Ideje za ukrašavanje

Ukras prozorske daske biljkama koje stvaraju mali vrt

ideje za ukrašavanje prozorskih daski Prozorske ideje za ukrašavanje prozora

Uredite vrt na prozorskoj dasci

Želite imati veliki vrt na prozorskoj dasci, ali vam se čini da je to preskupo? Ne nije! Obrišite prašinu, odmah očistite unutrašnjost prozorskih klupčica i možemo započeti ovaj sjajan internetski projekt. Slažeš li se?

Ako je moguće, za njega možete odabrati najsunčaniji unutarnji prozorski prag.

Ukras prozorske daske biljkama

deco deco prozorska daska deco ideje za ukrašavanje prozora

Ako imate nekoliko soba i prozora, trebali biste izabrati najsunčanije za svoj vrt. Obično je tako. Zato što bi zasjenjivanje na sunčanom mjestu, da je to potrebno za biljnu vrstu, bilo mnogo lakše. Bar bi bilo lakše nadomjestiti nedostatak svjetla i topline od sunca nego na tamnom mjestu.

Drenaža saksije za cvijeće

prozor ukrasiti prozorsku dasku deco

Idemo sada na sljedeći korak u stvaranju vašeg vrta na prozorskoj dasci. Bez obzira na to hoćete li koristiti lonce, kutije ili posebne kutije, vrijede ista pravila odvodnje. Na dnu bi trebali imati rupe za istjecanje vode.

Dodajte zemlju

prozor ukrasiti ukras prozorska daska prozorska daska deco

Za ¾ uređaji bi se morali napuniti organskim tlom. Zatim raspršite sjeme i prstima utapkajte tlo.

Zalijevajte, ali ne dopustite da se biljke utope …

prozor deko prozorska daska dekoracija prozorska daska

Vjerojatno ćete na prozorskoj dasci imati puno malih biljaka. Ako ste navikli na veće površine, možete brzo preliti pod. Ne biste smjeli dopustiti da se to dogodi. Provjerite smjernice za svaku vrstu biljke koju odaberete i strogo ih se pridržavajte. Ako to ne učinite, vaš će se veliki vrt na prozorskoj dasci brzo pokvariti, umjesto da bude jako bujan.

Obrezivanje biljaka

biljka biljke prozorska daska dekoracija prozorska daska

Morali biste također slijediti ovu radnju ako želite da biljke rastu u vašem vrtu na prozorskoj dasci. Ako se brinete za začine i ljekovito bilje, tada biste trebali redovito beriti i višak količine skladištiti zamrzavanjem, sušenjem ili u obliku praha dulje vrijeme.

Vodite računa o zraku

cvjetni ukras prozorska daska dekoracija ideje za ukrašavanje prozora

Vrtovi na prozorskim daskama ponekad imaju problema s ventilacijom. O ovome morate razmišljati unaprijed. Dobro razmislite kako i kada otvoriti prozor. Možda ste posude za cvijeće stavili na pladanj koji se može lako pomicati? U svakom slučaju, kvaliteta zraka morala bi biti najviše kvalitete kako biste cvijeće bili u redu.

Kao 80 -ih

ukras prozorska daska prozor prozorska daska deko

Sada se radi o posebnom obliku prozorske daske, koja će nas stilski vratiti u vrijeme.

To nije prozorska daska koja gleda prema unutra. Dapače, radi se o vlastitom staklenom kućištu koje ima svoj strop i samo staklene ploče. Oživljavanje tradicije iz 80 -ih očito nas je također vratilo ovom super velikom objektu.

U slučaju vrtova s ​​prozorskim daskama ove vrste, postoje i drugi zahtjevi. Sada želimo ući u njih.

Jedna biljka je također dovoljna

prozor ukrasiti ideje za dekoraciju prozora prozorska daska deco

Prije svega, mnogi ljudi vjeruju da ovdje mogu posaditi previše biljaka. Prije svega, ne izgleda dobro estetski. Osim toga, riskirate da će previše vrsta zajedno na jednom mjestu na kraju imati daleko premalo zraka.

Ako postavite više od jednog lonca za cvijeće u tako posebno odvojen ambijent, onda cijela stvar izgleda puna i bujna. Međutim, ako malo pretjerate, možete postići suprotan učinak i sve vam se čini previše neuredno ili neprivlačno. Volimo prikaz jedne velike biljke na ovim prozorskim daskama, koja gleda prema bujnom, šarenom, prekrasnom vrtu.

Odaberite iste saksije za cvijeće kao ukras prozorske daske

prozorska daska deco window deco prozorska daska unutra

U takvim su se aranžmanima iste posude za cvijeće koristile 80 -ih godina za stvaranje ujednačenog izgleda. Ili bi barem trebali imati jedinstvene karakteristike. Pomislite na iste oblike ili materijale. Na primjer, ako koristite posude za cvijeće od smeđe gline, u njih možete staviti različite biljke, ovisno o njihovoj veličini ili obliku. Oni će, međutim, izvrsno prikazati ujednačena svojstva posuda zajedno.

Ne zanemarujte pogled!

ukrašavanje prozora prozorska daska deco prozor deko

Vrt na prozorskoj dasci nikako ne bi trebao biti tu sam za sebe. Jer zašto biste ga trebali kombinirati s prekrasnim pogledom? Radije biste trebali iskoristiti priliku da im skrenete pozornost.

Biljke na prozorskim daskama i drugi ukrasi

ideje za ukrašavanje prozorske daske dekoracija prozorske klupčice

Ove vrste prozorskih vrtova imaju mnogo više veze s izlozima od ostalih. Iskoristite priliku, ako želite, za stvaranje izvrsne kombinacije živahnih i drugih ukrasa.

Stavite nekoliko biljaka na drvenu policu

prozor ukrasiti prozorsku dasku deco prozor deko

Sukulenti za jednostavno održavanje u staklenim posudama

prozorska daska unutar prozorske daske dekoracija prozorska daska

  Jednostavan ukras prozorske daske sa sezonskim cvijećem

prozor deco prozor ukrasiti prozorsku dasku deco

Kako vam se čini ova dekoracija prozora?

ideje za ukrašavanje prozora dekoracija prozorske daske dekoracija prozora

     Ideja za ukrašavanje prozorske daske izvana

dekoracija prozorska daska prozorska daska deco window deco