Frizura trendek

Férfi rövid frizurák: A rövid frizurák 2018 legújabb trendjei itt találhatók!

Férfi frizurák röviden a legújabb trendek 2017

Minden férfinak, aki modernnek és stílusosnak akar látszani, tudnia kell valamit a 2018 -as trendi frizurákról. És mivel a legtöbb férfi szeret rövid hajat viselni, mert a legegyszerűbb gondozni és formázni, ebben a cikkben mindent kínálunk a férfi hajvágásról! Itt az urak megismerhetik a rövid frizurák legújabb trendjeit, és néhány formázási tippet kaphatnak, amelyek segítségükre lehetnek. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Modern férfi frizurák rövidre vágva – oldalvágás

David Beckham frizurája

Frizura trendek 2017 férfi egészség

Undercut átmeneti közepes hosszúságú frizurákkal férfiak

Rövid frizurák Alulvágott férfi frizurák fürtökkel

Rövid frizurák alávágták Adam Lambertet

Frizurák hosszú hajhoz extravagáns férfi oldalvágás

Fonott frizurák hosszú hajú fonott frizurák rövid hajú férfiak

Frizurák hosszú haj oldalvágás férfiak többszintű vágott hosszú haj

Undercut férfi férfi frizurák 2017

A 2018 egyik abszolút legjobb rövid frizurája határozottan az oldalvágás (más néven oldalsó). Az oldalsó szőr rövidebb, a felső haj pedig hosszabb ideig marad. Ennek a frizurának azonban semmi köze az alámetszéshez, amely ma rendkívül népszerűvé vált. Mivel az oldalsó vágással az oldalakat nem egyszerűen egy hosszúságúra borotválják le, és az átmenetek sokkal puhábbak az alulvágáshoz képest. Az oldalvágott frizurával rendelkező férfiak magabiztosak, intelligensek és vonzóak. A felső hajat hajviasszal formázhatja, vagy hagyhatja egy kicsit hosszabb ideig (kb. 10-15 cm hosszú), ha modern rendetlen megjelenést szeretne. Az oldalvágásnak van egy másik változata is, amely különösen extravagánsnak tűnik. Ez valójában egy érdekes kombináció a rövid és közepes hosszúságú frizurák között, amelyben a szőrt csak az elválás egyik oldalán borotválják le röviden, a másik oldalon pedig közepes hosszúságot. Ez a fajta hajvágás különösen szemet gyönyörködtető és aszimmetrikus formájával lenyűgöző.

Rövid frizurák férfiak – legénység vágott

Szalagavató frizurák Crew Cut

A rövid stábú férfi frizurák

Férfi frizurák 2016 modern stáb

Haj frizurák férfiak legénység vágott

Férfi frizurák rövid hajszín trendek 2017

Az úgynevezett „legénységvágás” idén is nagyon modern. Az oldalak szőre körülbelül 15 mm -re rövidül, a fülről lefelé pedig egyre hosszabb lesz, ha a felső hajat hagyja a leghosszabbnak. A frizura szinte semmilyen karbantartást nem igényel, és különösen gyorsan és egyszerűen elvégezhető a hajgéppel – egy professzionális fodrász látogatása nem kötelező. A személyzet vágásával intelligensnek, udvariasnak és megbízhatónak tűnhet. Ez a hajvágás különösen népszerű a híres férfiak körében is – erre kiváló példa az egykori „legszexisebb férfi” Channing Tatum.

Frizura trendek 2018 – Buzz vágott és borotvált fejek

Férfi frizurák Short Buzz Cut Justin Timberlake

modern férfi frizurák alávágott buzz vágás

rövid és hosszú hajú frizurák Bruce Willis

Hajvágás 2017 Dwayne Johnson

Férfi frizurák modern Jason Statham

A buzz vágás, amelyben a haj 10-15 mm körülre rövidül, és a borotvált fejek szintén nagyon trendi 2018-ra. A rendkívül rövid frizuráknak valójában két fontos előnye van, amelyeket nem szabad lebecsülni – különösen könnyen ápolhatók és praktikusak, és nagyon jól kiemelik az arcot. A borotvált fej első pillantásra túl radikálisnak tűnhet, de ez a frizura férfiasságot és sportos eleganciát áraszt. Példa erre Bruce Willis, Jason Statham és Dwayne Johnson színészek.

Férfi frizurák rövidre vágva – melyik frizura illik kócos hajhoz

Férfi frizura kócos rövid hajjal

Frizurák közepes hosszúságú férfiak férfiak Ian Somerhalder

Frizurák hosszú közepes férfiak rendetlen megjelenés

Frizura 2017 modern stílus ötletek

Frizurák közepes hosszúságú haj zilált Joseph Morgan frizurák fürtök

A rendetlen megjelenésű rövid frizurák úgy néznek ki, mintha most ugrott volna ki az ágyból. De a kócos haj ma abszolút sláger, és különösen vonzó az ellenkező nem számára. A felső hajat és az oldalsó részeket hagyhatja egy kicsit hosszabb ideig, hogy lazán essenek az arcára. Ez a frizura szintén szinte semmilyen karbantartást nem igényel – csak ujjaival végigfuttathatja a haját, és a kócos megjelenés már kész! Egy ilyen hajvágás alkalmi és érdekesnek tűnik, és mint fentebb mondtuk, garantálja a nők figyelmét. Hivatalos alkalmakkor géllel formázhatod vissza a hajad – így csodálatos, letisztult megjelenést kapsz, amely jelenleg igazán divatos.

Modern Rockabilly frizurák férfiak – Bold Cut

A fej hátsó részén férfi frizura rövid

közepes hosszúságú és hosszú hajú férfiak modern frizurák

Rockabilly frizurák férfiak 50 -es évek frizurája

Frizura trendek 2017 Férfi frizurák Undercut Bold Cut

A rövid haj egyik legmodernebb frizurája idén az úgynevezett „merész vágás” – érdekes frizura a 70 -es évek stílusában. A haj teljesen le van borotválva, azonos hosszúságúra, körülbelül 1-2 cm-rel a fülek felett. A kapott hatás olyan, mint egy „fazékvágás”. A frizura lehet egyenes vagy teljesen réteges, és különösen szemet gyönyörködtető és extravagáns. A fenti fotók jobb képet adhatnak erről.