Interieur ontwerp

SoundCloud-hoofdkantoor door KINZO

 

De in Berlijn gevestigde studio heeft het nieuwe hoofdkantoor van internationaal ontworpen voor het gerenommeerde online platform SoundCloud dat drie niveaus en ongeveer. 4.000 vierkante meter van een oud brouwerijgebouw vlakbij de voormalige Berlijnse Muur. Het complex, ontworpen om te dienen als een toekomstige incubator voor opkomende start-ups, zal het one-stop-kantoor worden voor alle 180 Berlijnse medewerkers van de belangrijkste hub voor muzikale uitwisseling op het net. Anticiperend op toekomstige uitbreiding van het snelgroeiende SoundCloud-platform, kunnen de ruime kantoren mogelijk plaats bieden aan maximaal 350.

bureaus.

Om het bedrijf en zijn nieuwe hoofdkantoor een bijpassende ruimtelijke identiteit en het juiste architecturale kader voor de nieuwe bedrijfs- en werkstructuren van het platform te bieden, vroeg SoundCloud KINZO om van zijn nieuwe hub een ruimte te maken die innovatie en creativiteit uitstraalt en aanmoedigt. Het platform zag een welkom baken in het Berlijnse kantoorlandschap dat zowel het bedrijf vormgeeft als evolueert met SoundCloud door de jaren heen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de website