Gadgeti

Savjeti za ljepotu – visokotehnološki uređaji za savršenu kožu 2016.!

Savjeti za ljepotu za lijepu kožu putem inovativnih kozmetičkih uređaja

Svaka žena želi izgledati lijepo i mlado. Najviše pažnje privlači savršena koža lica. Čista, glatka i bez bora koža poput bebine san je mnogih žena. Stoga smo za vas istražili i htjeli bismo vas upoznati s nekim inovativnim kozmetičkim uređajima koji vam u tome mogu pomoći.

Ovi inovativni, visokotehnološki kozmetički uređaji dokazuju da je budućnost ljepote već ovdje …

ZIIP Beauty Full ZIIP Beautiy KIt

ZIIPBEAUTY zategnite kožu savršeni savjeti za ljepotu kože

Video kao uputa

Ovo je uređaj za masažu lica pomoću elektrostimulacije. Ovaj ručno upravljani nano uređaj povezuje se s vašim iPhoneom ili iPadom. Opskrbljuje vašu kožu posebnim električnim valovima koji zaglađuju bore i njeguju osjetljivo područje oko očiju.

Uređaj je također prikladan za prevenciju i liječenje akni. Neodvojivi dio ovog uređaja je poseban provodljivi gel. Ovo se nanosi na kožu neposredno prije tretmana uređajem. Tek nakon 4 do 5 nanošenja koža postaje čvršća, glatkija i mekša.

Beauty Bioscience GloPro Beauty alat za lice

savjeti za ljepotu zatezanje kože uređaji za kožu

Uređaj za masažu lica s crvenim LED svjetlom. Okretna glava uređaja stimulira kožu i potiče proizvodnju kolagena. Rezultat je čvrsta koža i profinjene linije lica. Ovaj uređaj pomaže i u brzom oporavku kože nakon posjeta kozmetičaru. Crveno LED svjetlo pomaže u ukupnom stanju kože. Potiče obnovu stanica, a posebno obnovu fibrobalasta koji proizvode kolagen i elastike. LED je hladno svjetlo koje emitiraju poluvodičke diode i stoga ne emitira toplinu. Stoga su ti tretmani potpuno bezopasni i prikladni su za sve tipove kože.

Savjeti za ljepotu – Skin Inc Optimizer Voyage Tri -Light

zategnite kožu kožni uređaji savjeti za ljepotu

Uređaj za kromoterapiju sa stimulacijskim svjetlom niske frekvencije. Ova niskofrekventna kromoterapija pomaže u zaglađivanju i zatezanju kože lica te istodobno potiče cirkulaciju krvi. Uređaj je kaleidoskop sa plavim, crvenim i žutim svjetlom. Nježno dodiruje kožu lica, liječi kožne probleme, aktivira cirkulaciju krvi, hidratizira, učvršćuje, zaglađuje bore, pomlađuje, umiruje i daje osjećaj nevjerojatne opuštenosti. Svako svjetlo razlikuje se svojim jedinstvenim učinkom na kožu. Crveno svjetlo ublažava i regenerira kožu, žuto osigurava zdrav sjaj, a plavo smiruje upaljenu, masnu ili osjetljivu kožu.

Touch + Glow komplet za akupresuru lica

savjeti za savršenu ljepotu kože zatežu kožu

Ovo je akupunkturni facelift. Touch + Glow novi je sustav pomlađivanja. Obećava čvršću i sjajniju kožu za manje od 30 dana. Ovo je nježan dodir kože pomoću magnetizirane čelične šipke. Manipulacija kombinira akupunkturu s mikrostrujom, ultrazvukom i LED svjetlosnom terapijom. Laganim pritiskom na određena područja kože uređaj će zategnuti, izgladiti i tonizirati kožu lica. Daje sjaj, mekoću i nježnost.

Savjeti za ljepotu – put

zategnite kožu savršeni savjeti za ljepotu kože

Disk s integriranim senzorima i ultraljubičastim zrakama koji pružaju informacije o stanju kože. Ovaj sjajni disk veličine Južne Koreje veličine dlana jednostavan je za nošenje i ima impresivne značajke. Povezan mobilnom aplikacijom s Bluetoothom, ovaj uređaj ima integrirane senzore koji pružaju mnogo informacija – od razine vlažnosti i ultraljubičastih zraka do temperature i vlažnosti. Govori vam o stanju vaše kože i daje vam savjete kako se njegovati.

Mink Makeup Pen Starter Kit – olovka za ručno izrađenu 3D šminku

savršena koža zategnite savjete za ljepotu kože

Izrađena pomoću najnovije inženjerske tehnologije, ova digitalna olovka omogućuje 3D šminkanje. S ovim uređajem možete upotrijebiti aplikaciju Mink Makeup App za odabir i naplatu određenih nijansi boja pomoću slike na kojoj možete jasno vidjeti boje šminke. Zatim te podatke možete koristiti za programiranje olovke. Puderu koji dolazi s setom olovke dodate boju koju ste odabrali. Kliknite ovdje za čitanje uputa za uporabu ili a Video pogledati.

Smatrate li da su naši inovativni savjeti za ljepotu zanimljivi? Nadamo se da smo vam bili od pomoći i pobudili vaše zanimanje. Više o tome možete saznati na Internetu … Zabavite se i dobro njegujte kožu lica!

Savjeti za ljepotu – Tria laser za usporavanje starenja – zaglađivanje bora oko očiju

 oči laser tria dob prkošenje savjeti za ljepotu savršena koža

Foreo Luna – inovativni piling

foreo vibracijski savjeti za čišćenje lica

Savjeti za ljepotu – masaža lica elektrostimulacijom

savjeti za ljepotu čista koža zateže kožu

Niskofrekventna kromoterapija zateže i zaglađuje kožu lica

alati za kožu savršeni savjeti za ljepotu kože  

Savjeti za ljepotu – Ovaj uređaj potiče proizvodnju kolagena

   savjeti za savršenu ljepotu kože alati za kožu

PHILIPS Visacare Mikrodermoabrazija – Za podizanje i piling

čvrsta koža koža lica savjeti za ljepotu savršena koža

Savjeti za ljepotu – lijepa koža i osjećaj nevjerojatne opuštenosti

zategnite kožu beauty savjeti savršena koža

PHILIPS VisaPure Advanced – 3 u 1!

philips oprema beauty savjeti čista koža

Savjeti za ljepotu – Neka vaša koža bude u savršenom stanju

 beauty-savjeti-koža-zategnuti-savršena-koža

Koju biste kozmetičku metodu odabrali??

savjeti za ljepotu učvršćuju kožu savršen uređaj za kožu