fürdőszoba

Fürdőszoba csempe nélkül, vagy másképp tervezze meg a fürdőszobát

Fürdőszoba csempe nélkül modern panelek színes üveg

El tudna képzelni egy fürdőszobát csempe nélkül? A csempe az egyik legnépszerűbb fürdőszobai padló és falburkolat, mivel tartós, vízálló és könnyen tisztítható. De vannak -e jobb alternatívák, és hogyan teheti egy kicsit szokatlanabbá a fürdőszobát csempe nélkül? Ebben a cikkben megtalálod a választ! Itt bemutatunk néhány kreatív ötletet és változatot a csempe nélküli fürdőszobához. A fényképek érdekes példákat is mutatnak ezzel kapcsolatban, és segíthetnek abban, hogy a fürdőszobája modernebb és vonzóbb legyen. Reméljük, hogy tetszeni fognak javaslataink, és reméljük, hogy szívesen olvassuk őket!

Csempe nélküli fürdőszoba kialakítás az egyedi fürdőszobához

Design fürdőszoba csempe nélkül

Fürdőszoba csempe nélkül, fa mint ékezet

Fürdőszoba csempe üveglapok nélkül

Fürdőszoba csempe nélkül, faburkolat

Fürdőszoba csempe nélkül nagyszerű tapéta

Hogyan tervezzünk fürdőszobát csempe nélkül? Valójában sokkal több alternatíva létezik a hagyományos csempézett falak és padlók számára, mint gondolná – dekoratív vakolat és tapéta, amelyet kifejezetten a fürdőszobához terveztek; vízálló falbevonatok; Fa burkolat, amely csodálatos, hangulatos hangulatot teremt a fürdőszobában; Műanyag panelek, amelyek lenyűgözőek modern megjelenésükkel, stb. Az alábbiakban röviden megvitatjuk a különböző csempe nélküli fürdőszobai tervezési lehetőségeket, amelyeket választhat. Mint mondtam, a fényképek néhány eredeti tervezési megoldást is illusztrálnak, és tökéletesen használhatók modellként. olvasson tovább!

Fürdőszoba csempe nélkül: faltervezés tapétával

Fürdőszoba csempe nélkül, tapéta kő megjelenés

Fürdőszoba csempe nélkül nem szőtt tapéta ékezetes fal

Fürdőszoba csempe nélkül nem szőtt tapéta

Fürdőszoba csempe nélkül modern tapéta

Fürdőszoba csempe, tapéta, fa megjelenés nélkül

Néhány éve egyre népszerűbbé válik a fürdőszobában tapétával készült faltervezés. Természetesen nem a hagyományos, a nappaliban, a hálószobában vagy a konyhában használható tapétákat használja, hanem a speciális, nem szőtt tapétákat, amelyeket nedves területekre terveztek. Víz- és gőzállóak, és a hagyományos tapétákhoz hasonlóan vidám formákkal és mintákkal nyűgöznek le, amelyek a fürdőszobát a jólét oázisává alakíthatják. Az Ön által választott motívum tapétákkal nagyszerű hangsúlyos falakat hozhat létre a fürdőszobában – az absztrakt geometriai minták, amelyek egyszerűen ideálisak egy minimalista fürdőszobához, különösen vonzóak és modernek voltak az utóbbi időben. Ezenkívül az ilyen típusú tapéták könnyen tisztíthatók, és gyakran antibakteriális és penészgátló adalékokkal vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a jó higiénia fenntartását a fürdőszobában. Különleges bevonatuk miatt nem szívják fel a nedvességet, és így védik a falakat ettől.

Fürdőszoba csempe nélkül: a fa hangulatos légkört teremt

Fürdőszoba csempe nélkül fapadló

Fürdőszoba csempe nélkül érdekes üveglapok

Szeretne hangulatos hangulatot teremteni a fürdőszobában? Akkor a fa a megfelelő választás az Ön számára! Különleges vízálló fa burkolatok állnak rendelkezésre a fürdőszobában a padlóhoz és a falakhoz. Természetes anyagként a fa elnyeli a nedvességet, és így nem keletkezik páralecsapódás – ez megakadályozza a penészedést is. A fenyő egyszerűen tökéletes a fürdőszobában, mivel ez a fafaj antibakteriális hatással rendelkezik, és vonzó megjelenésével lenyűgözi. A valódi fa, mint padlóburkolat a fürdőszobában, nagy gondot igényel – rendszeresen olajozni és lakkozni kell, de az erőfeszítés mindenképpen megéri, mert a fa melegséget és életérzést kelt minden szobában.

Fürdőszoba csempe nélkül – modern tervezési megoldások

Fürdőszoba csempebetonfal nélkül

Fürdőszoba csempe nélkül, hangsúlyos fal, természetes kő

Fürdőszoba csempe nélkül, durva beton megjelenés

Fürdőszoba csempe nélkül, természetes kőfal

Fürdőszoba csempe, üveglap, pitypang nélkül

Fürdőszoba csempe nélkül, természetes kő

Fürdőszoba csempe, üveglapok nélkül, 3D hatás

Egy másik nagyszerű ötlet a csempe nélküli fürdőszobához egy durva akcentusfal, amely betonból vagy természetes kőből készült. Mindkét anyag különösen tartós, színhű és valóban érdekes megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A beton városi hangulatot hoz magával, míg a természetes kő hívogató, vidéki hangulatot teremt. Ha a második lehetőséget választja, akkor jobb, ha a követ simára csiszolják – a durva felületet sokkal nehezebb tisztítani. Különösen vonzó lehetőség a színes üveglapok. Az üvegfalú falkialakítás szuper modernnek tűnik, és lehetővé teszi, hogy lenyűgöző ékezeteket helyezzen el a fürdőszobában. Az ilyen típusú panelek hő- és vízállóak is, ezért zuhanyzó és kád mellett is használhatók. Az üveg gyorsan piszkos, de ugyanolyan gyorsan tisztítható, és nem kevésbé tartós, mint a hagyományos csempe.