Frizura trendek

Oldalsó férfiak – modern ötletek és hasznos stílustippek

Oldalvágott férfi David Beckham frizura

Ma minden modern ember hisz az elegáns és ápolt megjelenésben. Ez magában foglalja a divatos frizurát is, ezért ebben a cikkben bemutatjuk 2017 egyik legmodernebb hajvágását – az oldalvágást! Itt mindent megtalál az oldalra vágott férfiakról, valamint néhány hasznos stílustippet, amelyek segíthetnek, ha úgy dönt, hogy kipróbálja ezt a frizurát. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Oldalsó vágású férfiak: mi a különbség az alulvágott frizurával?Oldalsó férfiak divatos frizurák

Frizurák fürtökkel oldalsó férfi

Frizurák fürtök oldalvágott férfiak

Rövid frizurák alávágott férfiak

Rockabilly frizuraember, aláhúzott Justin Timberlake

közepes hosszúságú frizurák férfiak oldalvágása

Férfi alulvágott frizurák átmenettel

Frizura trendek 2017 oldalvágás

Alávágott modern férfi frizurák

Alávágott férfiak rövid haj Brad Pitt

Az oldalvágás valójában a népszerű vágott frizura különleges formája, amelyet ismerős lehet. A klasszikus alvágással a hajat a fej alsó részéről borotválják le, míg a felső hajat sokkal hosszabb ideig hagyják. Az oldalvágást az jellemzi, hogy a szőrzetet csak rövid ideig borotválják az elválás egyik oldalán. A felső hajnak elég hosszúnak kell lennie, hogy átfésülhesse a másik, nem borotvált oldalára. A két frizura a 80-as évekből származik, és igazi figyelemfelkeltő, mert igazán extravagánsnak tűnnek. Eleinte a metal és a punk színtéren állapították meg magukat, mára azonban széles körben elterjedtek és mind férfiak, mind sok nő viseli őket. Bár az oldal és az alátámasztás valójában unisex frizurává vált, a férfiak számára készült változatok nagyon markáns férfias megjelenéssel rendelkeznek – nézze meg a fotókat, és győződjön meg róla! Elmondható, hogy az oldalvágás kissé szokatlanabbnak tűnik – szokatlan, aszimmetrikus formája miatt. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni a férfiak oldalsó frizurájáról! Válaszokat adunk azokra a kérdésekre, hogy ki viselhet ilyen típusú hajvágást, és milyen formázási lehetőségeket kínálnak.

Oldalvágású férfiak: ki viselheti ezt a hajvágást?

Frizurák hosszú oldalvágású férfiak

Rockabilly frizurák férfiak oldalvágása

Haj frizurák férfi oldalvágás

Réteges hosszú haj oldalvágás frizura hosszú frufru ember

Frizura 2017 modern oldalvágás

hosszú hajú férfi frizura oldalvágás

Szalagavató frizurák férfi oldalvágás

Rövid frizurák aszimmetrikus, alámetszéssel

Rövid frizurák alávágott oldalsó férfiak

Menshealth modern frizurák oldalvágása

Férfi frizurák 2016 oldalvágása

Férfi frizurák alávágva

Oldalsó férfiak elegáns megjelenés

Az oldalvágás különböző arcformákhoz illik, és nagyszerű választás minden korosztály számára. Először is, a legfontosabb dolog, amire szüksége van ehhez a hajvágáshoz, a bátorság és az önbizalom. Mert ez az extravagáns frizura biztosan felkelti mindenki figyelmét, és fel kell készülnie erre a figyelemre. A jó fodrásznak is nagy jelentősége van, mert az oldalvágást egyedileg a fej formájához kell igazítani. Abban az esetben, ha valami rosszul sül el, akkor egy ideig kell viselnie az így készült frizurát, mielőtt a haja vissza nő. Az oldalvágás tökéletes lesz, ha vastag és terjedelmes haja van. De a frizura szupergyorsan és egyszerűen extra hangerőt kaphat hajszárítóval és habbal, így a vékony hajú férfiak is választhattak. Az oldalvágás jobb a sötét hajhoz, mert nem nyújt túl sok rálátást a fejbőrre, még akkor sem, ha a haját nagyon közel borotválták. Végül, de nem utolsó sorban ezt a frizurát is össze kell hangolni az öltözködési stílusával – az oldalvágás és a modern, elegáns ruházat kombinációja nagyon jónak tűnhet!

Oldalsó férfiak: stílus tippek

Frizurák frufru férfi oldalvágással

közepes hosszúságú frizurák oldalvágott férfiak

Férfi frizurák 2017 oldalvágás

férfi egészségügyi oldalvágás férfiak divatos frizurák

Oldalsó férfiak extravagáns megjelenés

Frizurák hosszú hajú férfiak oldalvágás fonott fonattal Fonott frizurák hosszú haj

Férfi frizurák díszes oldalvágás

Oldalsó vágású férfiak divatos frizurákat

Oldalsó férfi modern megjelenés

hosszú hajú férfiak oldalvágása extravagáns

Az oldalra vágott frizura valójában nagyon változó, és számos formázási lehetőséget kínál. A hajat a borotvált oldalra is fektetheti, vagy felfelé és kissé hátrafelé formálhatja, hogy a frizura további volument adjon. Az oldalvágás különösen extrémnek tűnik, ha az egyik oldalon a fejét a haj tetejére borotválta, a másikon még mindig nagyon hosszú haja van. Egy nem túl divatos változat, normál hajhosszúsággal 7-8 cm, csak a fül felett borotválja a hajat. Póni is lehet – személyes preferenciáitól függően. A még nagyobb extravagancia érdekében tetoválást is tehet a borotvált területre, vagy borotválkozhat egy mintával. Egy másik lehetőség a hajfestés – például a szőke haj és a sötét hajvonal kombinációja igazán érdekesnek tűnne. A bejegyzésben szereplő fotók még kreatívabb ötleteket adhatnak, amelyek inspirációs forrásként használhatók. Reméljük, mi is inspiráltuk Önt egy oldalvágás elkészítésére!