Fürdőszoba, barkácsolás

Fürdőszoba, barkácsolás

Készítse el saját mosdóját – részletes utasítások és gyakorlati tippek

Klasszikus mosdó

Ha kreatív vagy, szeretnél elsajátítani valamit szabadidődben és szereted a kihívásokat, akkor tetszeni fog az ötlet, hogy magad készíts hiúságot. Ez a feladat természetesen nem könnyű, de ebben a cikkben részletes utasításokat, valamint sok gyakorlati tippet talál a mosdó saját készítéséről. sok sikert!

Készítse el saját mosdóját – praktikus tippek

Hiúság két mosdóval

Klasszikus mosdó

Fa mosdó

Háztartási egység fa eredeti kivitelben

DIY hiúság

Fa mosdó porcelánból

Ha saját maga szeretne mosdót építeni, akkor tudnia kell, hogy a feladat nehéz és időigényes. Az erőfeszítés mindenképpen megéri, és elégedett lesz a munkájában, mert lehetősége van arra, hogy maga is valami hasznosat tegyen. Ezenkívül az eredeti megjelenésű házi mosdókapocs nagyon gyorsan feltűnővé válhat a fürdőszoba vagy a konyha belsejében. Az alábbi utasítások részletesen leírják a mosdó felépítését. Kövesse az egyes lépéseket a szép eredmény eléréséhez!

Szükséges eszközök és anyagok

Mosdó purisztikus sötét fa

Ha saját maga szeretne hiúságot építeni, akkor sok eszközre és anyagra van szüksége. A szükséges elektromos szerszámok a következők:

  • Lombfűrész
  • Akkus csavarhúzó
  • Különc csiszoló
  • Finom permetezőrendszer
  • fúrógép
  • Lefolyó
  • Csiszolópapír
  • radír
  • Ceruza és összecsukható szabály

És minden szükséges anyag, amelyből a mosdó készül, a következők: nagy laminált falap, közepes sűrűségű farostlemez, négyzet alakú fa, süllyesztett fejű csavarok, székszögek vagy rúdfogantyúk és falakk. A hardverboltban természetesen mindent megtalál, valamint szakmai tanácsokat, amelyek segíthetnek.

Készítse el saját mosdóját

Rusztikus mosdó

Lépés: Csatlakoztassa a középső panelt és a felső polcokat

Készítse el saját használati utasítását a mosdókagylóról

DIY hiúság az alkatrészek helyének meghatározásához

Ha megvan minden, amire szüksége van, elkezdjük építeni a hiúságot. Az első dolog, amit meg kell tennie, csatlakoztassa a két felső szintet és a középső panelt. Ehhez tegye a három részt dupla T alakúra, és ceruzával jelölje meg a hátsó széleket, hogy később tudhassa, melyik rész hova megy. Ezután keresse meg a két polc középső vonalát – a középső panel csavarozására szolgáló lyukak ezen lesznek. Ezután fúrjon két lyukat minden emeleten, és használja az akkus csavarhúzót a szerkezet rögzítéséhez.

2. lépés: Csatlakoztassa a testrészeket

Készítse el saját mosdóját Rajzoljon körvonalakat

csatlakoztassa a testrészeket egymáshoz

csatlakoztassa a testrészeket

Ezután össze kell kötni a testrészeket. Helyezze a harmadik emeletet és a dupla T -t látható széleikre. Ceruzával jelölje meg helyzetüket egymáshoz képest, majd rajzolja körvonalait mindhárom emelet mindkét oldalára. Fúrjon három lyukat a körvonal közepére, hogy a polcokat be lehessen csavarni az oldalakba. Ehhez ismét szüksége lesz az akkus csavarhúzóra. Ugyanezzel az elvvel csavarja össze a hátsó falat: helyezze el a kívánt módon, és rajzolja rá az alsó és a középső polc körvonalait. Fúrjon öt lyukat a körvonal közepére, és szerelje be süllyesztett csavarokkal.

3. lépés: szerelje fel a fedőlapot

Készítse el saját maga a mosdót, szerelje fel a fedőlapot

DIY hiúság fedőlap és fedél összeállítása

Készítsen praktikus tippeket saját mosdóállványához

A következő lépés a fedőlap összeszerelése – alulról a felső polcon csavarva. A hátsó részen rögzítse a lemezt az oldalakhoz a szék szögével. A mosdónak még fedélre van szüksége, hogy a mosdó vízelvezető berendezése le legyen fedve. Az első szélekkel egy síkban is rögzíthető. Ehhez fektesse a teljes szerkezetet a hátára: a fedél és a jobb oldal külső széle közötti távolságnak, valamint a középső polc alsó széle és a burkolat közötti távolságnak 5 mm-nek kell lennie. Végül vágja le a mosogató nyílását a fedőlapon.

4. lépés: Csatlakoztassa a fiók részeit

csatlakoztassa össze a fiókrészeket

A barkács hiúság utasításai összekötik a fiók részeit

Marad a csavarokkal összekapcsolni a fiók részeit. Erősen ajánlott fúró sablon használata a lyukak helyes elhelyezéséhez. Igazítsa a fiókrészeket úgy, hogy a teteje lefelé nézzen. Ezután fúrjon két lyukat a csavarokhoz az elülső és a hátsó rész oldalán. Végül fúrjon két kis lyukat a fiók elején, hogy rögzítse a fogantyút. A fiók már készen áll!

5. lépés: utolsó simítások

DIY hiúság a fafelületek csiszolásához

savanyú uborka

Építse meg maga a mosdót, és fesse le az utolsó simításokat

Készítse el saját mosdóját

Végül, de nem utolsósorban csiszolja le a fafelületeket, vigyen fel foltot a finom permetezőrendszerrel, és végül fesse le egy tiszta lakkal. Teljes! Nem kötelező pontosan egy hiúságot építeni. Egy normál barkács fából készült asztal vidéki vidéket kölcsönöz fürdőszobájának. Hagyja magát inspirálni tervezési ötleteinkből fa hiúságos felsőkkel. Ha érdekel ez a bejegyzés, akkor biztosan tetszeni fog más DIY projektjeink és utasításaink.

Fa mosdó: más inspiráló ötletek

Készítse el saját mosdóját

Fa mosdókagyló két mosdóval

Hiúság és mosogatófa ötletek és inspirációk

Driftwood hiúságú porcelán mosogató

nagy mosogató porcelánból

Mosdó purisztikus kialakítás

Fiú fiókos fiók

Tömörfa mosdó Ötletek és inspirációk

Sötét fa mosdó

Vidéki stílusú mosdó

Mosdó purisztikus kialakítás

kreatív hiúság tervezési ötletek

Mosdó purisztikus sötét fa

Építsd meg saját mosdó ötleteidet és inspirációdat

érdekes hiúságú uszadékfa

Klasszikus fa mosdó

Háztartási egység driftwood

Read more