Frizura trendek

Melyek a legmodernebb férfi frizurák 2017 -ben? – Top 6 haj trend 2017

divatos férfi frizurák 2017

Kíváncsi vagy, hogy jelenleg mi a trend a férfi frizurák területén? Ebben a cikkben bemutatjuk a 2017 -es év legforróbb és legfrissebb férfi frizuráit! Reméljük, hogy a bejegyzésben szereplő információk és fotók inspirációként szolgálhatnak a férfiak számára, hogy új, modern hajvágásokat is készítsenek. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Férfi frizurák 2017: mik a haj trendek 2017 -ben?

férfi egészség modern férfi frizurák 2017

Frizurák frufru férfiak extravagáns

Frizura trendek 2017 férfiak

Hajfestékek 2017 férfiak

Frizurák hosszú hajú férfi konty

Oldalsó férfi modern frizurák 2017

Alávágott férfiak

Férfi frizurák 2017

Nem csak a nők keresik a legújabb frizurákat és hajszín trendeket – a jól ápolt haj és a jó megjelenés a férfiak számára is fontos. Ami a férfi frizurákat illeti, a különféle stílusváltozatok is óriási választékban kaphatók, és az elmúlt években egyre több férfi merészelt kipróbálni merész kombinációkat, például extravagáns alávágott frizurákat, tépett szakállú hajvágásokat vagy férfi kontyokat. A legújabb trendekkel kapcsolatos hasznos információk mellett néhány fotót is talál az alábbiakban, amelyek segítségével sokkal jobban és pontosabban elképzelheti divatos álomfrizuráját. Merüljön el a modern férfi frizurák színes világában! Reméljük tetszeni fognak javaslataink!

Divatos férfi frizurák 2017 -re – az “elegáns megjelenés”

Frizurák 2017 Férfi karcsú megjelenés Justin Timberlake

Férfi frizurák 2017 divatos elegáns frizura

a legjobb férfi frizurák 2017 Sleek frizura Retro Look

Hajszín trendek 2017 férfiak

Férfi frizurák modern 2017 Elegáns megjelenés

Ami a felkapott női frizurákat illeti, a hosszú bob minden nő abszolút győztese, ha a 2017-es év legmodernebb férfi frizuráiról van szó, akkor az úgynevezett „letisztult megjelenés” jöhet szóba. Az ilyen típusú hajvágásnál a közepes hosszúságú hajat hátrafésüljük és géllel formázzuk. Egyszerű, klasszikus és szuper elegáns! Emlékezhet erre a frizurára a James Bond -filmekből. Ma különösen népszerű a híres színészek és énekesek körében, mert okos, férfias megjelenést kölcsönöz anélkül, hogy extravagánsnak tűnne. Az elegáns megjelenés jó választás a hosszú hajra is, és abszolút trend mind a fiatal, mind az idősebb férfiak számára.

A legmodernebb férfi frizurák a kifutón a divathetek alatt – „Bold Cut”

divatos férfi frizura merész vágás

Frizurák férfiak merész vágás

Férfi frizurák modern merész vágás

Haj trendek 2017 férfiak merész vágás teljes szakállal

Az úgynevezett „merész vágás”, amely idén is abszolút sláger, szintén stílusosan néz ki. A merész vágás valójában egy “cserepes hajvágás”, amelyben a haj teljesen meg van borotválva a fej körül, körülbelül 1-2 centiméterrel a fülek felett. Két lehetőség van: egy hosszúságon – közepes hosszúságú hajjal ezek a 2017 -es trendi frizurák retro megjelenéssel rendelkeznek, vagy teljesen lépcsőzetesen – ezek a változatok valójában sokkal modernebbnek tűnnek. Ha ovális arca van, ez a frizura remekül fog kinézni!

Borotvált fejek

Férfi frizurák 2017 Jason Statham

Férfi frizurák 2017 Bruce Willis

Frizura trendek 2017 férfi Vin Diesel

Frizurák 2017 férfi Dwayne Johnson

A harmadik fő divatirányzat a férfi frizurákban az új évben a borotvált fejek. Egy ilyen frizura túl radikálisnak tűnhet számodra, de vannak bizonyos előnyei, amelyeket nem szabad alábecsülni. Ez a fajta hajvágás kifejezett férfias megjelenéssel rendelkezik, és egyszerre sportosnak és elegánsnak tűnik. Így nem meglepő, hogy számos híres színész választotta ezt a frizurát – Bruce Willis, Jason Statham, sőt Dwayne Johnson, akit például 2017 -ben a legszexisebb embernek választottak. Ez a hajvágás az arcvonásokat is kiemeli, és szinte nem igényel karbantartást. Emiatt ideális változat minden korú kis vagy vékony hajú férfiak számára.

Frizurák nagyszerű

Frizura trendek 2017 férfi Elvis Presley megjelenés

Férfi frizurák nagyszerű modern férfiakkal

Közepes hosszúságú frizurák férfiak Elvis nagyszerű megjelenés

Rövid frizurák 2017 férfiak nagyszerű

2017 -ben a nagyszerű frizurák is nagyon modernek. A „nagy” a hullámhoz hasonló haj, és kissé felfelé nyúlik a fejből. Tehát a klasszikus Elvis kinézet visszatért a trendbe! Egy ilyen hajvágás sok karbantartást igényel, de még mindig abszolút figyelemfelkeltő, amellyel lenyűgözheti a nőket.

Oldalról elválasztott frizurák

Férfi frizurák 2017 modern oldalsó elválás

Rövid frizurák 2017 oldalválasztása Robby Williams

Frizura trendek 2017 férfi oldal elválás George Clooney

elegáns férfi frizurák Ryan Gosling oldalsó elválás

Frizurák férfiak klasszikus oldalsó elválás

Férfi frizurák 2017 modern oldalsó elválás

Férfi frizurák David Beckham alulvágott, átmenettel

Míg az alulvágott hajvágás lassan elveszíti népszerűségét 2017-ben, az oldalt elválasztott frizurák továbbra is erősek. Elvileg az egyik legelegánsabb férfi frizura, amelyet minden férfinak egyszer kell viselnie életében. Az oldalsó elválás előnyeinek klasszikus példája olyan sztárok, mint David Beckham, Robbie Williams és Ryan Gosling.

Hajvágás teljes szakállal

Frizura trendek 2017 közepes hosszúságú haj

Női és férfi frizurák 2017

Férfi frizurák 2017 teljes szakáll

Férfi frizurák teljes szakállal

Egy másik fontos divatirányzat a teljes szakállú frizura. A szakáll teltebbé teszi az arcot, de befolyásolja a hajvágást is. Az aranyszabály érvényes az ilyen típusú frizurákra – minél hosszabb a szakáll, annál rövidebb a haj és fordítva. Ez az egyetlen módja a stílusos megjelenés elérésének.