hivatal

Tizenegy tipp a ház kreatív új kialakításához!

Tippek kreatív új design ház eklektikus otthoni irodaTippek a ház kreatív új kialakításához

Élet, vadászat és művészeti elfoglaltságok. Önnek joga van egy saját kezűleg tervezett lakáshoz!

Álmodsz saját kreatív térről? Ha igen, akkor jó helyre jött. A mai bejegyzésben számos tippet talál, többek között a megvilágítást és a kiállítás típusát.

Az alábbi módszerek segítségével pontosan az igényeinek megfelelő teret hozhat létre.

Szeretne néhány utat végigjárni velünk, hogy inspiráló műalkotásokat, ötleteket hozzon létre kreatív terekhez és stúdiókhoz?

  1. Tervezzen igazán inspiráló teret

Létre kell hozniuk egy álomhelyet a nap folyamán. Még akkor is, ha ez egy gyönyörű hely, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, mindig többet készíthet belőle.

Fesse le a falakat kedvenc színével, akassza fel a vezetékeket az inspirációs darabok felfüggesztésére, és mindenesetre – győződjön meg arról, hogy a legtöbbet hozta ki a helyiségből. Problémás a fény a kreatív térben? Talán átrendezheti a bútorokat, és a műalkotást a szoba legfényesebb pontjára viheti.

Tervezzen igazán inspiráló teret

Tippek kreatív új design házfesték lila

2. Sorolja fel igényeit és kívánságait

Használhat egy nagy asztalt, vödröt és tálat a vízhez, igaz? Először készítsen egy hosszabb listát, majd rendezze át a dolgokat a fontossági sorrendben. Először vegye meg az igazán fontos dolgokat. Akkor mindig hozzáfűzhet valamit.

Sorolja fel igényeit és vágyait

Tippek kreatív új design ház otthoni irodai mennyezeti asztal

3. Gondolja át alaposan a világítást

A legtöbb művész szerint a világítás a sikeres munka egyik alapja. De néha nagyon kevés természetes fényű szobákat vásárol. Ha Ön is így van, akkor a megfelelő lámpák kiválasztására kell összpontosítania. Legtöbbször a környezeti és a munkahelyi világítás kombinációja ajánlott.

Gondolja meg alaposan a világítást

Tippek kreatív új design otthoni íróasztal

4. Nincs tárhelyed? Hozzon létre egy kreatív sarkot.

A művészet része az életednek? Nem szabad úgy éreznie, hogy korlátozza a helyhiány. Mit szólnál egy extra munkafelülethez a hálószobában vagy egy étkezőasztalhoz dupla funkcióval? Ezenkívül a teraszon található festőállvány nagyon hasznos lehet.

Jól szervezze meg munkája eszközeit

Tippek kreatív új design ház üvegceruza

5. Jól szervezze meg munkája eszközeit

Az elemek szép és praktikus megszervezése nem sok pénzbe kerül. Az üvegedények moshatók, és színes ceruzákat, keféket és egyéb dolgokat tárolhat bennük. A ládák, ládák és egyéb konténerek tárolóhelyként is szolgálhatnak nagyobb tárgyak számára. Csak nézzen körül a házában, és keressen olyan dolgokat, amelyeket újra használhat.

Vegyen figyelembe minden olyan technológiát, amely hasznos lehet a munkájában

Tippek kreatív új design ház eklektikus asztali szék szobra

6. Vegyen figyelembe minden olyan technológiát, amely hasznos lehet a munkájában

Motiválhatna a rendszeres munkához egy blog, amelyben közzéteszi műalkotásait? Akkor próbáld ki! Vigyen magával számítógépet és nyomtatót a munkahelyére.

Fontolja meg a garázs, a szabadtéri terület vagy a melléképület használatát

Tippek kreatív új design otthoni asztali otthoni irodához

7. Fontolja meg garázs, kültéri tér vagy melléképület használatát.

Ez különösen fontos azok számára, akik marószerekkel dolgoznak. Ez különösen hasznos lehet egyes elektromos készülékek tárolásánál is. Győződjön meg arról, hogy a helyiség megfelelően szellőzik, és tartsa zárva a potenciálisan veszélyes tárgyakat.

Maradjon mobil a kosárral

Tippek kreatív új design ház otthoni irodai festék

8. Maradjon mobil a kocsi mellett

Stúdióban dolgozik, vagy inkább a csörlőszobája sarkában? A kocsi mindkét esetben nagyon hasznos lesz a munkájához. Használhatja az anyagok szállítására, ha kint szeretne dolgozni, vagy ideiglenesen ott tarthatja a piszkos dolgokat.

Tartsa kéznél az inspiráló kellékeket

Tippek kreatív új design ház eklektikus asztal

9. Tartsa könnyen elérhető helyen az inspiráló kellékeket

Tartsa nyitva a szemét minden nap inspiráló darabokért. Tegye ki ezeket a darabokat otthonának jól látható helyére. Ha elfogy az ihlet, megnézheti ezeket a darabokat. Így sok új ötlet születik.

Tervezzen helyet a műalkotások megjelenítéséhez

Tippek kreatív új design házfestéshez

10. Tervezzen helyet a műalkotás megjelenítéséhez

Készítse elő munkája felvételeit, és fontolja meg a kreatív módszereket a műalkotások megjelenítésére. Mit szólnál egy hosszú galériához? Ott nagyon praktikus módon le is teheted azokat a képeket, amelyeken éppen dolgozol.

Tervezze meg ezen álmok helyét

külső tippek kreatív új design ház

11. Hozzon létre teret ezeknek az álmoknak

Ezzel a kis filozófiai közreműködéssel szeretnék ma befejezni. Álmodj és váltsd valóra az álmaidat. Mutasd meg mindenkinek a környezetedben, hogy ez lehetséges. Végül is ez a művész hivatása, nem??

Sara Bates, Sarah Greenman, Lehman Design Studio, Story & Tér – Belsőépítészet és színvezetés, Esther Hershcovich, Pine Street Carpenters & The Kitchen Studio, Feldman Architecture, Inc., Clayton&Kis építészek