Ifjúsági szoba

Faházak gyerekeknek és felnőtteknek – fantasztikus példák

faházak gyerekeknek erdei fák modern építészet

Faházak gyerekeknek és felnőtteknek – példák a “Faházak” könyvből

Gyerekkorában néha sokkal több időt töltött faházban, mint nyáron a gyermeke szobájában? Ha igen, akkor tudja, milyen szórakoztató, és mindenképpen szeretné ugyanazt az élményt adni a kicsiknek.

A házam újrahasznosított fából készült, és akkor nem tudtam jobbat gondolni.

Nagyon jól ellazultam ott. De ha ismerném azokat az ötleteket, amelyeket ma látok, akkor valószínűleg sokkal jobbat szeretnék.

Vannak olyan művek, mint a „Faházak” (2013. szeptember, Skyhorse Publishing), amelyek több mint 512 oldalon mutatnak be példákat csodálatos ilyen művekre. Hihetetlen, nem? Hidd el, ezek nem a tipikus faházak. Inkább te és gyermekeid úgy fogjátok érezni magatokat, mint a “Gyűrűk ura” egyik epizódjában. Tehát itt bővítheti azt a hatókört, amely gyermekszoba tervezésekor szűkös volt. Példák a világ minden tájáról ágakon függő házakra ebben a könyvben találhatók.

A könyv nyolc különböző nyelven olvasható. 400 fényképet és 50 faházat készít. A borítón a The Cabin nevű fa látható. Ez a példa (a fenti kép) Svédországból származik, amint azt valójában azonnal látni lehet a stílusból.

Hidak és terasz vezetnek ehhez a modern épülethez, amely a Lule folyó völgyére néz.

A következő példa a The Tree Pi nevet viseli, és kissé magasabb, mint 7,6 méter. Kaliforniában található, és részben indián sátor, részben ház. Ennek a platformnak a támogatására számos kábelt használnak kívül és belül.

Bővítse ki az óvodát a kertbe ezekkel a csodálatos faház ötletekkel!

faházak gyerekeknek kerti óvoda

Ez a lombkorona újrahasznosított vászontöredékekből készült. A szerkezet szerkezeti rúdja maga a fa.

Itt van egy példa, amely nemcsak a gyerekszoba, hanem a saját háza kiterjesztéseként is szolgálhat. Ez az ontariói “négyfa ház”.

A “négyfás ház” – a név már sok mindent elárul

faházak gyerekeknek kerti gyerekszoba világítás nagy

Ahogy elképzelheti, a ház négy fára épül. Mindegyikhez extra erős fémkötelet használtak. Két Douglas fenyőgerendát más kábelek tartanak a helyükön, és platformként szolgálnak a szerkezethez.

Az ilyen példák fő gondolata a teljes harmónia a természettel. Madárlakással van dolga Comor Cityben, Japánban. Az Ando Momofuku Központ ezzel a tervezéssel ösztönözni akarta a természetben végzett tevékenységeket. A szerkezetben 78 fészek és egy személy számára megfigyelő kabin található.

Madárlakás Comor Cityben, Japánban

faházak gyerekeknek kerti óvoda játszószoba

A következő konstrukciót Geo Donarnak hívják. A design az O2 Treehouse cég. Itt rozsdamentes acél kábelek és csövek kombinációját használják, amelyek tartószerkezetet hoznak létre. Keményfa terasz is tartozik hozzá. A ropogós fehér héj nagy sűrűségű polietilénből készül.

Stabil szerkezet rozsdamentes acél kábelekből és csövekből 

faházak építése a gyermekek kerti játszószobájához

A háromszög alakú panelek bezárják az ablakszárnyakat, amelyek cipzárral nyithatók és záródnak.

 A szerkezet vízálló

faházak gyerekeknek kerti gyerekszoba kerti bútor ablak

Geo Donar faház

faházak gyerekeknek kerti óvoda faházak fedett

A Geo Donar átmérője körülbelül 4 méter. A cipzár kinyitása után csodálatos kilátás nyílik.

Ez a Honey Sphere ugyanattól a cégtől származik. A geometriai gömböt rozsdamentes acél kábelek támogatják, és így megőrizhető a fa épsége. Minden gyémántot külön -külön terveztek, és átcsúsztak a faágakon. Ennek a konstrukciónak 210 nyílása, 420 oldala, 12 bejárata és kilépési pontja van.

Az egyedülálló faház “Honey Sphere”

faházak gyerekeknek kerti gyerekszoba fa gömb

Belül a mézgömb elegáns padlót és dekoratív, ismétlődő sablonos mintákat mutat. Az itt található függőszerkezet csak egy része a sorozatnak. A sorozat munkái Weaver Neste névre hallgatnak, és Dél -Afrikából származnak. Minden darabot úgy terveztek, hogy lógjon.

Belül a mézgömb elegáns padlót mutat

faházak gyerekeknek kerti gyerekszoba fa gömb padló

Van kedve elolvasni az egész könyvet? Görgessen át, és találjon ötleteket egy külső óvoda, más helyiségek és kert kialakításához!

Egy „szövött fészek” Dél -Afrikában

faházak gyerekeknek kerti óvoda lóg