Frizura trendek

Irokéz férfiak: a legmodernebb hajvágás 2020 nyarán

Mohican vágott divatos focista

Hallottál már a mohawkról? Ez a férfi hajvágás különösen divatos lesz ezen a nyáron. Éppen ezért ebben a cikkben adunk néhány jó ötletet a mohawk férfiak frizurájához, amelyekből inspirációt meríthet saját megjelenéséhez. Reméljük tetszenek a javaslataink!

Mohawk férfi frizura: modern, szemet gyönyörködtető & Könnyen kezelhető

Irokéz férfiak Neymar

A mohawk férfi frizura kissé extravagánsnak és szemet gyönyörködtetőnek tűnik. Az utóbbi években különösen népszerű a focisták és zenészek körében. A mohawk igazán stílusosnak tűnhet – nézze meg fotóinkat, és győződjön meg róla. A divatos frizurának van egy változata a bátor nők számára is, de még mindig gyakoribb a férfiak körében. Nagyon könnyen formázható, és sportos és fiatalos megjelenést kölcsönöz. A mohawkkal, amelyet gyakran Mohawk -nak is neveznek, a fej oldalán lévő szőrt különösen rövidre borítják – néhány milliméterre. Ehhez képest a haj kissé hosszabb ideig marad a fej tetejétől a tarkóig. Egyes változatoknál a középső hajat kicsit rövidebbre lehet vágni – körülbelül a fül közepéig.

Faux Hawk – a rossz mohawk

Faux sólyom frizura szuper elegáns

Az utóbbi években az ún Faux sólyom vagy a Fohawk frizura rendkívül népszerűvé vált. Ez valójában egy “rossz” mohawk frizura, amely újraértelmezi a klasszikust. Ez a hajvágás nem olyan extravagáns és pimasz, hanem stílusos és finom. A fenti képeken láthatja, hogyan néz ki a Faux Hawk. Vannak modernebb értelmezések is a mohawk frizurára férfiak számára, amelyek különösen változatosak. Például különbséget tesznek az átmeneti irokéz frizura és az átmenet nélküli irokéz frizura között – akárcsak az alulvágásnál. A mohawk az átmenettel azt jelenti, hogy a haj hosszabb lesz, a csúcs felé tartó gyengéd színátmenettel. Az átmenet nélküli változatban az oldalak egy hosszúságúra vannak vágva. Ezenkívül a mohawk frizura lehet egyenes vagy hátul hegyes. Az utolsó lehetőség nagyon punknak és extravagánsnak tűnik.

Ki csinálja ezt a modern hajviseletet??

Mohikán borotválja a haját az oldalán

Kíváncsi vagy, hogy a mohawk megfelelne neked? A divatos frizura valójában minden korú férfi számára alkalmas, de biztosnak kell lennie abban, hogy illeszkedik az életmódjához. Gondolja át, hogy nem túl extravagáns -e Önnek – főleg szakmai okokból. Természetesen nemcsak a klasszikus, hanem a rossz mohawk közül is választhat, amely finomabbnak és elegánsabbnak tűnik. A frizura valójában szinte minden arcformával rendelkező férfiaknak megfelel. Csak a hosszúkás, karcsú arcú férfiak tehetnek anélkül, mert ezzel a hajvágással még hosszabb lesz az arcuk.

A rövid mohawk férfi frizura jelenleg trendi

Faux sólyom frizura rövid dechaar

A rövid mohawk valójában a legnépszerűbb változat a férfiak körében. A klasszikus Iro frizurával a hajat nagyon rövidre vágják az oldalán vagy teljesen leborotválják, míg középen 3-4 cm hosszú. Ezt a frizurát nagyon könnyű ápolni, de időnként meg kell vágni a haját, és talán valamilyen hajlakkot kell használni.

Mohawk férfi frizura – más modern változatok

Irokéz férfiak frizurája hosszú felső hajú szakáll

Mohawk kiemeli a mintát

De ha extravagáns hajvágást szeretne, akkor a hosszú mohawk mellett is dönthet. A hosszú felső haj és a frufru pimasznak és szemet gyönyörködtetőnek tűnik. Ez a frizura különösen alkalmas kreatív életszemléletű emberek számára. A haját minden nap formázhatja tetszés szerint – függőlegesen, felfelé, hátrafelé hajolva. Ha mindenki figyelmét fel akarja vonni, fehérítheti a hosszú felső hajat vagy vörösre festheti. A mohawk frizura mintával is jól néz ki. Az oldalakon különböző hűvös mintákat borotválnak. Az ilyen típusú “haj tetoválás” nagyon egyedi megjelenést kölcsönöz a frizurának. Továbbá, ha a haj visszanőtt, megváltoztathatja a mintákat. A mohawk még azoknak a fiúknak is alkalmas, akik modern megjelenést szeretnének.

Az irokéz férfiak fehérítették Zac Efront

extravagáns mohawk fehérített

Mohawk szakállal és idézetekkel

Irokéz férfiak frizurája átmenet nélkül

Faux Hawk Ronaldo

szemet gyönyörködtető mohawk haj felfelé

Mohawk férfi frizura divatos 2020

Mohawk férfi frizura hátrafelé

Iroquois férfiak frizura minta extravagáns csillagok

Az irokéz férfi frizura extravagánsan fehérített

Mohikán hosszú felső minta

Mohikán vágású fiú kis hajszín réz

extravagáns mohawk mintás fiúval

Frizurák fiúk mohawk vágott mintával

hamis mohawk faux sólyom

Iroquois férfi frizura hosszú felső haj minta eredeti

extravagáns mohawk férfi különösen észrevehető

Mohawk, hogy fehérítse a felső hajat

Irokéz férfiak frizurája David Beckham

Iroquois férfiak frizura férfias modern

Faux Hawk szőke haj

Faux Hawk frizura nagyon elegáns minta

Mohawk vágás átmenet nélkül

Mohawk vágott átmenet nélkül feltűnő futballista

szemet gyönyörködtető mohawk vágású focista