star Wars jelmez Mardi Gras számára: ötletek az egész családnak

Star Wars jelmez ötletek az egész családnak

Pár hónap múlva jön a Mardi Gras, és gondolnia kell egy megfelelő farsangi jelmezre is, nem? Ebben a bejegyzésben egy csodálatos javaslatunk van az Ön számára, nevezetesen – Star Wars jelmez! A Star Wars -saga nagy rajongóinak azonnal tetszeni fog az ötlet, hogy kedvenc hősüknek / hősnőjüknek öltöznek, és javasoljuk, hogy válasszon ilyen jelmezeket az egész család számára – igazán nagy benyomást keltenek! Az alábbiakban különféle ötleteket mutatunk be a farsangi jelmezekhez nőknek, férfiaknak és gyerekeknek, amelyeket akár saját maga is elkészíthet. Hagyja magát inspirálni!

A Star Wars Mardi Gras jelmez szuperül néz ki!

A Star Wars jelmezcsoport nagyszerű megjelenése

A Star Wars jelmezcsalád eredeti ötletei

Csillagok háborúja jelmez Chewbacca nő

Star Wars jelmez fehér Padme Amidala

A Star Wars jelmez Leia és Yoda

A Csillagok háborúja jelmez tökéletes választás Mardi Gras -ra, de alkalmas Halloweenre is, ha nem akarsz félelmetesen álcázni (de valójában minden jelmeznek ijesztő érzést adhatsz néhány csepp hamis vérrel és a megfelelő zombi smink). És egy távoli galaxis szereplőjének öltözködése szuper félelmetesnek tűnhet – nézze meg fotóinkat, és győződjön meg róla! Minden családtag kiválaszthatja kedvenc hősét, és kereshet megfelelő jelmezt, vagy saját maga készíthet egyet. Az eredmény hűvös csoportos megjelenés lesz, amely biztosan lenyűgözi a karnevál többi résztvevőjét!

Star Wars jelmez Mardi Gras -ra: javaslatok az egész családnak

Star Wars jelmezcsalád Darth Vader Leia hercegnő

A Star Wars jelmez Leia Han Solo Luke Skywalker család

Star Wars jelmezcsalád Darth Vader Chewbacca

Star Wars jelmezcsalád

A párok legnépszerűbb Mardi Gras jelmezei közé tartozik Leia hercegnő és Han Solo, akik, mint kétségtelenül tudják, szerelmesek egymásba. Ezeket a jelmezeket nagyon könnyű elkészíteni magadnak – akár a saját szekrényedből származó ruhákat is használhatsz! Ha például a családban a szülők döntenek az ötlet mellett, a gyerekek farsangi jelmezeket választhatnak droidoknak és más kedvenc szereplőknek, mint Yoda, Luke Skywalker vagy Darth Vader. Természetesen vannak újabb hősök is a harmadik Star Wars trilógiából, amelyek biztosan tetszeni fognak, és amelyeket választhat – például Rey és Finn az “Ébredő Erő” -ből. A Star Wars jelmezed még innovatívabbnak tűnik! Ha saját maga szeretné elkészíteni a jelmezt, és nem készen vásárolni, akkor figyeljen az egyes hősökre jellemző részletekre: pl. Leia hercegnő frizurája és fehér ruhája, Luke Skywalker fénykardja vagy Darth Vader tipikus fekete maszkja fontos jellemzők, amelyek nélkül nem lehet felismerni a figurákat.

Star Wars jelmezötletek pároknak

A Star Wars jelmezpartnerei, Rey és Finn

A Star Wars jelmezcsaládja, Finn és Rey

Csillagok háborúja jelmez család Finn Rey baba

Mint már említettük, Rey és Finn partnerviseletként remek ötlet Mardi Gras számára! Ahhoz, hogy Finnnek öltözzön, mindössze játékpisztolyra, sötét ruhára és a tipikus barna bőrkabátra van szüksége. A Rey -jelmezhez pedig a nőknek több rétegből álló bézs színű ruházatot kell felvenniük, és három zsemlével kell elkészíteniük a jellegzetes frizurát. Fontos tartozékok a barna csapok, övek és a személyzet is. Ezek valójában csak a tökéletes utolsó pillanat Mardi Gras jelmezek, amikor nincs sok időd, és ugyanakkor nagyon lenyűgözően néznek ki!

Csillagok háborúja jelmez Mardi Gras nőknek

Csillagok háborúja jelmez hölgyek Padme Amidala

Star Wars jelmez Mrs. Leia hercegnő

Star Wars jelmez Leia hercegnő

Star Wars jelmez Rey felesége

Star Wars Stormtrooper női jelmez

Star Wars jelmez Mrs. Padme Amidala

Rey és Leia hercegnő mellett (a Leia jelmez remek példái a fenti fotókon találhatók), egy eredeti ötlet nőknek egyben Natalie Portman hősnője, Padme Amidala jelmeze is. Vagy talán más kreatív ötletekkel is előállhat – csak engedje szabadjára fantáziáját, és az eredmény nagyszerű lesz!

Nagyszerű Star Wars jelmezek gyerekeknek

Star Wars Stormtrooper gyermek jelmez

Star Wars Yoda kisgyermek jelmez

Star Wars Rey kisgyermek jelmez

A Star Wars kisgyermek Luke Skywalker jelmez

Star Wars Jedi lovag kisgyermek jelmez

A Star Wars jelmezgyermek Rex kapitány

Star Wars jelmez gyermek Jedi fénykard

Készítse el a Star Wars jelmez fénykardjait

Star Wars jelmez, Darth Vader

Star Wars jelmez kisgyermek BB 8

Star Wars jelmez baba R2 D2

Csillagok háborúja kisgyermek Chewbacca jelmez

Eredeti Star Wars jelmez Jawa

Valójában a felnőtteknek szánt minden Star Wars jelmez is jól illik a gyerekekhez. Egy Luke Skywalker jelmezhez például csak fehér nadrág, karatés kabát, szövet öv és természetesen a tipikus fénykard szükséges, amit medence tésztából és gaffa szalagból is elkészíthet. További csodálatos javaslatok gyerekeknek egy Chewbacca vagy Stormtrooper jelmez.

Mardi Gras jelmezek a Star Wars -saga ihlette férfiaknak

Anakin, a Star Wars jelmezembere

Star Wars jelmezember Jedi

Mardi Gras számára az urak Jedi -lovagoknak öltözhetnek. Más népszerű karakterek természetesen az emblematikus hősök, Darth Vader, Luke Skywalker és Han Solo. Boldog karnevált kívánunk!