hálószoba

Válassza ki az ideális impozáns fejtámlát hálószobájához

A hálószobája egyike azon kevés helyiségeknek otthon, ahol valóban kifejezheti személyes stílusát anélkül, hogy aggódnia kellene a külső hatások miatt, miért ne változtassa meg izgalmas úti céljává? A színes dekorációtól a kreatív ágyneműig az ágy a szoba középpontja, így a fejtámla, amely azonnal felkelti a tekintetét, szemet gyönyörködtet a hálószobában.

Az ágy berendezése lenyűgöző részletekkel egyszerű feladat lesz egy csodálatra méltó fejtámla hozzáadásával. Függetlenül attól, hogy az igényesen kidolgozott kárpit egyedi megjelenését, vagy a vidéki dizájnt részesíti előnyben, az itt bemutatott ötletek között megtalálja a magáét, hogy hálószobájának stílusát unalmasról egyre változtassa az ideális fejtámla integrálásával, amely egy kicsit drámaibb.

hálószoba ágy gyönyörű csillár fejtámlaVálassza ki az ideális impozáns fejtámlát hálószobájához

A kreativitás sokféle módon

Ellentétben a kanapé kárpitjaival a nappaliban, a kárpitok mindig is képesek voltak arra, hogy bármilyen bútordarabot kemény és nyájas bútorból fényűzővé és vonzóvá alakítsanak. A kárpitozott fejtámla a végső drámagenerátor, mert luxus elemet ad a csupasz falhoz, és azért is, mert a helyszínen megváltoztathatja a hangulatát a hálószobában, a használt színtől és anyagtól függően.

Fából készült fejtámla

ágy képek szőrme szőnyeg fejtámla

Hagyományos stílusú hálószobákhoz válasszon kárpitozott fejtámlát, amely bojtokkal díszített vagy egyszerűen bélelt. De ha a modern megjelenést részesíti előnyben, bátran menjen a szabadon tervezett formatervezési változatokhoz, vagy készítse el saját egyedi fejtámláját! Nézzen körül-kétségkívül rengeteg barkácsolási ötletet talál. Néhány mintaanyag, például szövet, vatta, rétegelt lemez és tűzőgép segítségével hétvégén elkészítheti egyedi fejfedőjét.

Használja az egész falat a fókusz létrehozásához

Bár sokan inkább a fejtámla hatótávolságát a közvetlenül az ágy mögötti térre csökkentik, a lenyűgöző megjelenés érdekében a teljes környező falat is bevonhatja a projektbe – ez felkavaró hatást keltene. Mérje fel a szobáját, hátha ez a technika hatékony lesz az Ön esetében. Azokban a hálószobákban, amelyeknek fókuszpontra vagy a szoba nagy részét vizuálisan körülzáró elemre van szükségük, a falra terített fa, kárpitozott vagy asztali fejtámla nagyon jól fog kinézni. Bár úgy gondolhatja, hogy a fejtámlát bizonyos méreteken belül kell tartani, sok olyan fejléc, amely a mennyezetig terjed vagy összeolvad a szomszédos falakkal, azonnal izgalommal töltheti el a díszítésre szoruló hálószobát..

A Braun által okozott kár látható ebben a hálószobában

barna ágy kanapé kanapé fejtámla

Dekoratív ékezetek a fejtámlához

Míg a fejtámla fontos szerepet játszik a fókuszpont kialakításában, az ágy körül lévő kiegészítők növelhetik a hálószoba drámai hatását. Akasszon magával ragadó függő lámpát az ágy fölé, vagy szereljen fel egy süllyesztett irányított reflektorfényt, amely a megfelelő falba helyezi a hátsó falat és a fejtámlát. Sok fejtámla -gyártó tervezett egy kompakt oldalsó asztalt és tárolási lehetőségeket, amelyeket beépítettek a fejtámla kialakításába. Keresse meg ezeket a gyönyörű fejtámla modelleket, mivel lehetőséget adnak arra, hogy oldalsó asztali lámpákat, könyveket és díszítőelemeket is elhelyezzen a fejtámlán. Igazán szeretni fogja a hálószobája áramvonalas és minimalista dizájnját. Ez az alternatíva tökéletes olyan kis lakásokhoz és lakásokhoz, amelyekben nincs hely, de lakói még mindig nem akarnak lemondani az izgalmas drámáról.!

Csodálatos fejtámla

hálószoba ágy szürke függönyök fejtámla

Problémája van azzal, hogy kicsit drámaibb hangulatot szeretne teremteni a hálószobájában anélkül, hogy tudná, hogyan? Most láthatja, hogy az impozáns fejtámla az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy megváltoztassuk a szoba stílusát anélkül, hogy teljesen meg kellene változtatnunk a dekorációt. Nem számít, hogy kárpitozott fejtámlát, saját készítésű változatot vagy kiegészítők által kiemelt komplett falburkolatot választott – mindenesetre egy lépéssel közelebb van ahhoz a lenyűgözően drámai hálószobához, amelyről mindig is álmodott.

A fából készült fejtámla rusztikus hangulatot teremt a hálószobában

szőnyeg ágy fejtámla

Willman Interiors / Gina Willman, ASID

Tim Cuppett építészek

Christopher Stark fotográfia

Laura Britt Design