Frizura trendek

Rövid frizurák nők 2017 – modern megjelenés és stílus ötletek

Rövid frizurák nők 2017

A rövid haj csak férfiaknál néz ki jól? Ebben a bejegyzésben az ellenkezőjéről próbálunk meggyőzni! Mivel a nők rövid frizurái nemcsak praktikusak, hanem különösen modernek is, és nőiesnek, játékosnak és szexinek tűnnek! Itt mindent megtalál a női rövid frizurákról 2017, és megtudja, melyik hajvágás is nagyon divatos lesz jövőre. Reméljük, hogy javaslataink között megtalálja a tökéletes rövid frizurát, és reméljük, hogy élvezni fogja az olvasást!

Rövid frizurák nők 2017: mi a trend ma?

Rövid frizurák nők 2017 modern ötletek

Rövid frizurák nők 2017 aktuális trendek

Rövid frizurák nők 2017 Garcon egyenesen vágva

Rövid frizurák nők 2017 modern aszimmetrikus

Rövid frizurák nők 2017 ötletek és inspirációk

Annak ellenére, hogy a közhiedelem szerint a rövid frizurák férfiasabbnak tűnnek, ez egyáltalán nem így van – csak nézze meg fotóinkat, és győződjön meg róla! A rövid haj nem csak gondozható, hanem a megjelenés és a formázási lehetőségek hatalmas választékát kínálja. Hihetetlen sok rövid frizura létezik, amelyeket kipróbálhat magának – az időtlen bob frizurától és a modern pixie vágástól a rövid oldalvágásig, a réteges felső hajig vagy a pofátlan alvágásig. Ezenkívül a rövid frizurák kiemelik az arcot, és különösen jól kiemelik szépségét. De talán már azon gondolkodik, hogy egyáltalán megfelel -e Önnek egy rövid hajvágás. Mivel a rövid frizurák természetesen az arc formájától is függenek, és ha rosszul döntött, akkor várjon, amíg a haja vissza nő. De emiatt ne aggódj! Mert nagyon egyszerű módja annak, hogy megtudja, érdemes -e elválni a hosszú sörényétől. Ezt a módszert John Frieda fejlesztette ki, és csak egy ceruzára és egy hosszú vonalzóra van szüksége. Tartsa a ceruzát vízszintesen az állához, és helyezze a vonalzót függőlegesen a fülkagyló alá úgy, hogy 90 ° -os szög keletkezzen. Most ellenőrizze, hogy melyik számot mutatja a toll hegye – ha több mint 5,5 cm, akkor jobb elkerülni a rövid frizurát. Az alábbiakban megtudhatja, hogy melyik az az 5 rövid hajvágás, amely a divat a 2017/2018. Hagyja magát inspirálni!

Rövid frizurák nők 2017: Bob frizura

Rövid frizurák nők 2017 Bob Taylor Swift

Rövid frizurák nők 2017 Bob frizura Natalie Portman

Rövid frizurák nők 2017 Bob Nina Dobrev

Rövid frizurák nők 2017 PRAISE Emma Stone

A bob klasszikus a nők rövid frizurái között. Ez a frizura hihetetlenül elegánsnak és nőiesnek tűnik, és a legjobb az egészben, hogy tényleg minden nőnek megfelel! Ennek oka az, hogy a bob fodrásznak számos változata van, amelyek minden hajszerkezethez és arcformához illeszkednek. A klasszikus bob körülbelül állig ér, viszonylag rövid frufru, de ma már nagyon rövidtől a vállig érő kopásig viselik-a második változat, amely ma teljes sikert arat, Long Bobnak (LOB) is nevezik. A preferenciáitól függően választhat egyenes és szögletes frufruot is.

Modern rövid frizurák nők 2017: Garcon Cut

Rövid frizurák nők 2017 Garcon Cut

Rövid frizurák nők 2017 Garcon vágott természetes megjelenés

Rövid frizurák nők 2017 Garcon vágott modern aszimmetrikus

Az úgynevezett „Garcon cut”, akárcsak a bob frizura, az 1920-as évekből származik. Különösen jól néz ki minden finom hajszerkezettel rendelkező nőnél – a haj a fej hátsó részétől előre van formázva, ami nagyobb volumenűnek tűnik. Ez a fajta hajvágás egyszerre frissnek és stílusosnak tűnik – a fenti fotók kiváló példa erre!

Undercut

Rövid frizurák nők 2017 Undercut Miley Cyris

Rövid frizurák nők 2017 alávágott extravagáns

Rövid frizurák nők 2017 alulvágott

Rövid frizurák nők 2017 finom nőies

Rövid frizurák nők 2017 extravagáns oldalvágás

Az alulvágás egyike azoknak a pofátlan rövid frizuráknak, amelyek a divat a 2017/2018. Egyszerűen ideális a magabiztos nők számára, és különösen szépen kiemeli az arcvonásokat. Az alámetszés tökéletes azoknak a nőknek, akik szemüveget viselnek, kerek arcú és vastagabb hajú nőknek. Ez a hajvágás kissé extravagánsnak tűnik – különösen a szokatlan színekkel kombinálva, így professzionális szempontból nem alkalmas mindenkinek.

Pixie vágott

Rövid frizurák nők 2017 Anne Hathaway

Rövid frizurák nők 2017 Pixie Cut Katy Perry

Rövid frizurák nők 2017 Pixie Cut Emma Watson

A pixie cut, amely a nevét egy mitikus lényről (manóról) kapta, szuper nőiesnek tűnik, és minden nőnek megfelel! A felső hajat gyakran háromszögbe vágják, és hosszabb ideig viselik, míg az oldal és a nyak szőre nagyon rövid. Az utóbbi időben a frizura különösen népszerűvé vált a sztárok körében.

Buzz vágás

Rövid frizurák nők 2017 Buzz Cut Cara Delevigne

Rövid frizurák nők 2017 Buzz Cut

Ezzel a radikális hajvágással a hajat olyan rövidre viselik, mint a rágót, de ez gyönyörű módon hangsúlyozza az arcot. A buzz vágás csak lágy, nőies arcvonásokkal rendelkező nők számára alkalmas – különben nem érné el a kívánt hatást!