Fürdőszoba berendezése

Fa fürdő? Ismerje meg jobban ennek a kialakításnak az előnyeit és hátrányait

A fából készült fürdőszoba sok házlakó álma, de mások el sem tudják képzelni. De minden bizonnyal ez az egyik modern irányzat, és ennek fő oka az otthonos jellege. A fa ma már minden helyiség része, függetlenül azok funkciójától. Hosszú ideig élvezheti ezt a formatervezést, hogy jó faanyagot találjon és kiváló minőségben feldolgozza. Gondozása is egyszerű. Ez azonban drága projekt, és előzetesen tájékozódnia kell a lehetséges hátrányokról. Szeretne többet megtudni róla?

A fából készült fürdőszobában csak néhány részletet futtathat

fürdőszoba fa - könnyű és meleg árnyalatok

A fából készült fürdőkád előnyei

Következetes és fenntartható karakter

A fa az egyik legtartósabb és legtartósabb anyag bármilyen típusú tervezéshez. A fürdőszoba esetében azonban intenzív nedvességnek van kitéve. Nem vezet ez ahhoz, hogy a fa penészesedik és gyorsan megromlik? Ez mindenképpen jogos kérdés.

Csak el kell kerülnünk a fa beépítését bizonyos különösen nedves területekre. Így természetesen alkalmatlan lenne a zuhanykabinhoz. Ezenkívül a fa fürdőszoba jó szellőzése kulcsfontosságú lenne ezen anyag minőségének megőrzése érdekében.

A fa és a sötét színek kombinációja nagyon modernnek tűnik

fürdőszoba fa - fa falak és fekete ékezetek

Időtlen karakter

Esztétikai szempontból a fából készült fürdőszoba nagyon jó befektetés. Az ebből az anyagból készült bútorok és szerelvények időtálló jellegűek, és biztosan naprakészek maradnak évtizedekig.

A fa nagyon alkalmas anyag a fürdőszobai bútorokhoz

fürdőszoba fa - márvány és fa a fürdőszobában

Változatos és egyéni

Különféle fafajtákat kombinálhat, és minden, ebből az anyagból készült darab rendkívül egyedi. Minden bizonnyal nem lesz más fürdőszobabútor, amelynek színe és szemcséje pontosan azonos lesz. Ezenkívül ez a fajta lehetővé teszi a különböző életmódokhoz való alkalmazkodást.

Az ilyen fából készült fürdőszoba merész és egyben nagyon otthonos megoldás

rossz fa - nagyszerű faburkolat a fürdőszobában

Kényelem és kényelem

Életünk egyre megerőltetőbb, és ezzel együtt az otthonosság és az otthoni kényelem is egyre fontosabbá válik. Éppen ezért egyre fontosabb számunkra, hogy az egészségügyi létesítmények minél hívogatóbbak és melegebbek legyenek. A bútorok elrendezése összehasonlíthatatlanul jó hatással van e tekintetben.

Egy fából készült fürdőben biztosan azonnal ellazul

rossz fa - csodálatos szobai ötletek

A fából készült fürdőszobai bútorok hátrányai

Magas költségek

A fürdőszobai bútorokhoz a legjobb minőségű fára van szüksége. Ez az egyetlen módja annak, hogy ellenálljon a nedves körülményeknek és az állandó használatnak. A nedvesség elleni felületkezeléseket is rendszeresen kell alkalmazni. Ez időigényes, de csak lehetővé tenné az anyag jó minőségének megőrzését.

Ez a fából készült fürdőszoba egyszerre modernnek, otthonosnak és előkelőnek tűnik

fürdőszoba fa elegáns kis fürdőszoba

Bonyolult karbantartás

Ahogy korábban mondtam, kombinálnia kell a fát más anyagokkal a fürdőszobabútorokhoz. A burkolatokat különösen nedves helyeken, például zuhanykabinban kell használni. Ellenkező esetben a fa szépsége idővel romlik a nedvességtől. De nem számít, hol rögzíti a fát, ezt az anyagot többé -kevésbé befolyásolja a nedvesség. Ezért mindig gondosan szárítsa meg és szellőztesse ki. Minden gondatlanság gyorsan megjelenik a minőségben, és gyakrabban kell felújítania a fürdőszobát. Tehát az időigényes karbantartás a második fő hátrány a magas költségek mellett.

Kombinálhat valódi fát és mesterséges anyagokat, amelyek fának néznek ki

fürdőszoba fa szürke barna fal ötletek

Mire használható a fa a fürdőszobában??

Most szeretnénk kicsit konkrétabbak lenni, amikor leírjuk a fából készült fürdőszoba kifejezést? Egyáltalán hová tehetné ezt az anyagot? Használható a padló kialakításához, de mint mondtam, semmiképpen sem a zuhanykabinhoz, ahol a víz bőségesen folyik. A fa burkolatokhoz fa panelek is használhatók. Ez lenne a megfelelő anyag a különféle tárolóbútorokhoz és polcokhoz, valamint a művészi díszítő részletekhez is.

Szeretne egy ilyen elegáns, rusztikus fürdőszobát?

fürdőszoba fa szürke-barna színpaletta

Más anyagokkal kombinálva az egyenletes hatás érdekében

Monokróm megjelenést szeretne elérni? Ehhez azt javasoljuk, hogy a fát párosítsa más, fához hasonló anyagokkal. A bambusz és más hasonló, természetes megjelenésű hiteles anyagok kombinálása szintén opció. Természetesen a zuhanykabinot PVC -ből és más anyagokból fa megjelenésben készítheti el.

Bármilyen stílus lehetséges a megfelelő minták és minták kiválasztásának köszönhetően. Ráadásul viszonylag könnyen jöhet egy díszes eklektikus dizájn. Képeink sok ötletet adnak ezzel kapcsolatban. Jó szórakozást a lefelé görgetéshez!

A fa nagyon jól kibontakoztatja szépségét más természetes anyagokkal kombinálva

fürdőszoba fa kontrasztos kivitel

A fa elemek hangsúlyozzák ennek a fürdőszobának a rusztikus hatását

fürdőszoba fa természetes kő és fa bútorok

fürdőszoba fa nagy kontraszt a fafelületek és a csempe között

fürdőszoba fa csodálatos szoba kialakítás

A fából készült falburkolat spa megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának

szürke ékezetes felületek fürdőszobai fából

márvány és fa - nagyszerű ötletek fürdőszobai fához

tükör a nagy fürdőszobában

nagy fürdőszoba mosdó fa