Karácsonyi dekoráció

Kreatív alternatívák, amelyek felváltják a klasszikus karácsonyfát

Felejtsd el a hagyományos ötleteket a klasszikus karácsonyfához, mert szerkesztőink kiválasztottak egy jobb változatot lakásdíszedhez a közelgő ünnepekre. Van elég alternatíva, mint például a karácsonyfa faágakból, könyvekből és raklapokból való tervezése. De ebben a cikkben szeretnénk egy lépéssel feljebb lépni, és foglalkozni a klasszikus karácsonyi díszek exkluzív alternatíváival.

Polcos karácsonyfa

Szerkesztőségünk első ötlete felbecsülhetetlen értékű volt. Nem kell semmit vásárolnia a projekthez, nincs szükség anyagokra, csak a polcra és a fehér és zöld színű tárgyakra. Ez az ötlet inkább a kreatív tervezésről és a dolgok rendezéséről szól. Rendezze a zöld tárgyakat karácsonyfa formába. Kezdje alulról, és fokozatosan menjen felfelé, és világos és sötétzöld dolgokat válasszon, hogy a dizájn kiemelkedhessen. A könyvek, bőröndök és csomagolások optimálisan rendezhetők a polcon. Ugyanazokra a dolgokra van szüksége a bal és jobb oldali résekhez, de fehér színben, hogy jobban aláhúzza a zöld vonalakat. Egy otthoni kiegészítő felveheti a mikulásvirág szerepét, és közvetlenül a tetején helyezkedik el.

Így gyorsan és egyszerűen saját maga készíthet alternatívát a klasszikus karácsonyfára

Polckoncepciók és design karácsonyfa ötletekből

Alternatívák a klasszikus karácsonyfához: könnyű deszkával ellátott tábla

A következő DIY projekt egyedi megjelenést kölcsönöz szobájának. Az ötlet a pegboard elve szerint készült. Ehhez csavarhúzóra, fából készült lemezre, csavarokra és húrra van szüksége. Csakúgy, mint az első ötlet, a csavarokkal karácsonyfa formát kell létrehoznia.

Ezután rögzítse a zsinórt a csavarokkal, hogy háromszöget képezzen. A projekthez szüksége lesz egy lámpafüzérre, amely elég hosszú a fa panelhez, mivel a világítás kialakítása e projekt döntő eleme. A projekt tervezési igényét mutatja a vonzó világítás, amely karácsonyfa formájú. Ha elkészült vele, már csak a faburkolat helyes elhelyezése marad a nappaliban.

Egyszerű lépésekkel a tökéletes végeredményhez

Útmutató barkács karácsonyfa készítéséhez

Tervezés fénypontja világítással

Karácsonyfa alternatív ötletek

Karácsonyfa képekből

Egyéni, vonzó és kreatív – így írja le szerkesztőségünk ezt az ötletet a karácsonyfa tervezéséhez. Alig más karácsonyfa hoz annyi örömet, mint a következő barkácsprojekt, mert a szerkezet a kedvenc képeiből áll. A hűvös képek egyedi megjelenést eredményeznek, amely messziről lenyűgöz. A vendégeknek biztosan tetszeni fog az ötlet! A projekthez több mint 30 képre van szükség, és ezek segítségével szemet gyönyörködtető karácsonyfa formát lehet létrehozni. De biztosítsa a karácsonyfa szükséges stabilitását a képekből.

A képeiből készült karácsonyfa remek hangulatot teremt az ünnepek alatt

Maga a karácsonyi dekoráció

Skandináv karácsonyfa

Végre van valami a skandináv dekoráció szerelmeseinek. Az elemek első pillantásra egyértelművé teszik, hogy ez egy vonzó barkács alternatíva a klasszikus karácsonyfához. Itt szükség van egy fenyőfából készült panelre, fekete falfestékre és előzetes festési ismeretekre. Kezdje a karácsonyfa rajzolásával, és alakítsa ki a saját ízlésének megfelelő formát. Csavarokkal díszítheti a karácsonyi golyókat.

Skandináv karácsonyfa? Igen, kérem !

jó ötletek és tippek skandináv

Vonzó végeredmény karácsonyi dekorációként

Skandináv dekoráció

Szerkesztőségünk a 4 legjobb DIY alternatívára összpontosított, de ez nem jelenti azt, hogy az ötletek ezzel véget érnek. Ha még nem választotta ki a megfelelő ötletet, a fennmaradó változatokat a következő képgalériában tekintheti meg. Jó böngészést!

 A hűvös alternatívák ünnepi hangulatot teremtenek

Készíts karácsonyi díszeket magad

A fával való alkotás mindig szórakoztató

  Karácsonyfa utasítások jó ötletek és tippek

Válassza ki az anyagokat ízlése szerint

Karácsonyfa alternatív díszítési változatai Karácsonyfa diy utasítások hűvös ötletek és tippek

A minimalista karácsonyfa jól hangzik !

DIY ötletek karácsonyfa készítéséhez Alternatív dekorációs változatok

Hűvös karácsonyfát készíthet természetes anyagokkal  Ágak karácsonyfa diy utasítások hűvös ötletek és tippek

  jó ötletek és tippek Weihanchtsbaum

Minden alternatíva csak egy dolgot igényel: a fantáziát

diy utasítások jó ötletek és tippek Készítsen barkácsötleteket maga Alternatív dekorációs változatok

Karácsonyfa könyvekből és tükrökből? Jól hangzik, nem ?

A karácsonyfa ötletek fogalma és tervezése tükör Karácsonyfa ötletek fogalma és tervezése

  készítse el saját karácsonyfa alternatív díszítési változatát