Halloween

Halloween

Halloween smink egyszerű: elképesztő ötletek és utasítások

Halloween alkotja csak La Catrina

A halloweeni smink ugyanolyan fontos, mint a jelmez, ezért a sminkre is kellő figyelmet kell fordítani. És nem kell profinak lennie ahhoz, hogy ügyesen sminkelje az arcát, és félelmetes megjelenést hozzon létre-ebben a bejegyzésben megmutatunk néhány halloweeni sminkötletet, amelyekbe egyszerűen beleszeretne ! Javaslataink mindkét nemre alkalmasak, és nagyon könnyen és gyorsan követhetők, ezért ideálisak, ha kevés az idő. Reméljük, hogy tetszeni fognak javaslataink, és reméljük, hogy élvezni fogja a sminket!

Halloween smink egyszerű: ijesztő zombi megjelenés

Halloween smink csak sima zombi

Halloween smink egyszerű zombi utasítások száj smink

Halloween smink egyszerűen szájba varrt szemceruza

Halloween make up zombi száj smink szemceruza

Halloween smink könnyű szájba varrt zombi

Halloween smink csak ijesztő szem smink

A Halloween smink egyszerűen hangsúlyozza a zombi szemeket

A Halloween smink egyszerűen hangsúlyozza a zombi száját és a szemét

Az első ötletünk a Halloween egyszerű sminkeléséhez egy hátborzongató zombi megjelenés, amelyet könnyen megcsinálhat, bár gyakran nagyon nehéznek tartják. Például, ha hirtelen meghívtak egy buliba, és kevés az ideje, ne próbálja meg sminkelni az egész arcát. Javasoljuk, hogy csak a szájára koncentráljon, és hagyja, hogy úgy tűnjön, mintha megvarrták volna. Annak érdekében, hogy az eredmény a lehető legreálisabb legyen, először sápadt sminket vigyen fel az arcára – használhat olyan alapozót, amely világosabb, mint a természetes bőrszín; nagyon sápadt eredmény érdekében kipróbálhatja az álcázó sminket vagy a színházi sminket. Ezután hangsúlyozza a szemét sötét szemhéjfestékkel, fekete kagylóval és szemceruzával, és próbálja meg utánozni a szem alatti mély karikákat a sminkkel. A szemceruzával vagy a fekete kohl -ceruzával könnyedén elkészítheted a szádat, mintha megvarrtad volna. Amikor a “varratok” már készen vannak, próbáljon néhány “vérfoltot” készíteni a vörös rúzsával. Már be van fejezve!

Halloween teszik csak zombi nagyszerű megjelenés

A Halloween-smink csak az arc felét teszi fel

Halloween make up egyszerűen varrások szája orrát

Halloween smink egyszerűen zombi lenyűgöző

A Halloween sminkje egyszerű: készítse el saját mesterséges bőrét

A Halloween egyszerűen zombi mesterséges bőrt alkot

A Halloween egyszerű mesterséges bőrkészítési utasításokat tartalmaz

A halloweeni smink csak maga csinál hamis vért

A mesterséges zombi bőr elkészítése is nagyon egyszerű. Ehhez keverjen össze egy rész zselatint három rész vízzel, és tegye a keveréket a mikrohullámú sütőbe egy ideig (10–20 másodperc), amíg észreveszi, hogy a zselatin feloldódott. Semmilyen körülmények között ne hagyja felforralni a keveréket – különben nem fogja elérni a kívánt eredményt! Hagyja ezeket jól kihűlni, mielőtt ecsettel felviszi az arcára. Annak érdekében, hogy zombi bőre szakadt legyen, használhat egy körmöt. A szép “sebeket” műanyag villával vagy kanállal is meg lehet tervezni. Természetellenes fehér foltokat hozhat létre, ha néhány darab WC -papírt használ (arcszöveteket is használhat), és vékony réteg zselatinkeveréket vihet fel a tetejére. Ahhoz, hogy a “sebek” mélyebben jelenjenek meg, használjon csipeszt. És ha ezt valami hamis vérrel szeretné díszíteni, várja meg, amíg a zselatin teljesen kiszárad. A borzasztó zombi smink végső illatának hozzáadásához hangsúlyozza szemét és arccsontját szürke vagy fekete szemhéjfestékkel. teljes!

Halloween smink egyszerű – aranyos macska

Halloween alkotják egyszerűen macska gyönyörű megjelenés

Halloween smink egyszerű utasításokat

Halloween smink egyszerűen eredeti ötletek macska

Halloween smink csak sima macska

Az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb ötlet a lenyűgöző Halloween -sminkhez, amelyet kipróbálhat, a következő javaslatunk, nevezetesen – sminkelje arcát, mint egy macska! A macska sminkje különösen elegánsnak és játékosnak tűnik, és szó szerint néhány percig elkészíthető. Ki mondta, hogy a Halloween sminknek mindig ijesztőnek kell lennie? Először vigyen fel egy sápadt alapozót a bőrére – ezáltal a smink láthatóbb lesz. Hangsúlyozza a szemet szemceruzával, szempillaspirállal és fekete kohllal, vagy a szemöldökét egy speciális szemöldökceruzával. A macska arcának keretezéséhez használjon folyékony fekete vízálló szemceruzát. Óvatosan hangsúlyoznia kell a felső ajkát és az orr hegyét, és végül mindkettőt vékony vonallal kell összekötni, amint a fenti képeken látható. Néhány fekete “szeplő” az arcán kiegészítheti fantasztikus macska megjelenését. További inspiráló ötletekért az egyszerű Halloween sminkhez nézze meg alábbi fotóinkat!

A Halloween könnyen kitalálható – inspirálóbb ötletek

A Halloween egyszerűen La Catrina hölgyeket alkot

Halloween smink csak bohóc

A Halloween smink egyszerűen felviszi az arc felét La Catrina

A Halloween remek ötleteket alkot, hölgyeim

A Halloween mindössze 3 nagyszerű ötletet alkot

Halloween smink könnyű baba hátborzongató hölgyek

A Halloween smink egyszerűen heget hoz létre

A Halloween remek ötletek hálózata

Halloween alkotják egyszerűen mesh tündér hölgyek

Halloween smink egyszerűen pókháló

Halloween smink könnyű vámpír gyerek műfogak

Halloween alkotja könnyű vámpír gyermek sötét karikák

A Halloween sminket könnyűvé teszi a vámpír arca

Halloween smink csak tedd a szemedre vámpír

Halloween make up könnyű, hogy vámpír sötét karikák

A Halloween smink egyszerűen hangsúlyozza a vámpír szemöldökét

Halloween smink egyszerűen vámpír száraz ajkak

Halloween alkotják egyszerűen vérfoltok száj vámpír

Halloween smink könnyű vámpír gyerek ijesztő

A halloweeni smink egyszerűen hamis vért szakít

Read more