Frizurák

Göndör frizurák nyáron – folyamatos trend 2019 -től

A legforróbb modellel, az argentin Mica Arganarazzal együtt a göndör frizura trend került előtérbe. A természetes megjelenésű, könnyen kezelhető hajvágások uralták a divatot tavaly nyáron. Ez a tendencia 2020 -ban is folytatódik, kisebb módosításokkal. Általában a haj kicsit rövidebb, mint tavaly nyáron. Az áll hossza szuper hüvelyknek számít.

A változások ellenére könnyen inspirációt meríthet a 2019 -es jelenlegi hajvágáshoz. Mindenekelőtt hagyja ki a hajszárítót, ha lehetséges, és használjon természetes módszereket a felejthetetlen megjelenés eléréséhez. Hangsúlyozza hétköznapibb, informális oldalát a mindennapi életben. Ezután alakítsa át a fürtöket pompás esti frizurává bonyolultabb formázással.

Göndör frizurák: A fiatalos megjelenés együtt jár a természetes fürtökkel

természetesen gyönyörű fürtök, fiatalos megjelenés

Mica Arganaraz göndör frizurája

Divatszakértők szerint Mica Arganaraz göndör frizurája a 2020 -as göndör frizurák varázsát szimbolizálja. Nála a hullámok teljesen természetesek. De amikor először jött Párizsba, először azt tanácsolták neki, hogy egyenesítse ki a haját.

  Ehelyett levágta őket, hogy még jobban mutassa a fürtöket. Mica Arganaraznak igaza volt ezzel a döntéssel, mert trendet állított fel.

Göndör frizurája a mindennapi hangulathoz vagy a különleges alkalomhoz igazítható, teljesen természetes formázással (hajszárító vagy egyéb eszközök használata nélkül). Így minden hölgynek sok ideje van a haja ápolására vagy az összes formázásra.

A fürtök és a hullámok uralják a divatpódiumokat 2020 óta

alexa alig észrevehető fürtöket csavar

Tanácsok a modellekhez

A kissé fiatalos vagy legalábbis alkalmi jellegű göndör frizurák általában uralták a 2019 -es kifutókat, és idén is népszerűek a hírességek körében. Nyilvánvaló, hogy az ember a természetes gondoskodásra támaszkodik. Az erőfeszítés csökken, a professzionális szárítást és formázást kreatív, egyszerű formázási módszerek váltják fel.

Egyrészt a modellek és a széles közönség egyre közelebb kerül. Ezenkívül sokkal több változatosságot fedeznek fel a fürtök természetes szépségében.

Ezek közül néhányat elismert divatmagazinok árultak el.

A tippekben lévő, aszimmetrikus vágású finom fürtök jól néznek ki

finom fürtök aszimmetrikus vágással

Göndörödjön csak a hajvégeken

Például megismételheti a permét valamivel később, 2020 -ban (nyolc hónap múlva hat helyett). A csak a hajvégeken maradó vagy alig látható fürtök aktuálisak. Ezt a megjelenést légszárítással vagy hajszárító nélküli szárítással érheti el. Ezután a különböző szálakat különböző irányokba formázhatja egy kis ápolószerrel. Kísérletezzen, amíg meg nem találja az arcformájához ideális változatot. A 70 -es évekből is inspirációt meríthet ehhez a stílushoz.

A fürtök / hullámok és frufru nagyon népszerűek együtt

Freja Beha Erichsen göndör frizura

Kombináció pónival

A pónikkal való párosítás egy másik nagyszerű ötlet a 2020 -as göndör frizurájához. Mica Arganaraznak van ilyenje, de messze nem az egyetlen jó példakép ehhez. A dán modellnek, Freja Beha Erichsennek is van pónija. Ez inspirálja azokat, akik szeretnek fényhullámokkal menni a hosszabb romantikus frizurákhoz. Sok más modell is mutatja a fürtök és frufru kombinációit.

Az aszimmetriával kombinált fürtök szintén népszerűek

rövid vágás pompájával fürtök göndör frizurák

Minél több, annál jobb

A haj finom hullámai ugyanolyan modernek, mint a szemet gyönyörködtető, nagy fürtök. Ha jól néznek ki rajtad, akkor ismét a győztes oldalon állsz. Akár a legújabb állhosszt, akár egy romantikus frizurát választ, nagyon divatos lehet. Fontos, hogy bármilyen egyedi elemet használjon, amely megfelel a típusának. Ezek közé tartoznak a kiemelések, a frufru vagy egy érdekes réteges vágás, amely kiemeli az arcod szépségét.

A göndör haj speciális ápolószereinek, például hidratáló krémjének használata kötelező. A bennfentes tipp a napi alkalmazás csak ez. A sampont csak két -három naponta szabad használni.

A göndör frizurák szépsége nagyban függ a jó ápolástól

a fürtök hivatalos alkalmakkor is megőrzik a fiatalos jelleget

A göndör frizurákhoz elengedhetetlen a jó ápolás

A végén szeretnénk összefoglalni a göndör frizurák legfontosabb gondozási tippjeit. Ezek nem változnak, de szem előtt kell tartani őket. Különösen azok a nők, akik először döntenek a perm használatáról, gyakran elhagyják azt tudatlanságuk miatt. Ennek természetesen rossz eredményei vannak a haj szépsége szempontjából.

Feltétlenül kérjen tanácsot fodrászától a kötelező ápolási termékekről. Az öblítést soha nem szabad kihagyni a göndör frizurákhoz. Legtöbbször hidratáló krémet is magával kell vinnie, még akkor is, ha csak alkalmanként használja. Ez különösen fontos télen, mert a fürtök szerkezete különösen érzékeny a hideg évszak zord körülményeire.

Nagyjából ugyanez vonatkozik a nyárra is. A göndör hajat gyorsabban károsíthatja az erős napsugár, mint a többit. Ezért speciális fényvédőt kell használni. Gyakrabban nedvesítse meg a haját, különösen mielőtt a tengerbe vagy a medencébe merülne. Rendszeresen használjon speciális hajmaszkot, és havonta legalább egyszer látogasson el a fodrászhoz. Ez felismeri az esetleges károkat az elején, és időben megteszi a megfelelő intézkedéseket.

Ellenkező esetben a fürtök nagyszerű módja annak, hogy hangsúlyozzák saját egyéniségüket anélkül, hogy túlságosan vigyáznának. Ezenkívül mindig változatos és modern karaktert adhat megjelenésének. 2020 -ban a tartozékok ritkábban kerülnek játékba. Másrészt a bátor fürtöket bájosnak tartják. Bízzon a természetes sminkben, amely különösen hangsúlyozza a szemek és az ajkak valódi szépségét.

A gyönyörű fürtök csodálatosan átalakíthatók hivatalos frizurákká

gyönyörű fürtök a hivatalos frizurákban göndör frizurák

Göndör frizurák: puskás hivatalos frizura alkalmi hullámokkal

göndör frizurák alkalmi hullámok és könnyen turkált

Még a nagyon finom hullámok a hajvégeken is nagy különbséget jelentenek

fürtök a vékony haj tippjeiben göndör frizurák

A fürtök és a frufru népszerű kombinációt alkotnak

göndör frizurák egyenes és göndör bob rövid frizurák kombinációja

A hajhossz közepétől származó fürtök klasszikus megjelenést kölcsönöznek

göndör frizurák fürtök a hosszabb hajban

Vörös -szőke fürtökkel – tiszta érzékiség

vörös haj fürtökkel göndör frizura

Természetes göndör frizura egyszerű formázással

természetes fekete fürtök göndör frizurák

Természetes fürtök modern rétegben

természetes zamatos fürtök rövid frizurák fürtök göndör frizurák

A bátor fürtökkel rendelkező frizurák sok divattudatos nő közül az első választás

sötétvörös, fürtökkel göndör frizurák bob frizurák