fürdőszoba

Trendek és ötletek a modern fürdőszobákhoz

modern esőzuhany üvegajtó

A legtöbb ember számára a fürdőszoba személyes szentély lett. Ez nem csak egy szoba, ahol le kell mosni a szennyeződést. A modern fürdők személyes gyógyító terület, ahol enyhítheti a napi stresszt és pihenhet. Tehát amikor felújítja a fürdőszobát, akkor nem csak egy erre a célra kialakított fürdőszobát hoz létre, hanem egy olyan helyet, ahol könnyen pihenhet és megtalálhatja önmagát. Minden perspektívának és alkotóelemnek ehhez a célhoz kell vezetnie, és ugyanakkor meg kell felelnie a fürdőszoba gyakorlati követelményeinek.

modern fürdőszobák menedékként

fa hiúságú fürdőszoba kialakítás

Ha új otthont épít vagy felújítást tervez, a 2017-es keresett fürdőszobai tervezési trendek alábbi listája felkeltheti kreativitását. Itt találhat igazán klassz fürdőszobai terveket 2017 -ből, amelyeket átvehet és testre szabhat az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

A modern fürdőszobák kicsik és hatékonyan vannak kialakítva

modern fürdőszobák fehér falburkolattal

A fürdőszobák belsőépítészeti trendje 2017 -ben a kisebb fürdőszobák felé irányul, korlátozott léptékben a hatékony használatra és a luxusra összpontosítva.

Egy kicsi, kényelmes és mégis korlátlan fürdőszoba – a titok a rendelkezésre álló hely hatékony kihasználásában rejlik. Minden centimétert optimálisan kell használni. A szabadon álló kádak egyre népszerűbbek. A jelenben kisebb WC -csészéket talál művészi kivitelben, valamint kisebb, egyedi kialakítású mosogatókat. Egyéb különlegességek, amelyek ma egy kisebb fürdőszobához tartoznak, és egyúttal növelik a térérzetet, a küszöb nélküli zuhanyzók, a szekrények helyett több polc és a szabadon álló mosdók..

modern fürdőszobák csúcstechnológiás WC-vel

Berendezés modern fürdőszoba szürke fali csempe fa mosdó

Manapság a csúcstechnológiás WC-csésze ülésmelegítőt, automatikus nyitást és süllyesztést, állítható légszárítókat, beépített fertőtlenítő és szagtalanító rendszereket és így tovább (világítás, mozgásérzékelő, gyorskioldás) tartalmaz. Egy másik népszerű szolgáltatás a vezeték nélküli zenelejátszó, amely automatikusan bekapcsol a WC -fedél kinyitásakor. A WC -fedél ismét leengedésekor ismét kikapcsol. A zuhanyzókban csúcstechnológiát is talál. Az intelligens zuhanyzók ismerik a kívánt hőmérsékletet, és bekapcsolják kedvenc zenéiket zuhanyzás közben. Vagy van egy kis hűtőszekrény a fürdőszobában, amellyel a gyógyszereket vagy italokat hidegen tarthatja.

A sárgaréz és arany tónusú kiegészítők visszatérnek

fürdőszoba márvány csempe modern

Ezek az új árnyalatok tökéletes ellentétben állnak az elmúlt években rendkívül népszerű hűvös szürke színekkel. A meleg arany hang minden helyiségnek megfelelő mélységet, szélességet és luxust ad. Az olyan nemes anyagok, mint a sárgaréz, a réz és a márvány némi nosztalgiát nyújtanak a szerelvények vagy mosdók tekintetében. Népszerűek a rusztikus fürdőszobák is, ahol természetes kő burkolólapokat használnak. A rusztikus stílusú, modern fürdőszobákban sötét színű fabútorok találhatók.

Semleges stílus, de természetes alaphangokkal

szabadon álló kád modern fürdőszobák

Manapság nagyon népszerűek a semleges dekorok. A tulajdonosok szeretik a fehér, törtfehér és világosbarna színeket. Ezek a színek teszik a szobát modernnek és elegánsnak. A fürdőszobában számos olyan anyagot használnak, mint a tégla, a fa és a természetes kő. A semleges stílus és a pihentető, organikus akcentus kombinálásának számos módja van. Tervezhet egy falat mozaikokkal levelekkel és madarakkal, vagy falat rakhat kerámia csempével tégla megjelenésben, vagy világítást helyezhet úgy, hogy a nap közvetlenül a szobába süssön. Végtelen fürdőszobai tervezési ötleteket adhat álmai fürdőszobájának létrehozásához.

modern fürdőszobák egyedi csempe kialakítással

modern fürdőszoba design kék csempe

2017 -ben nagyon aktuális az egyedi és érdekes geometriai mintázatú csemperakás. Ezek a szemet gyönyörködtető minták nem egyszerűen hangulatos légkört teremtenek, hanem a fürdőszobában hátsó falakként, szegély ékezetként és nagy falháttérként használják. A világoskék vagy türkizkék csempék kiemelik a modern fürdőszoba különleges hangulatát. Az elegáns fürdőszobai kiegészítők biztosítják a teljes élményt a fürdőszobában. Ha egyszerű, kockázatmentes módszert keres fürdőszobájának élénkítésére, próbálja ki a legjobb trendeket.

fürdőszoba küszöb nélküli bézs csempe

A modern fürdőszobák rusztikus megjelenést kölcsönöznek

modern fürdőszobák fali tükrök

modern fürdőszobai tükör

modern fürdőszoba fekete fali csempe fa alapszekrény

ötletek a fürdőszobák világítására

fürdőszoba kialakítású falitükör

modern fürdőszoba fehér fali csempe szürke padlólap

kis fürdőszoba berendezése modern

kis fürdőszoba kialakítás

modern fürdőszobabútor dupla mosdó fa alapszekrény

modern fürdőszobák bézs barna fa szekrény

fürdőszoba design zöld falak

modern fürdőszoba dekorációs ötletek

modern, küszöb nélküli zuhanyfal üvegfalú fürdőkádak

modern fürdőszobák fabútorokkal

világos fürdőszoba modern

fürdőszoba modern fehér falburkolatok

bútorozás modern fürdőszoba kád antracit bútor garnitúra

modern üveg zuhany

fürdőszoba modern mozaik csempe

modern, indirekt LED -es fürdőszobai világítás

dupla mosogató rusztikus fürdőszoba világítás

fürdőszobai áramkör

modern esőzuhany üvegajtó

luxus fürdőszoba fekete alapszekrény

modern fürdőszoba fa megjelenésű csempe

fürdőszoba természetes kőből készült falburkolat

modern fürdőszobákat kialakítani

modern fürdőszoba design mozaik fali csempe

modern fürdőszoba fabútorokkal

dupla mosdó aqua csempe

fürdőszoba kialakítás beépített zuhanyzóval

luxus kialakítású fürdőszoba

modern fürdőszoba szürke csempével

modern fürdőszobai világítás

modern fürdőszoba átlátszó üveg zuhanyajtóval

fürdőszoba modern

kád a fa állványon

világos fürdőszoba modern zuhanyzóval

fürdőszoba elegáns kialakítás

fürdőszoba berendezése modern

modern fürdőszoba kialakítás